Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giannispavlou είπε

Αβατα πλέον δεν υπάρχουν και το προσπερνω αυτό. Το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι αρμοδιότητα της ΟΠΚΕ απλα θα ρωτήσω. Έδωσες τα στοιχεία σου; Είπες ότι θα αναμένεις να τους υποδείξεις; Πόσο σοβαρό είναι το περιστατικό για να δωθεί προτεραιότητα; Γνωρίζεις καθημερινά σε ένα 8ωρο πόσα παρόμοια μουφα περιστατικά μπορεί να επιληφθεί ένα περιπολικό; 

Έχεις δικιο δεν ειναι επι του θέματος box now και δεν βοηθάει τους παθόντες.

Φυσικά και έδωσα τα στοιχεία μου, είπα ακριβώς που βρίσκονται, 30 μετρα απο το σπιτι μου. Ήτανε δευτερη φόρα, αντίποινα που κάλεσα αστυνομια... την πρώτη ήρθανε κανονικά. Οπως λες  ίσως ειχανε αλλου προτεραιότητα, μεγάλη εβδομάδα ίσως δεν ειχανε περιπολικο διαθέσιμο για ενα τετοιο περιστατικό.Πάντως δεν ήρθανε. 

• Απαντ. 509
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δύο χαμένα δέματα,το πρώτο οριστικά χαμένο και το δεύτερο απλά δεν έχει οριστικοποιηθεί.Και τα δύο στην αποθήκη της Θεσσαλονίκης όπου και τα χάνει πολύς κόσμος εκεί σύμφωνα με τις αξιολογήσεις στο google.

Μου ζήτησαν σήμερα αποστολή ΙΒΑΝ για αποζημίωση του πρώτου δέματος.Τους πήρα κι επιβεβαίωσαν ότι είναι αυτοί.Λογικα το ίδιο θα γίνει και για το δεύτερο δεμα σε λίγες μέρες.Για να δούμε αν όντως μπουν τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αναφέρθηκε ως σχέδιο να μπει airtag σε PS ή σε Switch. Και έστησες ένα ολόκληρο σενάριο όπου μπλέκει η ΟΠΚΕ, σε βάζει σε όχημα και πάτε παρέα στα ρομέικα με εντολή εισαγγελέα για να έρθεις και να γράψεις στο ακριβώς επόμενο μήνυμά σου:

Αναφέρω γενικά πληροφορίες για όποιον άτυχο την πατησει να ξέρει πως να κινηθει. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε PS, αλλα γενικά. 

54 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Έχεις δικιο δεν ειναι επι του θέματος box now και δεν βοηθάει τους παθόντες.

Φυσικά και έδωσα τα στοιχεία μου, είπα ακριβώς που βρίσκονται, 30 μετρα απο το σπιτι μου. Ήτανε δευτερη φόρα, αντίποινα που κάλεσα αστυνομια... την πρώτη ήρθανε κανονικά. Οπως λες  ίσως ειχανε αλλου προτεραιότητα, μεγάλη εβδομάδα ίσως δεν ειχανε περιπολικο διαθέσιμο για ενα τετοιο περιστατικό.Πάντως δεν ήρθανε. 

Το πιο πιθανό είναι να ασχολούταν με πάρεργα αλλά έπρεπε να ξαναπάρεις και να επιμένεις. Παιζει μεγάλο ρόλο και που μένεις. πχ κέντρο Αθήνας απογευματινές ώρες ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης επιλαμβάνεται μέσο όρο σε 30 σήματα. Αν είσαι επαρχία είναι αδικαιολόγητο να μην έρθει το περιπολικό όσο ασήμαντο και να είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannispavlou είπε

Για ένα PS δεν θα μπει η ασφάλεια καν στον κόπο να καλέσει τον εισαγγελέα αλλά για κινητό έχει γίνει αρκετές φορές. Το ότι δεν ασχολούνται με τις συγκεκριμένες περιοχές πως προκύπτει; Είσαι αστυνομικός και υπηρετείς στις συγκεκριμένες περιοχές και το ξέρεις; Ή είσαι εισαγγελέας;  

Καλά κάνεις και αμφιβάλεις. Πλέον δεν υπάρχουν θωρακισμένα, έχουν μείνει από σασμάν γιατί ήταν 5 τόνους και δεν είχαν σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό (land cruiser j100). 3 χρόνια άντεξαν. 

Θα ρωτήσω ξανά. Πώς ξέρεις ότι δεν μπαίνουν καθόλου σε παράγκες; Είσαι αστυνομικός που υπηρετεις εκεί ή είσαι κάτοικος της περιοχής; 

Αβατα πλέον δεν υπάρχουν και το προσπερνω αυτό. Το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι αρμοδιότητα της ΟΠΚΕ απλα θα ρωτήσω. Έδωσες τα στοιχεία σου; Είπες ότι θα αναμένεις να τους υποδείξεις; Πόσο σοβαρό είναι το περιστατικό για να δωθεί προτεραιότητα; Γνωρίζεις καθημερινά σε ένα 8ωρο πόσα παρόμοια μουφα περιστατικά μπορεί να επιληφθεί ένα περιπολικό; 

Πώς γνωρίζεις ότι στην πραγματικότητα δεν γίνονται; Γιατί σου φαίνεται τόσο τραβηγμένο ενώ είναι η καθημερινότητα καποιων; 

Λοιπόν επειδή γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας κι επειδή ξέφυγε το θέμα, έγραψα ποια είναι η διαδικασία να γνωρίζει ο κόσμος το τι γίνεται σε περίπτωση κλοπής οταν υπάρχει στιγμα σ αυτές τις περιοχές. Για 5-10 ανθρώπους που θα βοηθήσω είναι κέρδος να γνωρίζουν τι να κάνουν και να έχουν ελπίδες. Είναι γεγονός και καθημερινότητα και κανένας σας δεν μπορεί να κάνει εικασίες και να βγάζει σενάρια απ' το μυαλό του. 

Όποιος θέλει παραπάνω συζήτηση για να μην ξεφεύγει το θέμα ας μου στείλει προσωπικό μύνημα. 

Να στο πω αλλιώς. Σε οικισμούς απομονωμένους που διαμενουν αμιγώς ρομα και γύφτοι σε παράγκες και αυθαίρετα, γύρω γύρω χωματόδρομοι και σκουπίδια να λιώνουν τα μέταλλα και να φυλάνε τα κλεψημεικα, αστυνομία δεν πατάει πλην ειδικά σχεδιασμένων επιχειρήσεων. Διότι πέφτουν πυροβολισμοί. Μπαίνουν με ειδικά οχήματα με αλεξίσφαιρα τζάμια. Υπάρχουν και άλλες περιοχές μικτές που διαμενουν ρομα μαζί με μη ρομα σε κανονικά σπίτια πχ Αγ. Βαρβάρα, εκεί δεν έχουν πρόβλημα. Στις υπόλοιπες δεν πατάνε. 

Επίσης, εσύ πως ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τα θωρακισμένα; Ούτε το αν θα ασχοληθούν γενικά είναι εξασφαλισμενο. Γνωστή μου πήγε στο ΑΤ για να κάνει μηνυση επειδή άγνωστοι της είχαν αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες, την έβριζαν και την εκβιαζαν από το fb. Πήγε στο ΑΤ να κάνει μηνυση αλλά οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να ασχοληθούν αναφεροντας διαφορα επιχειρήματα και δικαιολογίες τα οποία δεν ήταν σε θέση να ξέρει η γνωστή μου εάν ευσταθουν. Έτσι της είπα να επισκευτει έναν δικηγόρο να πληρώσει και ίσως τότε γίνει η δουλειά διότι ο δικηγόρος ξέρει ακριβως τι ευσταθεί και τι όχι και γνωρίζει ποτε προσπαθεί να αποφύγει ο αστυνομικός κάτι αλλά και τι να κάνει για να τον υποχρεώσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του, έτσι και εγινε, ανέλαβε ο δικηγόρος και έγινε η μήνυση χωρις μα μου.... 

Ας δοκιμάσει να κάνει αυτή την διαδικασία με δικηγόρο ο κάθε θιγόμενος μήπως καταφέρει τίποτα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα ο @giannispavlou απο οτι καταλαβα υπηρετει στην ΕΛ.ΑΣ.

Το θεμα ειναι οτι για μια συσκευη δεν θα γινει ολοκληρη επιχειρηση.

Οταν μαζευτουν πολλες καταγγελιες θα γινει σε ανυποπτη φαση επιχειρηση μεγαλης κλιμακας και θα την δουμε στις ειδησεις.

Θα βγει και ο Ευαγγελατος μεσα σε εικονικο καταυλισμο με πεταμενα πακετα και τιτλο: 

΄'ΕΞΑΡΘΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ΄'

Μεχρι τοτε μονο καταγγελιες θα γινονται...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Να στο πω αλλιώς. Σε οικισμούς απομονωμένους που διαμενουν αμιγώς ρομα και γύφτοι σε παράγκες και αυθαίρετα, γύρω γύρω χωματόδρομοι και σκουπίδια να λιώνουν τα μέταλλα και να φυλάνε τα κλεψημεικα, αστυνομία δεν πατάει πλην ειδικά σχεδιασμένων επιχειρήσεων. Διότι πέφτουν πυροβολισμοί. Μπαίνουν με ειδικά οχήματα με αλεξίσφαιρα τζάμια. Υπάρχουν και άλλες περιοχές μικτές που διαμενουν ρομα μαζί με μη ρομα σε κανονικά σπίτια πχ Αγ. Βαρβάρα, εκεί δεν έχουν πρόβλημα. Στις υπόλοιπες δεν πατάνε. 

Επίσης, εσύ πως ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τα θωρακισμένα; Ούτε το αν θα ασχοληθούν γενικά είναι εξασφαλισμενο. Γνωστή μου πήγε στο ΑΤ για να κάνει μηνυση επειδή άγνωστοι της είχαν αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες, την έβριζαν και την εκβιαζαν από το fb. Πήγε στο ΑΤ να κάνει μηνυση αλλά οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να ασχοληθούν αναφεροντας διαφορα επιχειρήματα και δικαιολογίες τα οποία δεν ήταν σε θέση να ξέρει η γνωστή μου εάν ευσταθουν. Έτσι της είπα να επισκευτει έναν δικηγόρο να πληρώσει και ίσως τότε γίνει η δουλειά διότι ο δικηγόρος ξέρει ακριβως τι ευσταθεί και τι όχι και γνωρίζει ποτε προσπαθεί να αποφύγει ο αστυνομικός κάτι αλλά και τι να κάνει για να τον υποχρεώσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του, έτσι και εγινε, ανέλαβε ο δικηγόρος και έγινε η μήνυση χωρις μα μου.... 

Ας δοκιμάσει να κάνει αυτή την διαδικασία με δικηγόρο ο κάθε θιγόμενος μήπως καταφέρει τίποτα. 

Τι λες ανθρωπε μου. Που ζεις; Οχι απλά δεν πατάνε αλλα είναι ολη μέρα στους κατευλισμούς μέσα. Αγ.Σωτήρα, Αυλίζα, Σοφό, Νέα Ζωή, Νεόκτιστα, Βλυχό... αυτή ειναι η δουλεια τους καλώς ή κακώς. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον ειδικά οχήματα με αλεξίσφαιρα τζάμια. 

43 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Απλα ο @giannispavlou απο οτι καταλαβα υπηρετει στην ΕΛ.ΑΣ.

Το θεμα ειναι οτι για μια συσκευη δεν θα γινει ολοκληρη επιχειρηση.

Οταν μαζευτουν πολλες καταγγελιες θα γινει σε ανυποπτη φαση επιχειρηση μεγαλης κλιμακας και θα την δουμε στις ειδησεις.

Θα βγει και ο Ευαγγελατος μεσα σε εικονικο καταυλισμο με πεταμενα πακετα και τιτλο: 

΄'ΕΞΑΡΘΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ΄'

Μεχρι τοτε μονο καταγγελιες θα γινονται...

Ανέφερα μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ενεργό στίγμα θα γίνει δουλειά κατευθείαν. Τέλος πάντων δεν θα πω κατι άλλο. Σ όποιον συμβει κλοπή αυτοκινήτου κινητού κτλ ΜΕ ΣΤΙΓΜΑ να παει σε τμήμα και να καλέσει ΟΠΚΕ. Καλησπέρα.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannispavlou είπε

Ανέφερα μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ενεργό στίγμα θα γίνει δουλειά κατευθείαν. Τέλος πάντων δεν θα πω κατι άλλο. Σ όποιον συμβει κλοπή αυτοκινήτου κινητού κτλ ΜΕ ΣΤΙΓΜΑ να παει σε τμήμα και να καλέσει ΟΠΚΕ. Καλησπέρα.

Φτανει με τους καταυλισμους μαν.
Το σκισατε .

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα παραπάνω, θέλω να θίξω οτι νορμάλ παραλαβή μέσω boxnow εχω κανει μονο βιβλία. Ολα τα άλλα (χαμηλής αξίας ευτυχώς) ήταν λιγο-πολύ ψιλοσκισμένα, που σημαίνει κάποιος τσεκάρει περιεχόμενο. Το νου σας...

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ThymiosPaP είπε

Διαβάζοντας τα παραπάνω, θέλω να θίξω οτι νορμάλ παραλαβή μέσω boxnow εχω κανει μονο βιβλία. Ολα τα άλλα (χαμηλής αξίας ευτυχώς) ήταν λιγο-πολύ ψιλοσκισμένα, που σημαίνει κάποιος τσεκάρει περιεχόμενο. Το νου σας...

Υπάρχει περίπτωση ή τρόπος να ανοίγουν τη σακούλα του temu και να την ξανακλείνουν;;; Χτες παρέλαβα σακκούλα με 4-5 μικροπράγματα αξίας 22-23 ευρώ.Η σακκούλα κανονικά κλειστή , τα κουτιά μέσα ήταν ανοιγμένα και πρόχειρα κλεισμένα σαν κάποιος να τα άνοιξε να δει τι έχουν  μέσα. Δεν έλειπε κάτι εξάλλου όπως είπα δεν ήταν και κάτι ακριβό, απλά το αναφέρω μήπως ξέρει κανείς κάτι;;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Υπάρχει περίπτωση ή τρόπος να ανοίγουν τη σακούλα του temu και να την ξανακλείνουν;;; Χτες παρέλαβα σακκούλα με 4-5 μικροπράγματα αξίας 22-23 ευρώ.Η σακκούλα κανονικά κλειστή , τα κουτιά μέσα ήταν ανοιγμένα και πρόχειρα κλεισμένα σαν κάποιος να τα άνοιξε να δει τι έχουν  μέσα. Δεν έλειπε κάτι εξάλλου όπως είπα δεν ήταν και κάτι ακριβό, απλά το αναφέρω μήπως ξέρει κανείς κάτι;;

Ισιωτικη  μαλλιων και αλουμινοχαρτο η πιο ευκολη λυση ...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/3/2025 στις 4:02 ΜΜ, tsichles είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Θα καταγράφω την ιστορία μου, σχετικά με την παραλαβή ΑΝΟΙΓΜΕΝΟΥ και ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ δέματος, μέσα απο την θυρίδα της boxnow.

Θεωρώ ότι η ιστορία, θα είναι χρήσιμη για τους υποψήφιους χρήστες της υπηρεσίας, ώστε να μη βρεθούν σε αντίστοιχη θέση με την δική μου.

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα ανανεώνω το θέμα μέχρι την ολοκλήρωση της.

Το κόστος της κλοπής είναι μεγαλύτερο των 500ευρώ.

-----------------------------

UPDATES (συμβάν κλοπής 19/3/2025 + day):

+1: καμία επικοινωνία από την εταιρεία, επαναπροωθώ το αίτημα για διερεύνηση

Update 21/3 +2  : Τηλεφωνική επικοινωνία με boxnow, ευγενέστατη συνομιλήτρια δήλωσε :

"θα λάβετε απάντηση σε 5 εργάσιμες, μέγιστη αποζημίωση 100 ευρώ ΕΑΝ εγκριθεί."

Δήλωσε χωρις καν να τις ζητηθεί ότι είναι ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

UPDATE 22/3 : (21/3 απόγευμα) έλαβα email από την box now, η οποία ευγενέστατα δήλωσε την έναρξη διαδικασιών διερεύνησης του περιστατικού, εκφράζοντας ταυτόχρονα την λύπη τους για το συμβάν. Επίσης δήλωσαν βαση των όρων ταχυμεταφορών οταν δωθεί έγκριση για αποζημίωση δέματος καταβάλλεται ανώτατη αποζημίωση 100€ (copy paste).

Στην αντίστοιχα, ευγενική απάντηση μου, εξέφρασα την επιθυμία να βρεθεί το  κινητό και σε περίπτωση μη εύρεσης, οτι θα διερευνηθεί αν το ανώτερο ποσό (10ευρώ) σε περίπτωση εσωτερικής κλοπής, είναι καταχρηστικό.

Σε αναμονή για την συνέχεια....

-----------------------------

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

1. Αγορά από αγγελιά κινητού τηλεφώνου. Ο πωλητής άριστος, με θετικότατο ιστορικό και αποδείξεις ορθής αποστολής δέματος

2. Σήμερα 19/3/2025 πρωί, έφτασε το μήνυμα για την παραλαβή του δέματος απο την θυρίδα της boxnow

3. Ανοιξα την θυρίδα και το δέμα ήταν ΣΚΙΣΜΕΝΟ, με το κινητό να απουσιάζει. Οι έξτρα θήκες κινητού βρέθηκαν παρατημένες ανάμεσα στην σκισμένη συσκευασία

4. Αμεση επικοινωνία με την boxnow και ΑΠΟΣΤΟΛΗ αποδεικτικού υλικού στο email της εταιρείας [email protected]

.... ΑΝΑΜΟΝΗ για επικοινωνία από την boxnow

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

1. https://boxnow.gr/terms-of-use-for-shipping-services , στην καλύτερη περίπτωση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 100ευρώ, αλλιώς δικαστήριο.

2. Η θυρίδα ήταν σε άριστη κατάσταση, σαφέστατα ΜΗ παραβιασμένη

3. Το κουτί ήταν σκισμένο, ΜΕΣΑ στην θυρίδα

4. Η αστυνομία με παρέπεμψε στην υπηρεσία ταχυδιανομής

5. Στην ΕΕΤΤ η εταιρεία είναι στην 6η σελίδα των ταχυδρομικών υπηρεσίων https://www.eett.gr/parochoi/tachydromikes-ypiresies/adeiodotisi/anazitisi-epicheiriseon/

6. Η κλοπή, προσωπική υπόθεση, έχει διαπραχθεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στην boxnow *1

Οποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία, ή επιθυμεί να βοηθήσει, εκ πρωιμίου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

... to be continued

--------------------------------------------------------------

Σημειώσεις κατόπιν ευγενικών παρατηρήσεων στην συζήτηση

*1  -> Το 6 στα βασικά, είναι υπόθεση και θα το διορθώσω στο κείμενο του θέματος (διορθώθηκε)

ΑΛΛΑ, θεωρώ αδύνατο απο την εταιρεία BOXNOW, να ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ την ασποστολή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που την παρέλαβα.

Το κουτί της συσκευασίας ΣΚΙΣΜΕΝΟ σε κομμάτια.

ΑΚΟΜΗ και για την ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BOXNOW.

Είναι σαν να καλείς courier να μεταφέρει μία ΠΑΝΤΕΛΩΣ σκισμένη συσκευασία, και 3 θήκες κινητών.

Φυσικά υπάρχουν φωτογραφίες.

... συνέχεια εδώ της οδύσσειας καθότι υπάρχει limitation στο editing time των σχολίων

UPDATE 27/3
: Τηλεφωνική επικοινωνία με την BOXNOW, πραγματικά ευγενικός εργαζόμενος μου αναφέρει ότι μόνο με email, καθότι δεν επικοινωνούν τα τμήματα email / call center. Οκ.... CRM δεν υπάρχει στην εταιρεία ?

Προχωρώντας λοιπόν σε αποστολή email.

Επεξ/σία από tsichles
  • Like 3
Δημοσ.

Θα σας περιγράψω ένα περιστατικό που μου συνέβη πριν κανά 6μηνο.  Αγόρασα ένα δώρο μια παλέτα με σκιές την έβαλα σε ένα κουτί πορτοκαλί από χαρτόνι με φούσκες και το τοποθέτησα σε μικρή θυρίδα σε locker έξω από ένα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη.

Την στιγμή που έκλεινα το πορτάκι καταφτάνει ο υπάλληλος με έναν σάκο προς παράδοση. Δεν έδωσα σημασία και μπήκα να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ.

Βγαίνοντας παρατηρώ ότι είχε ανοίξει προφανώς τη θυρίδα για να βγάλει το πακέτο μου και το κρατούσε στα χέρια του. Το κουνούσε πέρα δώθε και το κοιτούσε γύρω γύρω.

Αμέσως του φωνάζω τι κάνει εκεί με το δέμα μου και όλο υπεροψία μου απάντησε τι με νοιάζει κι αν είναι δικό μου. Εντάξει καταλαβαίνετε τι έγινε φαντάζομαι. Του είπα έτσι και βρεθεί ανοιγμένο ουέ και αλίμονό του. Φυσικά δεν του είπα τι περιέχει το δέμα. Αν το είχε πειράξει θα έβλεπε το Χ φαντάρο που λένε..

Στα πακέτα μου βάζω διάφανη ταινία και τα υπογράφω ενώ πριν βγάζω φωτογραφίες. Τι να πω πια με την boxnow, άσε που τα πορτάκια της παραβιάζονται πανεύκολα με κατσαβίδια κλπ.

• Like 6
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marilou198530 είπε

Τι να πω πια με την boxnow

Τι να πεις δλδ;
Μας περιγραφεις ενα ασχετο περιστατικο,που οριακα ηταν αξιο αναφορας.

• Confused 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Τι να πεις δλδ;
Μας περιγραφεις ενα ασχετο περιστατικο,που οριακα ηταν αξιο αναφορας.

Μάλλον το πρόλαβα για να μη γίνει σχετικό. Αναφορά έκανα αλλά μου απάντησαν ότι ήταν ιδέα μου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...