Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, angmar είπε

Χαλασμένο PS4 slim ή Nintendo Switch με airtag εμφυτευμένο μέσα, αν είναι τόσο συχνές οι κλοπές, ένας δε θα βρεθεί;

Kαι σου βγαζει στιγμα οτι βρισκεται Μενιδι ,Ζεφυρι ή νεοκτιστα Ασπροπυργου.

Για πες μετα τι θα κανεις ?

• Haha 9
  • Απαντ. 504
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Πως το φαντάζεται

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.

Προσωπικά δε το φαντάζομαι κάπως, ούτε που με νοιάζει κιόλας αν και που θα βρεθεί, ούτε μου έχουν πάρει κάτι, ούτε πρόκειται. Μια ιδέα είπα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, StamTheMan είπε

19 σελιδες και εσυ διαβασες μονο το αρχικο ποστ.

Διάβασα 7 σελίδες και είπα  την γνώμη  μου...Ειρηνικά 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε διάβασα όλο το άρθρο, γιατί νόμιζα είναι το δικό μου, τι τραβήξαμε και εγώ με τον αγοραστή δε λέγεται, θα τα πω εν συντομία, είχα στείλει 10 στικακια αν θυμάμαι καλα καινούρια δεν είχανε δουλεψει σχεδόν καθόλου ήτανε usb 3,2 και 3 ήτανε καλά και επώνυμα στικακια  εφτασαν στο αγοραστη με boxnow και ο φάκελος ήτανε άδειος δεν τα παρατησα ετσι, πηρα την boxnow και ξαφνικα τα βρηκανε μετα τα στικακια και τα πηγανε στον αγοραστη, ενταξει με ζητησε και συγνωμη ο ανθρωπος για οσα εγιναν   μου ξανα εδωσε και  τα λεφτα πισω μας εσωσαν οι φωτογραφιες που ειχαμε πιστευω και εγω και ο αγωραστης. Τωρα τι εγινε με την εταιρεια αν τα ανοιξαν να δουν τι εχει ο φακελος, ηθελαν να ψαξουν για ευαισθητα δεδομενα μηπως ειχα τα στικακια να κλεψουν δεν ξερω ο φακελος ητανε επιστολικος και χοντρος δυσκολα να σκιστει και να πεσουν, τα βρηκανε τα στικακια πεταμενα μεσα στην αποθηκη τους

Επεξ/σία από panos0100
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Ένας φάκελος με λέξη εμπιστευτικο πάνω γραμμένο και να έχει μέσα ενα usbkill. Θα έλυνε το πρόβλημα!

• Haha 5
Δημοσ.
On 24/03/2025 at 19:49, k_w_t said:

Πηγαίνεις στο οικείο αστυνομικό τμήμα κοντά στο στίγμα. Καλείς το 100, ενημερώνουν ΟΠΚΕ, έρχονται στο τμημα, σε βάζουν σ ένα όχημα και πηγαίνετε μαζί να τους υποδείξεις. Αν είναι το στίγμα μέσα σε σπίτι, παραγκα, αποθήκη  και ειναι μεγάλης αξίας(πχ μηχανη-αυτοκινητο, έχει γίνει και με κινητό βέβαια) ενημερώνεται η ασφάλεια, ενημερώνουν εισαγγελέα υπηρεσίας και δίνει εντολή για είσοδο. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.

Θα πρεπει να αποδειξεις την κλοπη και την ιδιοκτησία του προιοντος.

Πχ σε αμαξι-μηχανη εχεις αδεια κυκλοφοριας, στο κινητο το imei και το find my device.

Στο πακετο απο το boxnow με τα PS3 πως θα το αποδειξεις ?

Μονο το airtag εχεις σαν αποδειξη.

Πεταω και εγω ενα airtag σε μια βαλιτσα ενος στο αεροδρομιο και μετα ζηταω και τα ρεστα..

Δεν θα ασχοληθουν καν... οπως γενικα δεν ασχολουνται με τις συγκεκριμενες περιοχες..

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, panos0100 είπε

Δε διάβασα όλο το άρθρο, γιατί νόμιζα είναι το δικό μου, τι τραβήξαμε και εγώ με τον αγοραστή δε λέγεται, θα τα πω εν συντομία, είχα στείλει 10 στικακια αν θυμάμαι καλα καινούρια δεν είχανε δουλεψει σχεδόν καθόλου ήτανε usb 3,2 και 3 ήτανε καλά και επώνυμα στικακια  εφτασαν στο αγοραστη με boxnow και ο φάκελος ήτανε άδειος δεν τα παρατησα ετσι, πηρα την boxnow και ξαφνικα τα βρηκανε μετα τα στικακια και τα πηγανε στον αγοραστη, ενταξει με ζητησε και συγνωμη ο ανθρωπος για οσα εγιναν   μου ξανα εδωσε και  τα λεφτα πισω μας εσωσαν οι φωτογραφιες που ειχαμε πιστευω και εγω και ο αγωραστης. Τωρα τι εγινε με την εταιρεια αν τα ανοιξαν να δουν τι εχει ο φακελος, ηθελαν να ψαξουν για ευαισθητα δεδομενα μηπως ειχα τα στικακια να κλεψουν δεν ξερω ο φακελος ητανε επιστολικος και χοντρος δυσκολα να σκιστει και να πεσουν, τα βρηκανε τα στικακια πεταμενα μεσα στην αποθηκη τους

Να σου ζητήσει συγνώμη ο αγοραστής δεν υπήρχε λόγος. Το box ήταν αυτό που έπρεπε να σου ζητήσει. 

4 ώρες πριν, giannispavlou είπε

Πηγαίνεις στο οικείο αστυνομικό τμήμα κοντά στο στίγμα. Καλείς το 100, ενημερώνουν ΟΠΚΕ, έρχονται στο τμημα, σε βάζουν σ ένα όχημα και πηγαίνετε μαζί να τους υποδείξεις. Αν είναι το στίγμα μέσα σε σπίτι, παραγκα, αποθήκη  και ειναι μεγάλης αξίας(πχ μηχανη-αυτοκινητο, έχει γίνει και με κινητό βέβαια) ενημερώνεται η ασφάλεια, ενημερώνουν εισαγγελέα υπηρεσίας και δίνει εντολή για είσοδο. 

Πολύ αμφιβάλλω αν θα γίνουν όλα αυτά που λες και θα ακολουθηθουν έτσι από την αστυνομία. Σε περιοχές με παράγκες και ρομα δεν μπαίνουν καθόλου, χρειάζονται ειδική αποστολή με θωρακισμένα. 

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Να σου ζητήσει συγνώμη ο αγοραστής δεν υπήρχε λόγος. Το box ήταν αυτό που έπρεπε να σου ζητήσει. 

Πολύ αμφιβάλλω αν θα γίνουν όλα αυτά που λες και θα ακολουθηθουν έτσι από την αστυνομία. Σε περιοχές με παράγκες και ρομα δεν μπαίνουν καθόλου, χρειάζονται ειδική αποστολή με θωρακισμένα. 

Τους είχα καλέσει μια φορά γιατί κάτι "νεολέρες τραπάκια" μου ρίχνανε πέτρες και νεράτζια στο σπίτι. Τους λέω ειναι αραγμένοι στο ταδε σημειο, θα έρθετε?. Δεν ήρθανε ποτε, ουτε για καταγραφή περιστατικού, κατόπιν εορτής.

Σιγά να  μην μπούνε στα άβατα για το PS4 του Βαγγέλη.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 3
Δημοσ.

Κανονικά θέλει δικαστήριο αλλά καταλαβαίνω ότι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει χρόνο να κλάσει.

Πάντα βέβαια να μας προβληματίζει ότι σε αυτή τη χώρα ακόμα και οι καλύτερες υπηρεσίες μπάζουν από παντού. Δηλαδή βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή πίσω ακόμα και σε αυτά που αντιγράφουμε.

• Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, giannispavlou said:

Αυτά μόνο σε κανένα επεισόδιο του CSI: Liosia παίζει να γίνουν, στην πραγματικότητα δεν.

• Like 4
  • Haha 6
Δημοσ.
15 ώρες πριν, k_w_t είπε

Θα πρεπει να αποδειξεις την κλοπη και την ιδιοκτησία του προιοντος.

Πχ σε αμαξι-μηχανη εχεις αδεια κυκλοφοριας, στο κινητο το imei και το find my device.

Στο πακετο απο το boxnow με τα PS3 πως θα το αποδειξεις ?

Μονο το airtag εχεις σαν αποδειξη.

Πεταω και εγω ενα airtag σε μια βαλιτσα ενος στο αεροδρομιο και μετα ζηταω και τα ρεστα..

Δεν θα ασχοληθουν καν... οπως γενικα δεν ασχολουνται με τις συγκεκριμενες περιοχες..

Για ένα PS δεν θα μπει η ασφάλεια καν στον κόπο να καλέσει τον εισαγγελέα αλλά για κινητό έχει γίνει αρκετές φορές. Το ότι δεν ασχολούνται με τις συγκεκριμένες περιοχές πως προκύπτει; Είσαι αστυνομικός και υπηρετείς στις συγκεκριμένες περιοχές και το ξέρεις; Ή είσαι εισαγγελέας;  

15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Καλά κάνεις και αμφιβάλεις. Πλέον δεν υπάρχουν θωρακισμένα, έχουν μείνει από σασμάν γιατί ήταν 5 τόνους και δεν είχαν σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό (land cruiser j100). 3 χρόνια άντεξαν. 

Θα ρωτήσω ξανά. Πώς ξέρεις ότι δεν μπαίνουν καθόλου σε παράγκες; Είσαι αστυνομικός που υπηρετεις εκεί ή είσαι κάτοικος της περιοχής; 

14 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Τους είχα καλέσει μια φορά γιατί κάτι "νεολέρες τραπάκια" μου ρίχνανε πέτρες και νεράτζια στο σπίτι. Τους λέω ειναι αραγμένοι στο ταδε σημειο, θα έρθετε?. Δεν ήρθανε ποτε, ουτε για καταγραφή περιστατικού, κατόπιν εορτής.

Σιγά να  μην μπούνε στα άβατα για το PS4 του Βαγγέλη.

Αβατα πλέον δεν υπάρχουν και το προσπερνω αυτό. Το περιστατικό που αναφέρεις δεν είναι αρμοδιότητα της ΟΠΚΕ απλα θα ρωτήσω. Έδωσες τα στοιχεία σου; Είπες ότι θα αναμένεις να τους υποδείξεις; Πόσο σοβαρό είναι το περιστατικό για να δωθεί προτεραιότητα; Γνωρίζεις καθημερινά σε ένα 8ωρο πόσα παρόμοια μουφα περιστατικά μπορεί να επιληφθεί ένα περιπολικό; 

41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτά μόνο σε κανένα επεισόδιο του CSI: Liosia παίζει να γίνουν, στην πραγματικότητα δεν.

Πώς γνωρίζεις ότι στην πραγματικότητα δεν γίνονται; Γιατί σου φαίνεται τόσο τραβηγμένο ενώ είναι η καθημερινότητα καποιων; 

Λοιπόν επειδή γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας κι επειδή ξέφυγε το θέμα, έγραψα ποια είναι η διαδικασία να γνωρίζει ο κόσμος το τι γίνεται σε περίπτωση κλοπής οταν υπάρχει στιγμα σ αυτές τις περιοχές. Για 5-10 ανθρώπους που θα βοηθήσω είναι κέρδος να γνωρίζουν τι να κάνουν και να έχουν ελπίδες. Είναι γεγονός και καθημερινότητα και κανένας σας δεν μπορεί να κάνει εικασίες και να βγάζει σενάρια απ' το μυαλό του. 

Όποιος θέλει παραπάνω συζήτηση για να μην ξεφεύγει το θέμα ας μου στείλει προσωπικό μύνημα. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, giannispavlou said:

Πώς γνωρίζεις ότι στην πραγματικότητα δεν γίνονται; Γιατί σου φαίνεται τόσο τραβηγμένο ενώ είναι η καθημερινότητα καποιων; 

Αναφέρθηκε ως σχέδιο να μπει airtag σε PS ή σε Switch. Και έστησες ένα ολόκληρο σενάριο όπου μπλέκει η ΟΠΚΕ, σε βάζει σε όχημα και πάτε παρέα στα ρομέικα με εντολή εισαγγελέα για να έρθεις και να γράψεις στο ακριβώς επόμενο μήνυμά σου:

24 minutes ago, giannispavlou said:

Για ένα PS δεν θα μπει η ασφάλεια καν στον κόπο να καλέσει τον εισαγγελέα αλλά για κινητό έχει γίνει αρκετές φορές. Το ότι δεν ασχολούνται με τις συγκεκριμένες περιοχές πως προκύπτει; Είσαι αστυνομικός και υπηρετείς στις συγκεκριμένες περιοχές και το ξέρεις; Ή είσαι εισαγγελέας;  

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...