JohNickZ Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Προσωπική εμπειρία από οδηγούς / διανομείς BOX NOW. Έχω δει οδηγό I-want-to-get-high να είναι φτιαγμένος μέχρι το κόκκαλο και να μην μπορεί να επικοινωνήσει με άνθρωπο (και να οδηγάει βραδιάτικα με το βαν του γδαρμένο παντού). Έχω δει οδηγό να είναι τόσο στα @@ που απλά δεν παραλάμβανε δέματα και ποιος ξέρει τι άλλο. Γενικά το recruiting της εταιρίας δεν είναι σοβαρό οπότε λογικό να υπάρχουν θέματα καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει και κάποιος τρόπος να βγει άκρη σε περίεργες περιπτώσεις ούτε κάποια σοβαρή προσπάθεια να ασχοληθούν με αυτές. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από JohNickZ
thanasisxask Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Makis38 είπε Ά ρε ΚΤΕΛ, βαλίτσες με πράγματα, ποδήλατο, καρότσι μωρού κ.α. Εάν βολεύει και τους 2, από τους καλύτερους τρόπους. Θ' αρχίσω να το εφαρμόζω και για μικρότερα πράγματα... Και θες 5€ για ένα φάκελο...
Makis38 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για φάκελο, που θα πάει όμως, μπορεί για τα υπόλοιπα πολύ χαμηλότερη τιμή και αυθημερόν 😉 Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Makis38 1
sakis han Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Δεν ξερω τι γινεται στη Ελλαδα αλλα μου ετυχε ενα περιστατικο στην ACS Κυπρου πριν ενα χρονο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Πηγα σε ενα καταστημα για να παραλαβω κατι και μπροστα μου ειχα μια ασιατισσα η που εβγαλε απο την τσαντα της ενα ματσο ευρω και τα μετρησε μπροστα στην υπαλληλο η οποια τα κατεγραψε και τα εβαλε σε ενα φακελο. Δεν ξερω που τα εστειλε αλλα λιγο που κοιταξα στα κλεφτα το ποσο ηταν 12000 ευρω.
StamTheMan Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, sakis han είπε Δεν ξερω τι γινεται στη Ελλαδα αλλα μου ετυχε ενα περιστατικο στην ACS Κυπρου πριν ενα χρονο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Πηγα σε ενα καταστημα για να παραλαβω κατι και μπροστα μου ειχα μια ασιατισσα η που εβγαλε απο την τσαντα της ενα ματσο ευρω και τα μετρησε μπροστα στην υπαλληλο η οποια τα κατεγραψε και τα εβαλε σε ενα φακελο. Δεν ξερω που τα εστειλε αλλα λιγο που κοιταξα στα κλεφτα το ποσο ηταν 12000 ευρω. Υπαρχει και εδω,στελνει μεσω MoneyGram. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, sakis han είπε Δεν ξερω τι γινεται στη Ελλαδα αλλα μου ετυχε ενα περιστατικο στην ACS Κυπρου πριν ενα χρονο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Πηγα σε ενα καταστημα για να παραλαβω κατι και μπροστα μου ειχα μια ασιατισσα η που εβγαλε απο την τσαντα της ενα ματσο ευρω και τα μετρησε μπροστα στην υπαλληλο η οποια τα κατεγραψε και τα εβαλε σε ενα φακελο. Δεν ξερω που τα εστειλε αλλα λιγο που κοιταξα στα κλεφτα το ποσο ηταν 12000 ευρω. Κύπρο είσαι αφού.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, malakudi είπε Αν βάζεις τον 6ψηφιο κωδικό σε 3 δευτερόλεπτα, θα δοκιμάσεις 20 το λεπτό, 1200 την ώρα, 9600 το 8ωρο - αν υποθέσουμε ότι δε κουράζεσαι. Σε ένα 8ωρο δηλαδή θα έχεις καλύψει περίπου το 1/100 των κωδικών κι αν υποθέσουμε πως τα locker είναι όλα γεμάτα και έχει 40 (39 νομίζω είναι άλλα ΟΚ), έχεις πιθανότητα περίπου 40% να ανοίξει ΕΝΑ! Με 40% πιθανότητες παίξε τζοκερ και άσε τα ντουλάπια. 4
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Οποιος θελει ας ριξει και μια ματια σε αυτη την ομαδα https://www.facebook.com/groups/boxnow Εχουν ξεκινησει για τα καλα οι κλοπες. Ξεχαστηκα πριν 3 μερες και εστειλα ενα ps4,επειδη ηταν καθυστερημενη επισκευη και μου ειχαν δωσει και κωδικο. Ο θεος μαζι μας ( τους ) . θα οργανωθουμε σε μια ομαδα,να δουμε τι θα κανουμε με αγωγη; Πιστευω σαν πρωτο βημα πρεπει να εχει γινει και καταγγελια στην ΕΕΤΤ. https://www.eett.gr/katanalotes/tachydromikes-ypiresies/diacheirisi-kataggelion/ypovoli-kataggelias-tachydromikon-ypiresion/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1tbXgThDA1D4CsZHD4d1f1yTgmhEHHwH-Ov7zuBkjNCKJ9ivIWBjmIaoU_aem_4ZH6NeImYcSta1UXvvhCWg Διαβασα τωρα οτι αποζημιωση που ενεκριθη το Δεκεμβρη,ακομα ... ερχεται. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από StamTheMan 1
agnostos13 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Καλώς ή καλώς εφόσον οι όροι λένε για αποζημίωση 100€ (που είναι το ελάχιστο που επιτρέπει η ΕΕΤΤ), έχεις συμφωνήσει γι αυτό με την επιλογή της υπηρεσίας. Από εκεί και πέρα αν χαθεί κάτι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διεκδικήσεις το 100αρι. Εφόσον παίρνεις ρίσκο να στείλεις κάτι ακριβότερο καταλαβαίνεις οτι υπάρχει η πιθανότητα να το χάσεις και να χάσεις και χρήματα εφόσον δεν μπορείς να το αποζημιωθείς 100% (και αν σκεφτείς λίγο πιο πονηρά ίσως να τους συμφέρει ενδεχομένως να χαθεί). Οπότε σε όλα αυτά τα ψιλά γράμματα έχουν τη σημασία τους. 1 1
Perdonas Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι το BOXNOW κανένα πρόβλημα μετά από 55-60 παραλάβες-αποστολες ..στα LOGISTICS της εταιρίας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι σε έφαγε ο αποστολέας..... Επεξ/σία 25 Μαρτίου από Perdonas 2 4
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Perdonas είπε κάτι μου λέει ότι σε έφαγε ο αποστολέας..... αν διαβάσεις το θέμα έχει και άλλες πολλές περιπτώσεις δεν είναι μόνο ο topic starter.... 7
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, Perdonas είπε Μια χαρά είναι το BOXNOW κανένα πρόβλημα μετά από 55-60 παραλάβες-αποστολες ..στα LOGISTICS της εταιρίας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο κάτι μου λέει ότι σε έφαγε ο αποστολέας..... 19 σελιδες και εσυ διαβασες μονο το αρχικο ποστ. 4
kostas_anes Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 8:36 ΠΜ, gorge18 είπε Αυτα που λες δεν γινονται... Θες να μας πεις οτι ειναι 30 θυριδες μπροστα σου. Και με 6ψηφιο θα ξεκινήσεις να μαντευεις μπας και ανοιξεις καποια απο τις 30 και ΑΝ πεσαι και κατι αξιας; Δηλαδη ολα τα περιστατικα εχουν γινει απο μαντεψιες; Αν πιστευεις αυτο εσυ τοτε εγω πιστευω οτι εισαι εργαζομενος εκει μεσα, εκανες νεο λογαριασμο και προσπαθεις να τα ριξεις σε περαστικους.. Βλεπεις; τις ιδιες πιθανοτητες εχει να ίσχυει αυτο που λες με αυτο που λεω... Εγώ πιστεύω στην τύχη μου και θεωρώ την πιθανότητα του 0.003% να ανοίξει κάποια θυρίδα πολύ καλή. Μόνο 694 μέρες θα χρειαστώ για να δοκιμάσω έστω τους μισούς κωδικούς από τους πιθανούς (2 ψηφία ανά δευτερόλεπτο). Εντωμεταξύ άσχετο, αλλά όταν ανοίξει η θυρίδα που έχει το πακέτο σου σου στέλνουν email, viber, μήνυμα και μόνο κουδούνι δεν σου βαράνε για να πουν ότι παρέλαβες το δέμα σου, αλλά λογικά δεν θα το έπαιρνε κάποιος χαμπάρι. Στις 23/3/2025 στις 8:57 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Το θέμα έχει πάει σε επίπεδα επιστημονικής φαντασίας.Αναρωτιέμαι αν τα σκέφτονται καθόλου αυτά που γράφουν.......... Όχι. 1
angmar Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Χαλασμένο PS4 slim ή Nintendo Switch με airtag εμφυτευμένο μέσα, αν είναι τόσο συχνές οι κλοπές, ένας δε θα βρεθεί;
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, angmar είπε Χαλασμένο PS4 slim ή Nintendo Switch με airtag εμφυτευμένο μέσα, αν είναι τόσο συχνές οι κλοπές, ένας δε θα βρεθεί; Και μετα; Ασε που εχει αποκλιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα