Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Προφανως και δε κάνουν τίποτα  . Εδώ εβαλα επίσημη αναφορά στη Γερμανός να δει γιατί τα μπουμπούκια της courier center εξαφανίζουν τα δέματα με κινητά ε τίποτα .... Προσωπικά βάζω μόνο αντικαταβολή οπότε ας κλεφτούν μονοί τους ...

Δεν το ήξερα αυτό. Και είχα παραγγείλει κινητό από Γερμανό και παραλαβή με δαύτους. Ευτυχώς παρέλαβα. 

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Sorry αλλά δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά που αναφέρεις και μοιάζουν σαν να έχεις μεταφορική και να θες να υπερασπιστεις τον κλάδο. 

Για να είμαι ειλικρινείς, το πιο είναι ένα normal κόστος για μεταφορά δεν το ξέρω. Το ξέρουν όμως οι εταιρείες. Εάν βλέπουν ότι με το τόσο χαμηλό κόστος του ενός ευρώ όπως λες υπάρχει υψηλό ρίσκο και θέματα ασφάλειας για τον πελάτη, ε τότε ας το αυξήσουν. 

Εγώ ως καταναλωτής βλέπω ότι είναι φθηνό το κόστος και επιλέγω την υπηρεσία αφού με συμφερει. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα εάν υπάρχει ρίσκο σε αυτό, είναι πρόβλημα της εταιρείας. Δεν είναι δυνατόν εδώ στην Ελλάδα να πρέπει να είμαστε χωμένοι μέσα σε όλα και να ξέρουμε τα πάντα για να μπορούμε να γλιτώσουμε από λαμογιες και τανζανιες άλλων ατόμων. Παντού ανακυπτουν προβλήματα, είτε τώρα με το box που συζητάμε, είτε με κάτι άλλο πριν και μετά.

Επιτέλους, λίγο να μπορει να προστατευτεί από κάπου ο πολίτης και να μπορεί να βρει το δίκιο του σε αυτή την ζουγκλα που ζούμε. Δεν ζητάμε κάτι φοβερό και τρομερό. Εαν δεν μπορούμε αυτά να τα πετύχουμε, ε τότε επιβεβαιώνεται το γνωστό που ξέρουμε, ότι δηλαδή σαν κράτος και κοινωνία είμαστε αποτυχημενοι. 

Όσο για τα δικαστικά έξοδα. Είχα ακούσει και γνώριζα ότι σε αυτά είναι και η αμοιβή του δικηγόρου. Εάν όχι, τότε πολύ κακώς. Δηλαδή η άλλη πλευρά που με ανάγκασε εμένα να προσφύγω σε δικηγόρο για να βρω το δίκιο μου επειδή αυτή είχε άδικο, δεν θα πρέπει να με αποζημιώσει και για την αμοιβή του δικηγόρου που ουσιαστικά αναγκαστηκα να πάω για να βρω το δίκιο μου; Διαφωνώ εντελώς. Αυτό που λες με τους πολλούς δικηγόρους δεν λέει τίποτα, ένας είναι αυτός που κάνει την αγωγή, μετά μπορεί να υπάρχουν άλλοι 100 στο team του αυτό είναι άλλο θέμα. Για το θέμα των υψηλών αμοιβών θα μπορούσε να υπήρχε πλαφόν στο μέχρι πόσα χρήματα επιδικαζει το δικαστήριο. 

Όταν διαλέγεις τη μεταφορική και κλείνεις μια θυρίδα αποδέχεσαι και τους όρους, μέσα σε αυτούς είναι και η μέγιστη κάλυψη που έχουν σε περίπτωση απώλειας η καταστροφής, από τη στιγμή που εσύ είτε οποιοσδήποτε αποστολέας με ποια λογική βγαίνετε και γκρινιαζεται?

Και καλώς ή κακώς δεν έχω άμεση σχέση με το κλάδο τον ταχυμεταφορων

Πιτσαρία διατηρώ το τελευταίο χρόνο

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Inuyasha said:

Όταν διαλέγεις τη μεταφορική και κλείνεις μια θυρίδα αποδέχεσαι και τους όρους, μέσα σε αυτούς είναι και η μέγιστη κάλυψη που έχουν σε περίπτωση απώλειας η καταστροφής, από τη στιγμή που εσύ είτε οποιοσδήποτε αποστολέας με ποια λογική βγαίνετε και γκρινιαζεται?

Και καλώς ή κακώς δεν έχω άμεση σχέση με το κλάδο τον ταχυμεταφορων

Πιτσαρία διατηρώ το τελευταίο χρόνο

Αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος δεν θα τα έκανε αυτά σχεδόν καμία εταιρία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Επειδή αναφέρεις και ξανα αναφέρεις ασφαλιστικές, είσαι λίγο βαθειά νυχτωμένος και για τις ασφαλιστικές. Γιατί καμία ασφαλιστική δεν σου δίνει έτσι 400-500-2000 επειδή λείπει το δέμα. Αλλιώς αν είναι να συννενοηθούμε πέντε έξι μεταξύ μας να κατηγορούμε την Box now και να τα αρπάζουμε. 

Αλλά έχεις την εντύπωση αν έχεις ένα κλέφτη στην δουλειά σου και ξαφνικά του δώσω απο 6 ευρώ την ώρα 12 θα σταματήσει να κλέβει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chris21a είπε

16-3-25 εστειλα με box now μια τιμονιερα g923 με το γνησιο κουτι της ,με πειρανε τηλ δηθεν απο box now  και μου ρωτουσαν τι εχει μεσα ,μετα απο μερες ο παραληπτης πηρε μια g920 χωρις γνησιο κουτι ,

Έλα στην βρήκα! :P

• Haha 6
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος δεν θα τα έκανε αυτά σχεδόν καμία εταιρία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Επειδή αναφέρεις και ξανα αναφέρεις ασφαλιστικές, είσαι λίγο βαθειά νυχτωμένος και για τις ασφαλιστικές. Γιατί καμία ασφαλιστική δεν σου δίνει έτσι 400-500-2000 επειδή λείπει το δέμα. Αλλιώς αν είναι να συννενοηθούμε πέντε έξι μεταξύ μας να κατηγορούμε την Box now και να τα αρπάζουμε. 

Αλλά έχεις την εντύπωση αν έχεις ένα κλέφτη στην δουλειά σου και ξαφνικά του δώσω απο 6 ευρώ την ώρα 12 θα σταματήσει να κλέβει. 

2 φορές που είχα θενα(κάρτες mtg) μέσα σε 15 μέρες με αποζημίωσε κανονικά η μεταφορική (1650 κάτι την μια φορα γύρω στις 15 κάρτες όλες σε ξεχωριστές σκληρές θήκες οι 3ις graded, και 650 άλλη φορά που τι δέμα δεν έφτασε ποτέ στο προορισμό)

Επειδή στο θέμα του κλέφτη που λες έχω μια άποψη ο κλέφτης είτε 5, είτε 10 είτε 100 να του δίνεις θα το κάνει και πάλι έχει να κάνει με το άτομο και όχι τι περνει σε μεγάλο βαθμό

Δεν υποστηρίζω την box απλά όταν αποδέχεσαι ότι σε καλύπτει μέχρι 100 ευρώ και εσύ περνεις το ρίσκο να στείλεις κάτι ακόμα και με 101 ευρώ αξία εσύ είσαι ο λάθος και όχι η εταιρία (δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά γενικά στους χρήστες της υπηρεσίας

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Inuyasha said:

2 φορές που είχα θενα(κάρτες mtg) μέσα σε 15 μέρες με αποζημίωσε κανονικά η μεταφορική (1650 κάτι την μια φορα γύρω στις 15 κάρτες όλες σε ξεχωριστές σκληρές θήκες οι 3ις graded, και 650 άλλη φορά που τι δέμα δεν έφτασε ποτέ στο προορισμό)

Επειδή στο θέμα του κλέφτη που λες έχω μια άποψη ο κλέφτης είτε 5, είτε 10 είτε 100 να του δίνεις θα το κάνει και πάλι έχει να κάνει με το άτομο και όχι τι περνει σε μεγάλο βαθμό

Δεν υποστηρίζω την box απλά όταν αποδέχεσαι ότι σε καλύπτει μέχρι 100 ευρώ και εσύ περνεις το ρίσκο να στείλεις κάτι ακόμα και με 101 ευρώ αξία εσύ είσαι ο λάθος και όχι η εταιρία (δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά γενικά στους χρήστες της υπηρεσίας

Άρα οι πραγματικοί κλέφτες είναι η ίδια η box γιατί αρχικά δεν ασχολείται και το αφήνει να συμβαίνει. Έχουν βρει απλά το sweet spot 200-800 ευρώ πιστεύω και κανένας δεν θα κάνει να μπλέξει με δικαστήρια που στην καλύτερη θα εκδικαστεί σε 4-5 χρόνια. και θα έχει ξοδέψει κανένα 300-1000 σίγουρα χωρίς και ας μην συζητήσουμε για την ψυχική του υγεία. 

Αλλά ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί απαγορεύονται τα πολιτικά εδώ.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Για αυτό ανάφερα πριν, ότι είτε κάτι γίνεται από μέσα. Και παίζουν δύο σενάρια, να το ξέρουν αλλά να μην κάνουν τίποτα, να μην το ξέρουν λόγω κενου στην διαδικασία. Επίσης λαβε υπόψην ότι γενικά, αν λάβουμε υπόψη ότι δεν το ξέρουν ότι ψάχνουν τι να κάνουν, άμα δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεία ότι κλέβει ο τάδε, δεν είναι καθόλου εύκολο να απολύσεις, πρέπει να υπάρχουν βίντεο από κάμερες και μαρτυρίες διότι ο άλλος μετά μπορεί να σε κυνηγάει για συκοφαντια. Τα λέω γιατί γνωρίζω περιπτωση υπαλλήλου που έκλεβε από το ταμείο επιχείρησης, ο εργοδότης το γνώριζε αλλά παρόλο που έψαξε τις δυνατότητες δεν του ήταν εύκολο να απολύσει τον υπάλληλο εάν δεν έληγε πρώτα η σύμβαση. 

Μια κάμερα πάνω απτό ταμείο θα μπορούσε να βάλει κ να περιορίσει τις συναλλαγές εκτός καμερών ως απόδειξη. Τώρα η μεταφορική είναι πιο δύσκολα τα πράματα ναι απλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ναχει βιντεοληπτικο υλικό μέχρι το χρεωμα στο διανομεα κ μετά να τον καθιστά υπεύθυνο.

Βέβαια αυτά ίσως ξεπερνάνε λογιστικά το κόστος μεταφοράς του πακέτου. Αλλά πρέπει ναχει κ μια απόδειξη για την ίδια που την εξασφαλίζει νομικα.

Δημοσ.

τώρα που διαβάζω το θέμα μου σκάει και μια δική μου περίπτωση. Μου έστελνε κάθε μήνα πελάτης με box now φάκελο με έγγραφα. Στον κλασικό λευκό φάκελο τύπου σακούλα. Είχε έρθει 2 φορές σκισμένος, που όχι μόνο φαίνονταν τα περιεχόμενα αλλά λίγο ακόμα θα έπεφταν όλα κάτω. Το μυαλό μου πήγε ότι είναι ένας φάκελος που τον πετάνε κατά το στάδιο της μεταφοράς πέρα δώθε, στις αποθήκες και στα αμάξια έχει νερά, μπορεί να βράχηκε κλπ και του είπα να τα βάζει σε κίτρινο φάκελο που μέσα έχει φούσκες, που είναι πιο σκληρός κλπ. Από τότε λύθηκε το πρόβλημα και δεν το είχα ξανασκεφτεί. Αλλά τώρα που τα διαβάζω όλα αυτά και σκέφτομαι ότι χρόνια παραλαμβάνω φακέλους με έγγραφα με κούριερ σε λευκούς φακέλους, ποτέ δεν είχε έρθει έτσι φάκελος. Μάλλον τον τσεκάραν κανά 2 φορές μήπως έπαιζαν πολύτιμα περιεχόμενα και μετά αφού είδαν ότι πάντα είχε απλά χαρτιά το παρατήσαν. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου, πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί τότε, αλλά τώρα δένουν πολύ όλα αυτά μεταξύ τους.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Μια κάμερα πάνω απτό ταμείο θα μπορούσε να βάλει κ να περιορίσει τις συναλλαγές εκτός καμερών ως απόδειξη. Τώρα η μεταφορική είναι πιο δύσκολα τα πράματα ναι απλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ναχει βιντεοληπτικο υλικό μέχρι το χρεωμα στο διανομεα κ μετά να τον καθιστά υπεύθυνο.

Βέβαια αυτά ίσως ξεπερνάνε λογιστικά το κόστος μεταφοράς του πακέτου. Αλλά πρέπει ναχει κ μια απόδειξη για την ίδια που την εξασφαλίζει νομικα.

Τι θέμα στις μεταφορές είναι μπερδεμένο (ειδικά όπως στη box που δίνουν σε εξωτερικούς συνεργάτες να κάνουν διανομές τους επειδή δεν προλαβαίνουν, αντε βρες ποιος πήρε τι, ποτέ το πήρε και από τη στιγμή που περνει άτομα εκτός της εταιρίας που δεν έχουν θεωριτικα καμία επαγγελματική σχέση με την εταίρα αντε απέδειξε ότι ο Νίκος που πήρε 100 πακέτα για να βγάλει 30 ευρώ είναι αυτός που το έκανε

Ελαφροχεριδες πιο πιθανό είναι να είναι μέσα στις αποθήκες πάρα στη τελική διανομή (που είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις ποιος χρεώθηκε τελευταίος το δέμα)

Και στη τελική ο διανομέας δεν θα έμπαινε καν στο κόπο να το αφήσει στη θυρίδα, μου το έκλεψαν, έπεσε στο δρόμο και ένα σωρό παραμύθια με το να τι βάλει μισό, με πράγματα να λείπουν από μέσα είναι σαν να φωνάζει εγώ τι πήρα

Το θέμα είναι ότι με τους "εξωτερικους" συνεργάτες που περνούν στη τύχη ναι δίνουν κωδικούς για πρόσβαση στα locker είναι πιο πιθανό ότι γίνεται από εκεί η δουλειά σε 2ο χρόνο (πχ παραδίδει το δέμα και στέλνει τον γαμπρό μισή ώρα μετά να αδειάσει ότι βρει)

Εγώ δεν καταλαβαίνω οποιοδήποτε κλέφτης γιατί να αφήσει μισό δέμα μέσα και να μην το βάλει στη τσέπη αυτό και άλλα 10 να πάει σπίτι να τα ψάξει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpitzi91 είπε

Παθών και εγώ με δέμα αξιας 50ευρω , που χαθηκε στα κεντρικά τους.

Δεν αποζημειωθηκα με τιποτα.

Μήπως δεν το κυνήγησες αρκετά; Εμένα φτάσαμε στο τσακ να με αποζημιώσουν (έχω κατάστημα) και είχα εκδώσει και τιμολόγιο αποζημίωσης αλλά τελικά βρέθηκε το δέμα και μου το έφεραν. 

Δημοσ.

Μην το πολυ ψαχνετε ... Μια Ενδοσκοπική Κάμερα για Κινητό εχει 10€.

Σκιζουν λιγο την σακουλα στην ακρη βαζουν μεσα την καμερα και βλεπουν τι εχει το πακετο...

Στην επανασυσκευσια  τα κανουν επιτηδες χαλια για να λενε διαλυθηκε και καπου επεσε το προιον,,,

• Like 1
Δημοσ.

με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν θα πατήσω ούτε απέξω και ας είμαι υπερβολικός.

• Like 7
Δημοσ.

Ειχα πετυχει video στο tik tok που σε καποιον του ειχαν στειλει 9 συνεχόμενες παραδοσεις σε αλλο box  3χλμ μακρυα απο το σπιτι του.

Δημοσ.
Just now, k_w_t said:

Ειχα πετυχει video στο tik tok που σε καποιον του ειχαν στειλει 9 συνεχόμενες παραδοσεις σε αλλο box  3χλμ μακρυα απο το σπιτι του.

Σε εμένα έστειλαν δέμα που είχε σημείο παράδοσης τη Νέα Φιλαδέλφεια στους Αμπελόκηπους. Απλά από το πουθενά άλλαξε το σημείο παράδοσης στο tracking number. Το κατάστημα δεν έβγαλε άκρη και απλά μου έστειλε ξανά το προιόν.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...