Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 11:51 ΠΜ, SOCRATIS1000 είπε

Τελικα εκανα αγωγη εγκληση [150 ευρω,δεν αξιζε αλλα για το γαμωτο]και μετα απο πολλους μηνες μου κατεθεσαν ολοκληρο το ποσο των 400 ευρω στον λογαριασμο μου...Κανονικα αν περιμενα μπορουσα να τους παω και δικαστικα και να διεκδηκισω και τα 150 ευρω αλλα θα αργουσε παλι,οπως και ηθικη βλαβη για τον χρονο που εχασα

Νομίζω έκανες ένα κομβικό λάθος εδώ έχασες και χρόνο και το μόνο που κέρδισες ήταν 50 ευρώ. αντί για 200 πήρες 250.

Αφού αποφάσισες να μπεις στον χορό τότε έπρεπε να το πας μέχρι τέλους δεν θα κέρδιζες μόνο τα 150 ευρώ θα κέρδιζες και την αμοιβή του δικηγόρου και αποζημίωση. 

• Like 4
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που πρέπει λίγο να καταλάβετε είναι ότι απλές αποστολές η εταιρία έχει πλαφόν στο ποσό αποζημίωσης (όπως καλή ώρα η box με τα 100 ευρω) από εκεί και πέρα αν θέλεις να είσαι σίγουρος πρέπει να ασφαλίσεις τι δέμα

Ασχολουμε με κάρτες magic the gathering πολλές φορές για να αγοράσω η και να στείλω μια κάρτα (υπάρχουν κάρτες σε τιμές 500+++ ευρώ) τα μεταφορικά με την ασφάλιση πάει 100 ευρω+

Δηλαδή αν εγώ επιλέξω να στείλω μια κάρτα του χιλιάρικο χύμα σε ένα φάκελο και χωρίς ασφάλιση, απλό γράμμα ποιος φταει αν γίνει ζημι; το στη κάρτα εγώ ή θα πρέπει να βγω τα κακά Ελτα, box now κτλ μου κατέστρεψαν τη κάρτα θέλω 1000 ευρώ πίσω?

Στις 21/3/2025 στις 12:10 ΜΜ, armagedwnn είπε

Νομίζω έκανες ένα κομβικό λάθος εδώ έχασες και χρόνο και το μόνο που κέρδισες ήταν 50 ευρώ. αντί για 200 πήρες 250.

Αφού αποφάσισες να μπεις στον χορό τότε έπρεπε να το πας μέχρι τέλους δεν θα κέρδιζες μόνο τα 150 ευρώ θα κέρδιζες και την αμοιβή του δικηγόρου και αποζημίωση. 

Αυτή η καραμέλα να σταματήσει λιγάκι δικαστικά έξοδα περνεις όχι αμοιβή δικηγόρου

Δηλαδή αν εσύ για να υπόθεση 1000 ευρώ προσλάβεις μια ομάδα 30 δικηγόρων κ; Ι σε χρεώσουν 50000 ευρώ πιστεύεις υπάρχει δικαστήριο που θα βγάλει απόφαση να τα πάρεις πίσω? Επίσης ακόμα και τα δικαστικά έξοδα δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 12:14 ΜΜ, Inuyasha είπε

Δηλαδή αν εγώ επιλέξω να στείλω μια κάρτα του χιλιάρικο χύμα σε ένα φάκελο και χωρίς ασφάλιση, απλό γράμμα ποιος φταει αν γίνει ζημι; το στη κάρτα εγώ ή θα πρέπει να βγω τα κακά Ελτα, box now κτλ μου κατέστρεψαν τη κάρτα θέλω 1000 ευρώ πίσω?

Αυτή η καραμέλα να σταματήσει λιγάκι δικαστικά έξοδα περνεις όχι αμοιβή δικηγόρου

Δηλαδή αν εσύ για να υπόθεση 1000 ευρώ προσλάβεις μια ομάδα 30 δικηγόρων κ; Ι σε χρεώσουν 50000 ευρώ πιστεύεις υπάρχει δικαστήριο που θα βγάλει απόφαση να τα πάρεις πίσω? Επίσης ακόμα και τα δικαστικά έξοδα δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν

Επέκταση  

Γιατί είναι πολύ γνωστό, για ένα πλημμέλημα καλείς τουλάχιστον 5 δικηγόρους.

Πάντως σίγουρα θα έπαιρνε περισσότερα από 250 ευρώ. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπλεκα με δικαστήρια γιατί είναι χρονοβόρα, αλλά από την στιγμή που το ξεκίνησε μια χαρά πριν την εκδίκαση θα του ζητούσε η ACS να συμβιβαστούν και θα του έδινε όλο το ποσό και τα έξοδα της μήνυσης με του δικηγόρου και ίσως και μια μικρή αποζημίωση για να μην συνεχιστεί.

Οπότε εσύ άσε την καραμέλα.

Καμία εταιρία σε επίπεδο ACS δεν θα ήθελε μια τέτοια υπόθεση να εκδικαστεί εις βάρος της γιατί το πλήγμα από marketing σκοπιάς θα ήταν υπερπολλαπλάσιο.

Αλλά τι λέω εσύ είσαι αυτός που θεωρείς ότι η αποστολή ενός κινητού 600 ευρώ θα έπρεπε να είναι 15 ευρώ μεταφορικά τουλάχιστον.

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 12:25 ΜΜ, armagedwnn είπε

Γιατί είναι πολύ γνωστό, για ένα πλημμέλημα καλείς τουλάχιστον 5 δικηγόρους.

Πάντως σίγουρα θα έπαιρνε περισσότερα από 250 ευρώ. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπλεκα με δικαστήρια γιατί είναι χρονοβόρα, αλλά από την στιγμή που το ξεκίνησε μια χαρά πριν την εκδίκαση θα του ζητούσε η ACS να συμβιβαστούν και θα του έδινε όλο το ποσό και τα έξοδα της μήνυσης με του δικηγόρου και ίσως και μια μικρή αποζημίωση για να μην συνεχιστεί.

Οπότε εσύ άσε την καραμέλα.

Καμία εταιρία σε επίπεδο ACS δεν θα ήθελε μια τέτοια υπόθεση να εκδικαστεί εις βάρος της γιατί το πλήγμα από marketing σκοπιάς θα ήταν υπερπολλαπλάσιο.

Αλλά τι λέω εσύ είσαι αυτός που θεωρείς ότι η αποστολή ενός κινητού 600 ευρώ θα έπρεπε να είναι 15 ευρώ μεταφορικά τουλάχιστον.

Επέκταση  

Αν ασφαλίζει για το πόσο που θα δηλώσω ας είναι και 20 η αποστολή

Όσοι νομίζουν ότι θα έστελναν κινητά ή οτιδήποτε αξίας για πάντα με 1 ευρώ στη box κάτι σκέφτονται λάθος, αν νομίζουν ότι το 1-2 ευρώ για αποστολή είναι η σωστή τιμή να ανοίξουν μεταφορικές να κλείσουν όλες της άλλες και αν μπορούν ας δώσουν και χαμηλότερες τιμές , αλλά δυστηχως είναι καλή γενικότερα η νοοτροπία του Έλληνα (βλέπε άπειρο κόσμο με το τελευταίο iphone που δεν έχει να κάνει αναπάντητη καλά καλά)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

16-3-25 εστειλα με box now μια τιμονιερα g923 με το γνησιο κουτι της ,με πειρανε τηλ δηθεν απο box now  και μου ρωτουσαν τι εχει μεσα ,μετα απο μερες ο παραληπτης πηρε μια g920 χωρις γνησιο κουτι ,

• Like 3
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Έχω να πώ ότι σε ρούχο που αγοράστηκε από το Vendora με πολύ καλές αξιολογήσεις του πωλητή (και φωτό κατα την αποστολή) και παρέλαβα ανοιχτό και άδειο φάκελο. Eγώ πήρα τα λεφτά μου πίσω απο το Vendora και δε ξέρω τι έγινε με τον πωλητή και το Box Now. 

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 12:32 ΜΜ, chris21a είπε

16-3-25 εστειλα με box now μια τιμονιερα g923 με το γνησιο κουτι της ,με πειρανε τηλ δηθεν απο box now  και μου ρωτουσαν τι εχει μεσα ,μετα απο μερες ο παραληπτης πηρε μια g920 χωρις γνησιο κουτι ,

Να μαζευτούμε όλοι μαζί για ομαδική αγωγή; Ψηθείτε να κάνουμε ένα θέμα να οργανωθούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα εχουμε διαβασει εδω μεσα, ανοιχτα πακετα με τα μισα πραγματα μεσα, ανοιχτα πακετα κενα, αλλο αντικειμενο (τιμονιερα), χαμενα αντικειμενα κλπ

Καντε ενα κλειστο γκρουπ ολοι οι ενδιαφερομενοι σε κανενα whatsapp και οργανωθειτε.

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα επεστρεψα τα λεφτα που μου ειχε καταθεσει ο ανθρωπος πηρα τηλ στο box now και μου ειπαν να περιμενω να το εξετασουν το θεμα και μου ζητησαν φωτο τι παρελαβε ο παραλητης και μια φωτο τι θα επρεπε να παραλαβει ακομα περιμενω απαντηση 

γουγκλαρισα το τηλ που με πηραν δηθεν απο box now και λεει απατεωνες κλεβουν δεματα μπορω να δωσω το κιν αυτο

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 12:14 ΜΜ, Inuyasha είπε

Αν κερδίσεις την υπόθεση και έχεις ενσωματώσει και αναλυτικό πίνακα αμοιβών μια χαρά τα παίρνεις. Άσχετα αν δεν είθισται ως πρακτική. Αν απλά τα ζητάς βέβαια, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, τότε ναι θα πάρεις μόνο τα έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 10:28 ΜΜ, monoxromos είπε

Ναι οι εταιρίες είναι πιο φερέγγυες αλλά έχουν ανεβάσει τα κόμιστρα στα ύψη.Ας ρίξουν τις τιμές κι ο κόσμος θα τις προτιμάει και  πάλι!

Δυστυχώς αυτό είναι γεγονός. Εμένα (έχω κατάστημα) η ελτα κουριερ με χρεώνει για κάθε αποστολή περίπου 5,30 και άλλα 3,2 την αντικαταβολή! Δεν ήταν αυτό εξαρχής το κόστος πριν 3 χρόνια που ξεκινήσαμε. Κάθε χρόνο έβαζε και αύξηση. Όσα eshop βλέπετε να χρεώνουν 3-4 ευρώ είναι γιατί έχουν βάλει το κόστος μεταφορικών μέσα στα προϊόντα. Κι αυτός είναι ο λόγος που σε όλα πλέον τα eshop η αντικαταβολή χρεώνεται εξτρα. Η μποξ με χρεώνει για τη μεσαία θυρίδα 2 συν φπα. Προφανώς λόγω διαφοράς των μεταφορικών οι πελάτες επιλέγουν τη μποξ. Και λόγω του ότι μπορεί να μην τους έχει τύχει να χαθεί δέμα τους και τη θεωρούν αξιόπιστη. Θέμα χρόνου βέβαια γιατί τους τελευταίους μήνες έχουν εκτοξευτεί τα "χαμένα"...

Δημοσ.

Πρεπει να φαει ενα καλο προστιμο η εταιρεια για να βαλει μυαλο μου φαινεται. Κριμα, πολυ κριμα γιατι το ξεκινησαν πολυ καλα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 11:17 ΠΜ, PhoneHub είπε

Δεν ξερω αν ο Αποστολεας το παιζει καλος, αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι καποιος απο την boxnow. Χωρις αποδειξεις πρεπει να περιμενουμε τον νομο. Η Acs μου ειχε κλεψει τσεκουρι απο παραγγελια μεγαλης αξιας.

Να τονίσω ότι , ο αποστολές / πωλητής, είναι ΚΥΡΙΟΣ και ΑΡΩΓΟΣ στην όλη διαδικασία. Εχει συνεργασθεί και βοηθήσει από την πρώτη στιγμή και βρίσκεται στην ίδια, ίσως και χειρότερη,  ΑΒΟΛΗ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ θέση με εμένα. 

Ευχαριστώ και πάλι 

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 2:22 ΠΜ, magicnumbers είπε

1ον πως είσαι σίγουρος ότι έφυγε άρτιο κ σκίστηκε απτην μεταφορική;

2ον πως ήξερε αυτός ο κάποιος το δέμα που έχει μέσα 500€ κινητό κ όχι κάποιο ρούχο η ανταλλακτικό η κάτι ευτελούς αξίας; Κυρίως μτχ είδη διακινεί.

3ον κ πιο βασικό. Κάνεις τέτοια σοβαρή αγορά κ λυπάσαι το συστημένο δέμα; Σίγουρα δε θα σου έφερναν μισοσκισμενο πακέτο ούτε θα έστελνε ο πωλητής κάτι ημιτελους συσκευασίας.θα του το έλεγε ο υπάλληλος. 

Για να άνοιξαν το δικό σου μόνο αν έχουν μηχάνημα με xray κ βλέπουν μέσα τι είναι. Κ ποιος θα ρίσκαρε να τον καταλάβουν; Συν ότι παίζει ναχουν την άπειρη δουλειά για να κάθονται να ψάχνουν τα πακέτα.

Κινητό 350 € είχα αγοράσει αποδώ μέσα μουρθε ειδοποίηση κ πήγα στα ΕΛΤΑ να παραλάβω με νουμερακι 8 το πρωί σα τις γριές. Όλα άψογα σε ένα κουτί παπουτσιών με εφημερίδες.

Επέκταση  

Για το 2. Απάντησαν μερικοί. Σκίζει πρώτα ο κλέφτης διαφορα τμήματα του πακέτου για να δει ετικέτα, μάρκα και τι προϊόν είναι. Ε μετά γράφει στο google το προϊόν και βλέπει τιμές, αν το θέλει το κλέβει όλο μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...