fsbmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Κάποτε άκουσα για ενα λαμόγιο που είχε περάσει απο 3-4 courier και έκανες κλοπές...είχε θερμοπιστολο νυστερι κολες κλτ και λεηλατουσε δέματα μέχρι και χρυσές λίρες απο αγορές εξωτερικού είχε κλέψει...αυτά το 2019 σε διπλανή παρέα σε καφετέρια...οπότε σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι τύποι
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, PhoneHub είπε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι καποιος απο την boxnow Ειναι δεδομενο οτι ειναι καποιος απο τη box. Ριξε μια ματια τι εχει γραφτει,εστω 2 σελιδες. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από StamTheMan 3
PhoneHub Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι δεδομενο οτι ειναι καποιος απο τη box. Ριξε μια ματια τι εχει γραφτει,εστω 2 σελιδες. Τι αξια ειχε το προιον, ξερουμε τι ηταΝ?
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, PhoneHub είπε Τι αξια ειχε το προιον, ξερουμε τι ηταΝ? Κινητο 500+ Εχω χασει και εγω χειριστηρια buzz και move,περιμενω αποζημιωση μετα απο επικοινωνια,αλλα δε βλεπω φως,μαλλον θα προχωρησω σε καταγγελια. Εμενα χαθηκε ολο το δεμα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, PhoneHub είπε Απο το Facebook marketplace, τωρα ηρθαν κι στο boxnow βλεπω. Παντος κι στην acs γινονται τετοια. Να ξερετε οτι οταν βαζετε καποιο δεμα να περιμενετε 1 λεπτο γιατι αν ξερει καποιος τον κωδικο μπορει να το ανοιξει. Εγω παντα περιμενω. Τι εννοείς? Δηλαδή θα βάλω ένα δέμα για αποστολή και να κάτσω να κοιτάω τα ντουλάπια 1 λεπτό? Δηλαδή ο κλέφτης έρχεται στο 1ο λεπτό? Όπως είπα πιο πάνω λόγο φόρτου εργασίας δίνουν υπεργολαβιες και μάντεψε ταυτόχρονα δίνουν και σε άτομα που πρακτικά δεν μπορούν να εντοπιστούν και κωδικούς για να ανοίγουν τα ντουλάπια Οι διανομείς κάνουν log in με master pass πληκτρολόγουν αριθμό αποστολής και από το μενού βλέπουν πιο ντουλάπι είναι άδειο για να το βάλουν 2
dkstopo Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 20 ώρες πριν, jimsomebody είπε Νομίζω πως το επόμενο βήμα θα ήταν να μπορούσαμε να βγάλουμε στατιστικά στοιχεία για τις περιοχές που σημειώνονται τα περισσότερα περιστατικά καθώς και κατηγοριοποίηση στο είδος των περιστατικών ανά περιοχή. Θα μας έδειχνε σε μεγάλο βαθμό αν το κακό είναι γενικότερο και σε ποιο κέντρο διανομής υπάρχει το πρόβλημα κτλπ.... Αυτά από περιέργεια τουλάχιστον γιατί κανονικά η εταιρεία πρέπει να φροντίσει τα του οίκου της. Αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω! Εάν η εταιρεία είχε κυκλικό προγραμμα στους υπαλλήλους της, ανάλογα τα παράπονα ή τα χαμενα δέματα το πρόγραμμα εργασίας θα φανέρωνε τον κακό - κλέφτη υπάλληλο. 1
PhoneHub Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τι εννοείς? Δηλαδή θα βάλω ένα δέμα για αποστολή και να κάτσω να κοιτάω τα ντουλάπια 1 λεπτό? Δηλαδή ο κλέφτης έρχεται στο 1ο λεπτό? Όπως είπα πιο πάνω λόγο φόρτου εργασίας δίνουν υπεργολαβιες και μάντεψε ταυτόχρονα δίνουν και σε άτομα που πρακτικά δεν μπορούν να εντοπιστούν και κωδικούς για να ανοίγουν τα ντουλάπια Οι διανομείς κάνουν log in με master pass πληκτρολόγουν αριθμό αποστολής και από το μενού βλέπουν πιο ντουλάπι είναι άδειο για να το βάλουν Δεν γνωριζω πως λειτουργει ακριβος το συστημα του boxnow, αλλα απο την στιγμη που εχουν μειωσει τους υπαλληλους στα τηλεφωνικα κεντρα (το απογευμα dead), υπαρχει μια περιπτωση η boxnow να ξερει για το συμβαν με τις κλοπες αλλα να μην κανει κατι. Εγω παντος τελευταια στελνω με Κτελ αλλα μετα απο καταθεση κλπ γιατι ειναι πιο ασφαλεις κι αν γινει κατι τους βρισκεις γρηγορα. Για Μεγαλες αξιες βαλτε ελτα, ποτε δεν ακουσα για κλοπη. Μονο οτι για να ερθει η παραγγελια απο θεσσαλονικη προς θεσσαλονικη μου πηρες 5 μηνες.(τουλαχιστον ηρθε η καρτα του οασθ).
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τι εννοείς? Δηλαδή θα βάλω ένα δέμα για αποστολή και να κάτσω να κοιτάω τα ντουλάπια 1 λεπτό? Δηλαδή ο κλέφτης έρχεται στο 1ο λεπτό? Μαλλον εννοει οτι ο κωδικος μενει ενεργος 1 λεπτο. Δε συζηταμε την υπολοιπη θεωρια. 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Και σε μένα πακέτο που θα μπορούσε να έχει μέσα tablet, είχε βιβλίο σκληρόδετο. Το σκίσανε, είδανε τι είχε μέσα και το παραδώσανε. Οριακά ήθελα να περιμένω τον κούριερ να το κρατήσω στο υπόγειο δυο μέρες για ερωτήσεις. 2 5
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου Μόλις τώρα, PhoneHub είπε Δεν γνωριζω πως λειτουργει ακριβος το συστημα του boxnow, αλλα απο την στιγμη που εχουν μειωσει τους υπαλληλους στα τηλεφωνικα κεντρα (το απογευμα dead), υπαρχει μια περιπτωση η boxnow να ξερει για το συμβαν με τις κλοπες αλλα να μην κανει κατι. Εγω παντος τελευταια στελνω με Κτελ αλλα μετα απο καταθεση κλπ γιατι ειναι πιο ασφαλεις κι αν γινει κατι τους βρισκεις γρηγορα. Για Μεγαλες αξιες βαλτε ελτα, ποτε δεν ακουσα για κλοπη. Μονο οτι για να ερθει η παραγγελια απο θεσσαλονικη προς θεσσαλονικη μου πηρες 5 μηνες.(τουλαχιστον ηρθε η καρτα του οασθ). Όλα τα ντουλάπια με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν Σίγουρα ξέρουν τι γίνεται και μπορούν να κάνουν της πάπιες γιατί σου λένε όταν έκλεισες την θυρίδα αποδεκτηκες τους όρους μου που μέσα σε αυτούς είναι και το μέγιστη αποζημίωση 100 ευρώ Βασίζονται ότι από τους 10 που θα έχουν θέμα 1-2 θα κυνηγήσουν αυτά τα 100 ευρώ, οπότε στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι 1
PhoneHub Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Όλα τα ντουλάπια με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν Σίγουρα ξέρουν τι γίνεται και μπορούν να κάνουν της πάπιες γιατί σου λένε όταν έκλεισες την θυρίδα αποδεκτηκες τους όρους μου που μέσα σε αυτούς είναι και το μέγιστη αποζημίωση 100 ευρώ Βασίζονται ότι από τους 10 που θα έχουν θέμα 1-2 θα κυνηγήσουν αυτά τα 100 ευρώ, οπότε στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι Η σωστη ερωτηση ειναι μεγιστα 100€ η εως?
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Βασίζονται ότι από τους 10 που θα έχουν θέμα 1-2 θα κυνηγήσουν αυτά τα 100 ευρώ, οπότε στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι Πιστευω οτι εχουνε μεγαλο κυμα κλοπων για το οποιο δε μαθαινουμε και δεν ξερουν πως να το διορθωσουν. Αποκλειεται να στησαν τοσο μεγαλο δικτυο απλα για να κανουν τις παπιες σε τετοια περιπτωση. Μόλις τώρα, PhoneHub είπε Η σωστη ερωτηση ειναι μεγιστα 100€ η εως? Το ιδιο ειναι ρε μαν,τι λες; 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Φιλε μου ξαλη επιτυχια και καλα κουραγια Ειχα στειλει με acs πακετο ,αξιας 400 ευρω σε μελος εδω κιολας του ινσομνια[ειχα 2 κομματια].Δεν το παρελαβε ποτε Πηρα τηλ το δεμα χαθηκε,εγω του ανρθωπου του εστειλα αλλο[μπορει να δει το μηνυμα και να στο επιβεβαιωσει]..Τελοσπαντων πηρα την acs ,θα το δουμε θα δουμε τι θα κανουμε ..Μετα απο μηνες με μηνυματα κτλ μου ειπαν μπορουμε να σας δωσουμε καπου στα 200 ευρω [το δεμα ηταν αντικαταβολη οπου εγραφε το ποσο 400 ευρω πανω ]και μας λεει θελουμε τιμολογιο αγορας ,της λεω για ποιον λογο αφου εγραφε 400 ευρω,τι σας νοιαζει εσας τι εστειλα ,εγω επρεπε να παρω απο εσας 400 ευρω,υπ[αρχει το voucher με την αποδειξη..Ψαχνανε τροπους να βγουν απο πανω με λιγα λογια ...ΤΟυς εστειλα και την αποδειξη,και επεμεναν σε αυτο ΚΑι μου εειπε κατι για νομους περι αλληλογραφιας και τοσο ειναι κτλ,και τους λεω αν ειναι ετσι να το κανουμε business ,να ανοιγουμε τα δεματα των 450 ευρω η των 1000 ευρω να τα κλεβουμε και μετα να δινουμε αποζημειωση 200 ευρω..Βγαζει νοημα αυτο?Ετσι λεει ειναι ο νομος και η πολιτικη μας... Τελικα εκανα αγωγη εγκληση [150 ευρω,δεν αξιζε αλλα για το γαμωτο]και μετα απο πολλους μηνες μου κατεθεσαν ολοκληρο το ποσο των 400 ευρω στον λογαριασμο μου...Κανονικα αν περιμενα μπορουσα να τους παω και δικαστικα και να διεκδηκισω και τα 150 ευρω αλλα θα αργουσε παλι,οπως και ηθικη βλαβη για τον χρονο που εχασα Οποτε να ξερεις μην περιμενεις να σε πληρωσει καποιος τωρα,θελει υπομονη και αν το δεμα σου ηταν για τοσα χρηματα μαζεψε οτι αποδεικτικο εχεις και γρηγορα σε δικηγορο 9 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μαλλον εννοει οτι ο κωδικος μενει ενεργος 1 λεπτο. Δε συζηταμε την υπολοιπη θεωρια. Ακόμα και να υποθέσουμε ότι κάποιος βρήκε πρόσβαση στους κωδικούς εκτός αν σου έχουν βάλει GPS είναι πρακτικά αδύνατο να ξέρει πότε θα πας Τους κωδικούς και για παράδοση και για παραλαβή δεν τους βλέπουν το 99% τον υπαλλήλων, όταν γίνει η καταχώρηση για ότι το πακέτο σου μπήκε θυρίδα για παραλαβή το σύστημα στέλνει το μυνημα αυτόματα ούτε ο διανομέας ούτε το τηλεφωνικό κέντρο βλέπει το κωδικό, μόνο η τεχνική υποστήριξη έχει πρόσβαση (για τις θυρίδες)
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 11 minutes ago, SOCRATIS1000 said: Φιλε μου ξαλη επιτυχια και καλα κουραγια Ειχα στειλει με acs πακετο ,αξιας 400 ευρω σε μελος εδω κιολας του ινσομνια[ειχα 2 κομματια].Δεν το παρελαβε ποτε Πηρα τηλ το δεμα χαθηκε,εγω του ανρθωπου του εστειλα αλλο[μπορει να δει το μηνυμα και να στο επιβεβαιωσει]..Τελοσπαντων πηρα την acs ,θα το δουμε θα δουμε τι θα κανουμε ..Μετα απο μηνες με μηνυματα κτλ μου ειπαν μπορουμε να σας δωσουμε καπου στα 200 ευρω [το δεμα ηταν αντικαταβολη οπου εγραφε το ποσο 400 ευρω πανω ]και μας λεει θελουμε τιμολογιο αγορας ,της λεω για ποιον λογο αφου εγραφε 400 ευρω,τι σας νοιαζει εσας τι εστειλα ,εγω επρεπε να παρω απο εσας 400 ευρω,υπ[αρχει το voucher με την αποδειξη..Ψαχνανε τροπους να βγουν απο πανω με λιγα λογια ...ΤΟυς εστειλα και την αποδειξη,και επεμεναν σε αυτο ΚΑι μου εειπε κατι για νομους περι αλληλογραφιας και τοσο ειναι κτλ,και τους λεω αν ειναι ετσι να το κανουμε business ,να ανοιγουμε τα δεματα των 450 ευρω η των 1000 ευρω να τα κλεβουμε και μετα να δινουμε αποζημειωση 200 ευρω..Βγαζει νοημα αυτο?Ετσι λεει ειναι ο νομος και η πολιτικη μας... Αν τους έστελνες τιμολόγιο από κινητό που κόστιζε 1200 ευρώ δηλαδή θα σου αποζημίωναν το ποσό του τιμολογίου; Τι παράνοια είναι αυτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα