Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

23 Μαρτιου παραγγελια 4 μπαταριων αυτοκινητου απο μαγαζι με πολυ υψηλη βαθμολογια κριτικων.Αποστολη τους σε 4 ξεχωριστα box με ημερομηνια παραδοσης 29 Μαρτιου, μπαινω να δω που βρισκονται, 2/4 ειχαν ακυρωθει!Παιρνω τηλ το μαγαζι μου λενε ειναι θεμα της Boxnow. Μιλαω με box (ελαχιστη αναμονη στο τηλ ειναι αληθεια) τελικα ο λογος ακυρωσης ειναι οτι ειχαν βγαλει υγρα οι μπαταριες (απο την καλομεταχειριση προφανως) και θα τις γυριζαν στο μαγαζι.Οντως σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι θα τις αντικατασησουν και τις 2  και θα μου τις στειλουν και τις 4 με μεταφορικη και οτι τελευταια ειχαν πολλα παρομοια περιστατικα και σταματανε την Boxnow.Μετα απο αυτη την εμπειρια κομμενη και απο μενα, 1000 φορες στα locks της ACS.

• Like 1
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 10:30 ΜΜ, nagual είπε

Καλησπέρα. Και εγώ παθών με δέμα μικρής αξίας που είχα τοποθετησει σε κουτάκι από γυαλιά hawkers. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως ο διανομέας έχει γράψει ότι δεν το βρήκε στη θυρίδα. Φυσικά και 100% το είχα τοποθετήσει. Αυτή τη στιγμή ακόμα εμφανίζεται προς αναζήτηση και έχω στείλει και μέιλ αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.

Ναι γράψω και εγώ σε συνέχεια του παραπάνω και μετά από αρκετά μηνύματα με boxnow το δέμα βρεθηκε και πήγε στο προορισμό του... ανοιγμένο όμως και με το περιεχόμενο να λείπει. Το περιεχόμενο δεν ήταν γυαλιά, ούτε κάτι αξίας. Μου έκανε εντύπωση που παρόλο το δέμα είχε ήδη ξεκινήσει για το προορισμό του από το πρωί, το μεσημέρι έλαβα το παρακάτω μήνυμα:

"Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας και λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση.
Σε συνέχεα της επικοινωνίας μας ,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε διαδικασία ελέγχου της αποστολής σας, και θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.
Ωστόσο ,θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για το περιεχόμενο ;
Εκτιμούμε την αναμονή σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Για οτιδήποτε περαιτέρω, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

IMG-72726a681776a27a0f96975adae13162-V.jpg

IMG-c70098e3ee27e4f971349a51d167bf3c-V.jpg

IMG-67ff8bea48936a7243720cce759b49f0-V.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...