Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Παίδες σε εμένα δεν έχει συμβεί ακόμα, έχει συμβεί σε 2 φίλους μου και σε άλλα 3 άτομα που έχω στο Discord των TTL.

Τζουρνεύουνε αβέρτα από box και γίνεται εσωτερικά το ριφιφί. Από ότι έχουμε καταλάβει οι παρονομαστές είναι το τι δηλώνεις ότι περιέχει το δέμα, βάρος δέματος και κουτί που χρησιμοποιείς. 

Είναι 50/50 άμα στο ανοίξουνε και δεν τους αρέσει αυτό που έστειλες, να νιώθουνε ευγενικοί και να στο πετάξουνε πάλι μέσα και να το παραλάβεις παραβιασμένο, με το αντικείμενο ή να το πάνε κάδο και να μην παραλάβεις ποτέ. 

Προφανώς η εταιρεία και στις 5 περιπτώσεις κάνει την πάπια.

Μην τα λες αυτά αδερφέ,λογικά κι εσύ υπάλληλος των ανταγωνιστών θα είσαι.

• Haha 1
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, misterman είπε

Μην τα λες αυτά αδερφέ,λογικά κι εσύ υπάλληλος των ανταγωνιστών θα είσαι.

Καλά το ότι γενικά έχει ανοίξει τέτοια σηζήτηση, ενώ μιλάμε για σοβαρό θέμα, με ξεπερνάει. 

Συνέρθετε όλοι και αφήστε τις βλακείες. Έχουμε μαζευτεί καμιά 15αριά άτομα με σχετικές εμπειρίες και όλες δείχνουν ότι είναι δουλειά από τα μέσα και η Box το γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται να ενεργήσει μέχρι ώρας, πέρα από το να κάνει damage control. 

Από προσωπική εμπειρία που έχω (και δεν μπορώ να αποκαλύψω δυστυχώς), όσον αφορά θέματα ασφαλείας και την συγκεκριμένη εταιρεία, δεν μου κάνει εντύπωση. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου βαλτοί ή χαμηλής νοημοσύνης άτομα πάντα θα υπάρχουν.Αυτοι είναι ικανοί να τους κλέβουν και να ζητάνε και συγγνώμη.Αν γίνει ομαδική καταγγελία παιδιά είμαι μεσα.Γιατι αυτό που σου τη δίνει δεν είναι η κλεψιά καθεαυτή από τα ρεμαλια τους υπαλληλους αλλά ότι τους ΚΑΛΥΠΤΕΙ η ίδια η εταιρία.Αυτά ούτε στην Ουγκάντα.

Επεξ/σία από misterman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, james01gr είπε

Απλα να σημειώσω πως και στις υπόλοιπες κούριερ 100€ είναι η απλή ασφάλεια του δέματος. Για οτιδήποτε άλλο πρέπει να δηλωθεί η αξία του και να πληρωθεί έξτρα η κάλυψη αυτή για το σύνολο της αξίας του δέματος. Βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν σε καταστήματα και προφανώς επιλέγουν να το κάνουν μεταξύ ιδιωτών καθώς οι διαμαρτυρίες ενός ιδιώτη είναι πολύ πιο "αδύναμες" από ενός μεγάλου πελάτη. 

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ έχω κατάστημα και περίμενα μια επιστροφή από πελάτη. Το στέλνει και μετά από 3 μέρες βλέπω στην κατάσταση ότι παραδόθηκε χωρίς να έχει παραδοθεί τίποτα στο κατάστημα μου (τις επιστροφές τις έφερνε ο οδηγός απευθείας στο κατάστημα). Ε λοιπόν ξεκίνησα διαδικασία για αποζημίωση αφού αγανάκτησα να τους εξηγήσω ότι εγώ δεν παρέλαβα ποτέ (στην αρχή δεν με πίστευαν) και ενώ έβγαλα και τιμολόγιο αποζημίωσης (θα με αποζημίωναν για το κόστος του προϊόντος βάσει κομμένης απόδειξης χωρίς το φπα), τελικά βρήκαν το δέμα και μου το έφεραν. Το δέμα που έδειχνε παραδομένο προ 20 ημερών επαναλαμβάνω. Το δέμα που δεν με πίστευαν ότι δεν το έχω παραλάβει. 20 μέρες μετά! 

Γενικά λοιπόν είναι πολλά τα κουφά με τη box now ακόμα και με καταστήματα. Και το χειρότερο είναι η εξυπηρέτηση πελατών που είναι σχεδόν ανύπαρκτη για όλους μας. Δυστυχώς οι πελάτες την έχουν σε προτεραιότητα εξαιτίας του κόστους σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το περιστατικό κλοπής. Αν οι διανομείς ξέρουν ότι δεν υπάρχουν κάμερες στα λοκερ (που δεν ξέρεις καν αν η συσκευασία σκίστηκε στο λοκερ ή στο αυτοκίνητο), τότε προφανώς μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει. Αφού δεν θα τους πιάσει κανείς. Ή μήπως συμφέρει κάποιον να πάει δικαστικά για 100-500Ε; Ο δικηγόρος θα πάρει περισσότερα.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ έχω κατάστημα και περίμενα μια επιστροφή από πελάτη. Το στέλνει και μετά από 3 μέρες βλέπω στην κατάσταση ότι παραδόθηκε χωρίς να έχει παραδοθεί τίποτα στο κατάστημα μου (τις επιστροφές τις έφερνε ο οδηγός απευθείας στο κατάστημα). Ε λοιπόν ξεκίνησα διαδικασία για αποζημίωση αφού αγανάκτησα να τους εξηγήσω ότι εγώ δεν παρέλαβα ποτέ (στην αρχή δεν με πίστευαν) και ενώ έβγαλα και τιμολόγιο αποζημίωσης (θα με αποζημίωναν για το κόστος του προϊόντος βάσει κομμένης απόδειξης χωρίς το φπα), τελικά βρήκαν το δέμα και μου το έφεραν. Το δέμα που έδειχνε παραδομένο προ 20 ημερών επαναλαμβάνω. Το δέμα που δεν με πίστευαν ότι δεν το έχω παραλάβει. 20 μέρες μετά! 

Γενικά λοιπόν είναι πολλά τα κουφά με τη box now ακόμα και με καταστήματα. Και το χειρότερο είναι η εξυπηρέτηση πελατών που είναι σχεδόν ανύπαρκτη για όλους μας. Δυστυχώς οι πελάτες την έχουν σε προτεραιότητα εξαιτίας του κόστους σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το περιστατικό κλοπής. Αν οι διανομείς ξέρουν ότι δεν υπάρχουν κάμερες στα λοκερ (που δεν ξέρεις καν αν η συσκευασία σκίστηκε στο λοκερ ή στο αυτοκίνητο), τότε προφανώς μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει. Αφού δεν θα τους πιάσει κανείς. Ή μήπως συμφέρει κάποιον να πάει δικαστικά για 100-500Ε; Ο δικηγόρος θα πάρει περισσότερα.

δυστυχώς δεν είναι μόνο η κούριερ έτσι. και τα ΕΛΤΑ κούριερ δυστυχώς έτσι δουλεύουν. στέλνω δέμα, δεν το βλέπω να είναι σκαναρισμένο πουθενά και ξαφνικά φαίνεται στην Χίο προς παράδοση στον παραλήπτη...

αλλά θέμα κλοπής δεν είχα ποτέ ούτε από τα ΕΛΤΑ, ούτε από Courier Center ή ACS. έχω συνεργαστεί και με τους τρεις. μπορεί να καθυστερούν πχ, μπορεί χίλια δυο αλλά ποτέ πελάτης δεν μου έχει πει πως έχουν κλέψει δέμα.

Δημοσ.

Νομίζω πως το επόμενο βήμα θα ήταν να μπορούσαμε να βγάλουμε στατιστικά στοιχεία για τις περιοχές που σημειώνονται τα περισσότερα περιστατικά καθώς και κατηγοριοποίηση στο είδος των περιστατικών ανά περιοχή. Θα μας έδειχνε σε μεγάλο βαθμό αν το κακό είναι γενικότερο και σε ποιο κέντρο διανομής υπάρχει το πρόβλημα κτλπ.... Αυτά από περιέργεια τουλάχιστον γιατί κανονικά η εταιρεία πρέπει να φροντίσει τα του οίκου της. Αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω! 

• Like 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Νομίζω πως το επόμενο βήμα θα ήταν να μπορούσαμε να βγάλουμε στατιστικά στοιχεία για τις περιοχές που σημειώνονται τα περισσότερα περιστατικά καθώς και κατηγοριοποίηση στο είδος των περιστατικών ανά περιοχή. Θα μας έδειχνε σε μεγάλο βαθμό αν το κακό είναι γενικότερο και σε ποιο κέντρο διανομής υπάρχει το πρόβλημα κτλπ.... Αυτά από περιέργεια τουλάχιστον γιατί κανονικά η εταιρεία πρέπει να φροντίσει τα του οίκου της. Αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω! 

Χθες ολοκληρωσα συναλλαγή με φίλο από το ινσομνια και μου είχε πει ότι προτιμά με elta courier και περισσότερα χρήματα καθώς ήταν μεγάλο το πακετο επειδή το φοβάται το box now.Συναδελφοι του έχουν χάσει δέματα και είναι σε ακριτική περιοχη αν λέει κάτι αυτό.

• Like 6
Δημοσ.

Αν και έχω κάνει συχνά αγορές   δεν μου έχει δημιουργηθεί ποτέ κάποιο πρόβλημα μέσω του συγκεκριμένου τρόπου αποστολής/ λήψης δεμάτων. Πάντως σκέφτομαι το εξής, μήπως όταν πάει ο διανομέας και καταχωρούν τα δέματα παίζει να πέσει σε περίπτωση που δεν κλείνουν καλά τα πορτάκια από τις θυρίδες από το φόρτο εργασίας - να προλάβουν  να πάνε σε όλες τις περιοχές  και πάνε άτομα να τσεκάρουν ποια είναι ψιλοανοιχτά? Εκτός αν το κάνει διανομέας   με συνεννόηση και πέζουν κομπίνες?  Παίζει να λέω κ μλκιες...... αλλα έχω σκαλώσει  με το συγκεκριμένο post .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι παραπάνω αναρωτήθηκαν πώς επιλέγονται τα δέματα που ανοίγουν.

Αν και όχι ακριβώς ίδια περίπτωση με το θέμα καθώς αφορά αποστολή σε θυρίδα skroutz, θα πω τι έγινε σε μένα. Είχα παραγγείλει μικρά ακουστικά. Η ονομασία του καταστήματος ήταν του στυλ "Βarbamitsos Phones" και η επωνυμία φαινόταν στην ετικέτα. Επίσης το πακέτο ήταν τέτοιου μεγέθους που θα χωρούσε κινητό. Ε, ανοίγοντας τη θυρίδα βλέπω ότι η ετικέτα αποστολής ήταν κατά το ήμισυ ξεκολλημένη, από κάτω η ταινία που σφράγιζε το πακέτο παραμερισμένη, και έμπαινε άνετα χέρι μέσα να τσεκάρει τι υπάρχει. Έβγαλα τα ακουστικά μου χωρίς να χρειαστεί να "ανοίξω" άλλο το πακέτο. Κατά τη γνώμη μου, πιθανότητα 20% να έκανε κάποιος κακοδιαχείριση το δέμα και κάπως να ανοίχτηκε, 80% να τσεκάρανε λόγω της ονομασίας του καταστήματος και όταν είδαν ότι ήταν μόνο ακουστικά να τα άφησαν μέσα.

Άρα κατά τη γνώμη μου, αποστολέας και μέγεθος πακέτου παίζουν μείζον ρόλο.

Επεξ/σία από Engimek
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, June είπε

Σε γκρουπ στο facebook βρήκαν αριθμημένη κάρτα (που δε θα μπορούσε να είναι άλλη) και η οποία είχε "χαθεί", λίγες ημέρες μετά βρέθηκε προς πώληση στο vendora. 

Απαράδεκτες καταστάσεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε ευτελούς αξίας αποστολές. 

Αυτό το είχα δεί κάποια στιγμή να το λένε στο reddit οτι έγινε στην Αμερική.
Έγινε και εδώ?

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Έχει αναφερθεί η περιοχή από την οποία εκλάπη το δέμα;

Αν όχι, θα ήθελα να μάθω 

Κερατέα Αττικής αγαπητέ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsichles είπε

Κερατέα Αττικής αγαπητέ.

Εύχομαι φίλε μου να βρεις την άκρη, να δικαιωθείς ,να αποζημιωθείς πλήρως. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, misterman είπε

Παθών κι εγώ,χαμένο δέμα αξίας 30 ευρώ και ζημιάς κονσόλας αξίας 100 ευρω.Ποτε δε φταίνε αυτοί,φταις μόνο εσυ.Λογικα εκεί για να σε προσλάβουν πρέπει στο βιογραφικό να γράφει ότι έχεις κάνει φυλακή.Ριχτε και μια ματιά στο play store,πάρα πολλές οι καταγγελίες.Εχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές μαζί τους,θεώρησα ότι η ζημιά στην κονσόλα ήταν μεμονωμένο γεγονός,αλλά πλέον φτάνει.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Εχεις μπερδευτει γενικοτερα μου φαινεται.

Ζημια κονσολας 100 ευρω.
Να υποθεσω ειχες βαλει ενα στρωμα bubble wrap και υπεθεσες οτι ειναι κομπλε;
Δεν ειναι,καμια courier δεν φταιει αν εσυ δεν κανεις σωστο πακεταρισμα.

Τι σχεση εχει το play store και που ακριβως εχει καταγγελιες;

Προς ολους,αν θελετε ανοιγουμε ενα θεμα που αφορα συλλογικη κινηση.
Οχι να μπαινει  ο καθενας να  λεει τον πονο του.
Να οργανωθουμε,να πουμε για μια φορα οτι κανουμε κατι και να το προχωρησουμε.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...