Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχω σχεδόν 2 μήνες ,ευχαριστημένος με την εικόνα της κανένα πρόβλημα με το πάνελ ,το HDR παίζει καλά σύμφωνα με τα specs  .

Mερικές φορές όμως σε restart /shut down του πισι χάνεται το σήμα μαυρίζει και το on/off κουμπί δεν αποκρίνεται ,θα πρέπει να την βγάλω από το ρεύμα για να επανέλθει και μετά παίζει κανονικά μέχρι να  ξανασυμβεί ,όχι όμως σε καθημερινή βάση ..

Μίλησα με Dell CS και μου είπαν ότι για κάποιο λόγο μαζεύει στατικό ηλεκτρισμό και γιαυτό συμβαίνει ,δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μου την αλλάξουν ..

Σε 1η φάση αποσύνδεσα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από πάνω της μπας κι είχε να κάνει αλλά δεν άλλαξε κάτι ,

πήρα νέο καλώδιο κι απομάκρυνα τα Gigaworks T20 ηχεία από δίπλα της τα οποία βγάζουν κι ένα σφύριγμα αν βάλεις το αυτί σου κοντά  ,τέλος πάντων για 20+ μέρες δεν το ξανά έκανε και πίστευα ότι έχει λυθεί το θέμα μέχρι χτες το βράδυ όπου κλείνοντας το πισι τσουπ το ίδιο πάλι ..

Είμαι όμως σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μπω στην διαδικασία της αλλαγής γιατί 1ον δε έχω κάποιο άλλο θέμα κι η οθόνη της της αντικατάστασης θα είναι refurbished όπως μου είπαν από την υποστήριξη το οποίο είναι θέμα πολιτικής της Dell ..

Κι οκ γίνεται αντικατάσταση κι η νέα έχει καμένα πίξελ η άλλα θέματα ..δεν θέλω πραγματικά να μπω σε αυτήν την φάση εκτός αν είναι απαραίτητο και δεν είμαι σίγουρος τι θα πρέπει να κάνω ..

Καμιά ιδέα πρόταση συμβουλή ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit :G3223D το σωστό μοντέλο ,κατά λάθος στον τίτλο του τόπικ έγραψα D3223Q

Επεξ/σία από nimik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...