chris_g92 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ 5 minutes ago, jodact said: O μονος τροπος για να εχεις 100% τελεια εικονα ειναι να παρεις κάποιο 5Κ monitor (5120x2880). Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ Dell Ultrasharp 1440p. Δεν ειναι το ίδιο με windows σε καμια περίπτωση στην απεικόνιση κειμένου, αλλά η εικόνα ειναι αξιοπρεπέστατη και τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί. σε 27 ? Σκεφτόμουν και για 27 σε 4κ και να ειναι σε 1080p το scale( οπως στο retina). Αλλα μάλλον θα είναι πολύ zoomed το ui.
jodact Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, chris_g92 είπε σε 27 ? Σκεφτόμουν και για 27 σε 4κ και να ειναι σε 1080p το scale( οπως στο retina). Αλλα μάλλον θα είναι πολύ zoomed το ui. Εγώ 27άρι έχω ναι U2724D νομιζω ειναι το μοντέλο. Αν εισαι Αθηνα πηγαινε στο Exclusive Store στο Mall με το Macbook να δοκιμάσεις. Μου το ειχαν προτείνει οι ίδιοι οταν πήγα και εχουν αρκετά μοντέλα ανοιχτά σε διάφορες αναλύσεις/διαγωνίους. Ειχα δοκιμάσει 4Κ 27 νομίζω και 32άρι αλλα δεν εχω προσφατη την εμπειρια για να πω γνώμη. Δεν το κοιταξα καν τότε το 4Κ γιατι ηταν 60Hz και ηξερα οτι μεσα στο 2025 θα βγει νεο (U2725Q) με 120Hz και γενικα ολα τα features του U2724 (ambient light sensor κλπ). Οπότε δεν θεωρησα οτι τα αξίζει τότε τα λεφτα του το 4K της Dell. Νομίζω το 1080p scaling θα κανει πολυ μεγαλα ολα τα εικονίδια. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:52 μμ από jodact 1
chris_g92 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:08 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:08 μμ 14 minutes ago, jodact said: Εγώ 27άρι έχω ναι U2724D νομιζω ειναι το μοντέλο. Αν εισαι Αθηνα πηγαινε στο Exclusive Store στο Mall με το Macbook να δοκιμάσεις. Μου το ειχαν προτείνει οι ίδιοι οταν πήγα και εχουν αρκετά μοντέλα ανοιχτά σε διάφορες αναλύσεις/διαγωνίους. Ειχα δοκιμάσει 4Κ 27 νομίζω και 32άρι αλλα δεν εχω προσφατη την εμπειρια για να πω γνώμη. Δεν το κοιταξα καν τότε το 4Κ γιατι ηταν 60Hz και ηξερα οτι μεσα στο 2025 θα βγει νεο (U2725Q) με 120Hz και γενικα ολα τα features του U2724 (ambient light sensor κλπ). Οπότε δεν θεωρησα οτι τα αξίζει τότε τα λεφτα του το 4K της Dell. Νομίζω το 1080p scaling θα κανει πολυ μεγαλα ολα τα εικονίδια. To ιδιο μόνιτορ κοιτούσα και εγώ, αλλά το μοντέλο με thunderbolt μιας και έχει kvm switch ώστε να γίνεται εύκολη εναλλαγή των περιφεριακών απο το laptop στο desktop. 1
arxontas2323 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Το mac mini το εχω συνδεσει σε μια dell p2425h και δουλευει μια χαρα...δεν εχω δοκιμασει βεβαια καποιο macbook
chris_g92 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ 8 minutes ago, arxontas2323 said: Το mac mini το εχω συνδεσει σε μια dell p2425h και δουλευει μια χαρα...δεν εχω δοκιμασει βεβαια καποιο macbook Η ίδια λογική είναι στο scaling. Τι να σου πω, σε 24αρα full hd εμενα μου φαίνονται πολύ θολά τα πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα