Volga Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, santahugo είπε affinity photo με διαφορα. 50ευρα για 2 χρονια μεχρι την επομενη εκδοση και επαγγελματικο χωρις bugs και σουπερ μοντερνο και το 99% του photoshop και 1/5 σε μεγεθος και με δικο του καναλι στο youtube με....χιλιαδς βιντεο μαθηματα. αγοραζεις-κατεβαζεις και μαθαινεις ατελειωτα δωρεαν. ε ας μην ειναι και το προγραμμα τσαμπα εντελως, μη ταθελουμε ολα δικα μας. επαγγελματικος ερωτας για μακροχρονια δεσμευση με ποιοτητα.. https://affinity.serif.com/en-us/photo/ https://www.youtube.com/@AffinityPhotoOfficial Γενικά η Serif στις τιμές που το δίνει (σκότωμα) δεν έχει αντίπαλο. Ειδικά αν κάποιος το πάρει από το Microsoft Store πχ, επειδή δένει με το λογαριασμό, μπορείς να το έχεις σε όλους τους υπολογιστές που είσαι συνδεδεμένος.
michael92 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Η έκδοση 3.0 κάτι πάει να κάνει. Χώρις να είναι αντικαταστάτης του Photoshop, πλέον είναι usable. Απείρως καλύτερη εμπειρία χρήσης σε σχέση με πριν καμιά δεκαετία που το είχα δοκιμάσει τελευταία φορά.
dimkord Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Εχω κανει αρκετα πραγματα με αυτο, αλλα 20 χρονια προσπαθω να το συμπαθησω και ακομα δεν τα εχω καταφερει. To Krita με μερικες προσθηκες μπορει να γινει πολυ καλυτερο απο το gimp
speedman_26 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου affinity photo η σπασμενο photoshop και για βιντεο davinci resolve και capcut 1 1
manolis940 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 10 ώρες πριν, billdanos είπε "στόχος της ομάδας ανάπτυξης του GIMP με την έκδοση 3.0 ήταν η αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI)" φαντάσου δηλαδή να μην ήταν αυτός ο βασικός στόχος τόσα χρόνια τώρα... 😛 Δεν είναι αυτό UI για app του 2025... Κακά τα ψέματα. Όσο και να θες να το στηρίξεις αυτό UI όντως δεν είναι και τουλάχιστον με μια πρώτη ματιά εγώ δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά. Κάθε πρόγραμμα που θέλει να πάρει μερίδιο της πίτας απ' το Photoshop θα πρέπει να ακολουθήσει την στρατηγική του affinity. Δηλαδή να φτιάξει ένα παρόμοιο περιβάλλον με το Photoshop έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να κάνει εύκολα την μετάβαση. 1 1
xaerialtwistx Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 18 ώρες πριν, billdanos είπε "στόχος της ομάδας ανάπτυξης του GIMP με την έκδοση 3.0 ήταν η αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI)" φαντάσου δηλαδή να μην ήταν αυτός ο βασικός στόχος τόσα χρόνια τώρα... 😛 Δεν είναι αυτό UI για app του 2025... Αν μπορουσα να εχω σε ολα τα προγραμματα το παρωχημενο UI του IrfanView ευχαριστως θα το επελεγα. Για εμενα το θεμα ειναι να κανεις τη δουλεια σου, όχι να γλυκανεις το ματι σου (και ουσιαστικα οι περισσοτερες απαιτησεις σε ενα προγραμμα ειναι καθαρα για το γραφικο περιβαλλον και τις απειρες τεχνολογιες που τρεχει για να μπορεσει να το σχεδιασει). Στα κινητα η κατασταση ειναι ακομα χειροτερη βεβαια. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, xaerialtwistx είπε Αν μπορουσα να εχω σε ολα τα προγραμματα το παρωχημενο UI του IrfanView ευχαριστως θα το επελεγα. Για εμενα το θεμα ειναι να κανεις τη δουλεια σου, όχι να γλυκανεις το ματι σου (και ουσιαστικα οι περισσοτερες απαιτησεις σε ενα προγραμμα ειναι καθαρα για το γραφικο περιβαλλον και τις απειρες τεχνολογιες που τρεχει για να μπορεσει να το σχεδιασει). Στα κινητα η κατασταση ειναι ακομα χειροτερη βεβαια. Το καλοφτιαγμένο UI δεν ειναι για να γλυκάνεις το μάτι σου αλλά σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου αποδοτικότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα