Thomasaig Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Γεια χαρά σε όλους! Το πλαϊνά κουμπιά απο το ποντίκι μου δεν κάνουν εμπρός και πίσω τις ιστοσελίδες αλλά πατώντας τα μου βγάζουν άνοιγμα και κλείσιμο αγκύλες [[[[ ]]]]]]]] . Αλλαξα μπαταρία πάλι τα ιδια κανει..
TopCLR Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Εφόσον υπάρχει ανταπόκριση από τον υπολογιστή στο πάτημα των κουμπιών τότε λειτουργούν κανονικά τα κουμπιά (δεν είναι χαλασμένα). Κοίταξε μέσα από τις ρυθμίσεις για το ποντίκι των Windows ή και του πιθανού προγράμματος διαχείρισης του ποντικιού. Κάπου πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις ποια λειτουργία να εκτελείται με το πάτημα του κάθε κουμπιού. 1
Thomasaig Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, TopCLR είπε Εφόσον υπάρχει ανταπόκριση από τον υπολογιστή στο πάτημα των κουμπιών τότε λειτουργούν κανονικά τα κουμπιά (δεν είναι χαλασμένα). Κοίταξε μέσα από τις ρυθμίσεις για το ποντίκι των Windows ή και του πιθανού προγράμματος διαχείρισης του ποντικιού. Κάπου πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις ποια λειτουργία να εκτελείται με το πάτημα του κάθε κουμπιού. Αυτο εψαξα αλλα δεν μου εχει καποια επιλογη για αλλαγη..
dpolal Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 ώρες πριν, Thomasaig είπε Γεια χαρά σε όλους! Το πλαϊνά κουμπιά απο το ποντίκι μου δεν κάνουν εμπρός και πίσω τις ιστοσελίδες αλλά πατώντας τα μου βγάζουν άνοιγμα και κλείσιμο αγκύλες [[[[ ]]]]]]]] . Αλλαξα μπαταρία πάλι τα ιδια κανει.. Δοκιμάζεις το ποντίκι σε άλλο Η/Υ και αν κάνει και εκεί τα ίδια τότε αλλαγή.
seithan Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Δημοσ. πριν από 16 λεπτά 16 hours ago, tasanton said: Κάποια ρύθμιση θα έχει ο κ.Ποντίκης. Monsieur Pontιkίs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα