sotos1989 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπέρα στην παρέα,Κάτοχος ενός Samsung S22 Ultra από το 2022 απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλ όσο διάστημα το έχω αλλά εδώ και μια βδομάδα η οθόνη του ή η μητρική τα έπαιξε.Οταν το βγάζω από την εξοικονόμηση ενέργεια η μισή οθόνη κιτρινίζει.Κατα τα άλλα λειτουργεί κανονικά αλλά σκέφτομαι να το αλλάξωπριν χαλάσει οριστικά.Η ερώτηση είναι σε τι συσκευή πάμε?S24 ultra S25 ultra ή Xiaomi 14 - 15 ultra?
GATE123 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Αφού είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν κανείς αλλαγή οθόνης?
sotos1989 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Γιατί θέλει 350€ και δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω εφόσον είναι ήδη 2.5 χρονων συσκευή.
BadBoy Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Παρόλο που και το skin της Samsung δεν είναι καλό και είναι τίγκα στο bloatware, μην πας σε Xiaomi. Είναι 10 φορές χειρότερο, ειδικά εφόσον έχεις συνηθίσει το UI της Samsung.
sotos1989 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου @BadBoy ναι μεν είμαι χρόνια χρήστης Samsung αλλά είμαι ανοικτός στο να αλλάξω εταιρία.Το ποιο βασικό που κοιτάζω μεταξύ μας είναι η απόδοση της κάμερας.
woox-2 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Xiaomi 15 ultra τότε, έχει την καλύτερη κάμερα από όλα όσα ανάφερες στο πρώτο σχόλιο, επίσης έχει την καλύτερη μπαταρία μέχρι και 30% από το xiaomi 14 ultra, και είναι νέας τεχνολογίας μπαταρία silicone carbon, έχει την καλύτερη οθόνη από ολα τα galaxy, ( σκέψου η οθόνη του είναι samsung και η ιδια η εταιρεία έβαλε χειρότερη στο δικο τις 😭) εκεί που ύστερει για εμένα είναι στο ui του, και στα 4 χρόνια μόνο software update, αν δεν σε νοιαζουν αυτά βουρ.
sotos1989 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου @woox-2Ας αντέξει 4 χρόνια στα χέρια μου και ας σταματήσει απλά παίρνει ενημερώσεις!😅 Οσον αφορά το λειτουργικό του είναι τόσο κακό;Θα εχω θέματα με ενημερώσεις εφαρμογών λειτουργικότητα κτλ;Σορρυ που σας πρήζω αλλά είμαι χρήστης Samsung από εποχές S6 edge και ξενέρωνω που στο κομμάτι κάμερα έχει μείνει τόσο πίσω.Μας πουλάει τα 200 megapixels λες και έχει αισθητήρα μεγέθους dslr και άνω
woox-2 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, sotos1989 είπε @woox-2Ας αντέξει 4 χρόνια στα χέρια μου και ας σταματήσει απλά παίρνει ενημερώσεις!😅 Οσον αφορά το λειτουργικό του είναι τόσο κακό;Θα εχω θέματα με ενημερώσεις εφαρμογών λειτουργικότητα κτλ;Σορρυ που σας πρήζω αλλά είμαι χρήστης Samsung από εποχές S6 edge και ξενέρωνω που στο κομμάτι κάμερα έχει μείνει τόσο πίσω.Μας πουλάει τα 200 megapixels λες και έχει αισθητήρα μεγέθους dslr και άνω Όχι δεν είναι κακό, είναι πιο δύστροπο ας το χαρακτηρίσω έτσι σε σχέση με τα άλλα ui , είναι και θέμα γούστου για εμένα, και εννοείται θέμα συνήθειας, αν το συνηθίσεις θα είσαι μια χαρά, εγώ στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ Samsung one ui και xiaomi ui, και η εναλλαγή που κάνω μεταξύ τους είναι μια χαρά το συνήθισα.
sotos1989 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Εάν ισχύει ακόμη η προσφορά του Xiaomi 15 ultra με δώρο τον προτζέκτορα θα το τσιμπήσω.Εναλλακτικά θα πάω στο S24 ultra που τωρα παιζει σε προσφορά στα 1099€.Θεωρω οτι το s25 δεν εχει τρελες διαφορές που να δικαιολογούν τα 400€ παραπάνω!Ασε που έβγαλαν και το Bluetooth απο το πενάκι που εμένα προσωπικά με βολεύει να στήνω το κινητό για να βγάζω shelfies απο απόσταση!
woox-2 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εντάξει μπορείς να βρεις και πιο φθηνά το s24 ultra εδώ στη Κύπρο σε κατάστημα το έχουν στα 949 ευρώ https://mavromatismobile.com/product/samsung-galaxy-s24-ultra-s928-5g-dual-sim-12gb-ram-256gb-titanium-grey/ επίσης από ότι είδα στη σελίδα xiaomi στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πλέον η προσφορά που είχαν με το projector, εδώ Κύπρο το δίνουν πακέτο με όλο το camera kit, αν ψάξεις και εσύ υπάρχουν καλές προσφορές, εδώ Κύπρο μια σταλιά τόπος και βρίσκω προσφορές, φαντάζομαι Ελλάδα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από woox-2
Fotia Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Πολιτική των εταιριών και καταστημάτων σε κάθε αγορά .
GATE123 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2025 στις 12:00 ΠΜ, sotos1989 είπε Γιατί θέλει 350€ και δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω εφόσον είναι ήδη 2.5 χρονων συσκευή. Από το να δώσεις 1000€ που λέει ο λόγος καλύτερα φτιάχτω. Και επειδή είναι 2.5 χρονών? Εάν δουλεύει και η Samsung του δίνει 3 χρόνια ακόμα ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις που το κακό? Στις 19/3/2025 στις 11:32 ΠΜ, sotos1989 είπε @BadBoy ναι μεν είμαι χρόνια χρήστης Samsung αλλά είμαι ανοικτός στο να αλλάξω εταιρία.Το ποιο βασικό που κοιτάζω μεταξύ μας είναι η απόδοση της κάμερας. Θα σου κακοφανει εάν πας σε Xiaomi. Καλύτερα εάν τελικά δεν το φτιάξεις να κοιτάξεις σε πιο καθαρά λειτουργικά. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:46 μμ από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα