mastromitsos 1 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Γεια σας,αποφασισα προσφατα αλλαγη πλατφορμας και πηγα σε R5 5600g/msi b550m pro-vdh /g skill ripjaws 3600 cl18 2x16gb και δυο nvme intenso.Φορεσα το πιο προσφοτο bios και ολλα καλα.Εβγαλα τους δυο ssd 2.5 που ειχα σε αλλα συστηματα και τους συνδεσα σε θυρες sata της μητρικης, ο ενας δισκος εχει w10 ο ποιος αφου κατεβασε και εγκατεστησε οδηγους παιζει κανονικα,δοκιμαστηκε και τον κλονοποιησα στον πρωτο nvme .Τα προβληματα ειναι με τον δευτερο ssd 2.5 που εχει τα w7 εκει μπουταρω σε legacy mode και μπαινω στο λειτουργικο ομως δεν εχω ηχο,συνδεση δικτυου,αναγνωριση θυρων usb, θυτων pci και καποιες αγνωστες συσκευες στην διαχειρηση συσκεων.Μεσω της διαχειρησης συσκευων εγκατεστησα καποιους οδηγους και τωρα εχω ηχο και συνδεση δικτυου .Οι οδηγοι usb3 δειχνουν εγκατεστημενοι αλλα δεν φαινεται καμμια συσκευη usb σε οποιαδηποτε θυρα ευτυχως εχω ποντικι PS/2 και η διχειρηση δισκων δεν βλεπει τους δυο nvme.Καποιους οδηγους δεν με αφηνει να τους εγκαταστησω .Εχει καποιος απο εσας καταφερει να δουλεψουν τα w7 σε τετοια μητρικη?,Χρειαζομαι βοηθεια
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 15 ώρες πριν, mastromitsos 1 είπε Τα προβληματα ειναι με τον δευτερο ssd 2.5 που εχει τα w7 εκει μπουταρω σε legacy mode και μπαινω στο λειτουργικο ομως δεν εχω ηχο,συνδεση δικτυου,αναγνωριση θυρων usb, θυτων pci και καποιες αγνωστες συσκευες στην διαχειρηση συσκεων.Μεσω της διαχειρησης συσκευων εγκατεστησα καποιους οδηγους και τωρα εχω ηχο και συνδεση δικτυου .Οι οδηγοι usb3 δειχνουν εγκατεστημενοι αλλα δεν φαινεται καμμια συσκευη usb σε οποιαδηποτε θυρα ευτυχως εχω ποντικι PS/2 και η διχειρηση δισκων δεν βλεπει τους δυο nvme Τα 7άρια δε δουλεύουν σωστά (ή και καθόλου) σε νέα συστήματα. για τις usb μπορεί να βρεις άκρη αν ψάξεις drivers για usb3 windows 7 αλλά για τους nvme δε νομίζω να βγάλεις άκρη. Αν θέλεις 7άρια στήσε μια vm με 2 πυρήνες και 4gb ram και θα είναι μια χαρά.
Aris_ Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Τα win7 ποτε δεν τα βαζουμε απο ενα συστημα σε αλλο παντα φρεσκια εγκατασταση , αφου την κανεις δες τι drivers θα βρεις μεσω snappy driver και βλεπεις Αλλα καλυτερα ειναι vm
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Βρήκα το παρακάτω βίντεο και στην περιγραφή έχει drivers για Β550
mastromitsos 1 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα εχω VMware και δεν θελω καθαρη εγκατασταση λογω ρυθμισεων και προγραμματων.Εχω τους ιδιους οδηγους με αυτους του βιντεο οι οποιοι ενσωματωνονται στο μεσο εγκαταστασης για να γινει καθαρη εγκατασταση τι γινεται ομως με τα προγραμματα?Καποιους οδηγους τους εγκατεστησα και εχω ηχο ,δικτυο.Καποιοι αλλοι δεν εγκαθιστωνται και θελω να ρωτησω αν υπορχει τροπος να τους βαλω στο λειτουργικο μου,γραμμη εντολων ισως?Εκανα μια δοκιμη με το μεσο εγκαταστασηςπου εχει τους οδηγους αυτος ενσωματωμενους και εκανα startup repair αλλα δεν τους φορτωσε.
Aris_ Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου δοκιμασες μεσα στο device manager να βαλεις τους οδηγους με το χερι?
mastromitsos 1 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα,ναι το δοκίμασα σε οτι ειχει το κιτρινο τριγωνο [αγνωστη συσκευη] αποτελεσμα να εγκατασταθουν καποιοι αλλα οχι ολλοι .Οι οδηγοι usb3 δειχνουν εγκατεστημενοι αλλα οι θυρες δεν λειτουργουν Αυτη τη στιγμη στη διαχειρηση συσκευων εχω 3 αγνωστες PCI και 4 αγνωστες συσκευες επισης δεν βλεπω τους nvme Κατεβαζω τωρα το snappy driver και τα driverpacks που μου προτεινες και διαβαζω για να δοκιμασω μετα
Aris_ Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Μπορείς να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση σε άλλο σκληρό με τους οδηγούς να πάρεις όλη την δομη από τον παλιό και να την αντιγράψεις στον καινούργιο και μετά να κάνεις import το registry αν δουλέψει δούλεψε
mastromitsos 1 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Δεν το πολυκαταλαβα δηλαδη κανω καθαρη με το τροποποιημενο μεσο που εχει ολλους τος οδηγους και κατοπινπως τοκανω?θα διατηρηθουν οι ρυθμισεις,τα πραγραμματα,οι εφαρμογες ?Δεν χανω τιποτα να δοκιμασω εχω κιαλλο δισκο κλωνο,θα χρειασω ομως οδηγιες αφου κανω την εγκατασταση και δω οτι λειτουργουν ολλα σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα