tornado Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω μια web camera (Logitech QuickCam S7500) η οποια ναι μεν λειτουργει αλλα πλεον υπαρχουν αυξημενες αναγκες για conference κλπ. Οποτε πρεπει να βρω κατι καλυτερο. Υπαρχουν προτασεις σε αξιοπρεπη τιμη? 40-60 ευρω? πχ βλεπω αυτη https://www.skroutz.gr/s/30269331/Creative-Live-Cam-Sync-1080p-v2-Web-Camera-73VF088000000.html καλα ειμαι η υπαρχει κατι καλυτερο? Επεξ/σία 18 Μαρτίου από tornado
Λύση udroxoos Δημοσ. 21 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα αυτή. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από udroxoos
tornado Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 21/3/2025 στις 7:23 ΜΜ, udroxoos είπε Θα σου πρότεινα αυτή. μου κανει λιγο ακριβη και επιπλεον αναφερεται ως ερασιτεχνικη λυση παρολο το κοστος. Παρολα αυτα καταλαβα, οτι στα ~50 ευρω δεν εχω αλλη επιλογη. Ισχυουν ολα αυτα?
udroxoos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, tornado είπε μου κανει λιγο ακριβη και επιπλεον αναφερεται ως ερασιτεχνικη λυση παρολο το κοστος. Παρολα αυτα καταλαβα, οτι στα ~50 ευρω δεν εχω αλλη επιλογη. Ισχυουν ολα αυτα? Mea culpa φίλε μου! Αυτή που έχω και που θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα είναι η C930e. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της και σε χαμηλό φωτισμό. Κάποιοι στα reviews δεν μένουν ικανοποιημένοι σε αυτόν τον τομέα και τους βρίσκω απλά υπερβολικούς! Μιλάμε πάντα για webcam, σε πολύ λογική τιμή και η απόδοση της κατ' εμέ είναι δυνατή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα