vasianou Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι μέσο των νέων στεγαστικών προγραμμάτων που έχουν ως βασική προϋπόθεση η κατοικία να είναι κενή και απαγορεύει την ενοικίαση για 7 έτη, και με παρακαλεί να σπάσω το συμβόλαιο για να εκταμιεύσει τα χρήματα ο υποψήφιος αγοραστής και μου δίνει τον λόγο του ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα με διώξει έως την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει. Δεν αποτελεί παρατυπία?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 9 minutes ago, vasianou said: Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι μέσο των νέων στεγαστικών προγραμμάτων που έχουν ως βασική προϋπόθεση η κατοικία να είναι κενή και απαγορεύει την ενοικίαση για 7 έτη, και με παρακαλεί να σπάσω το συμβόλαιο για να εκταμιεύσει τα χρήματα ο υποψήφιος αγοραστής και μου δίνει τον λόγο του ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα με διώξει έως την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει. Δεν αποτελεί παρατυπία? Δηλαδή τυπικά θα λυθεί το συμβόλαιο για να εκταμιεύσει ο αγοραστής τα χρήματα και θα παραμείνεις μέσα άτυπα;
vasianou Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Μόλις τώρα, paredwse είπε Δηλαδή τυπικά θα λυθεί το συμβόλαιο για να εκταμιεύσει ο αγοραστής τα χρήματα και θα παραμείνεις μέσα άτυπα; Ακριβώς αυτό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου Just now, vasianou said: Ακριβώς αυτό. Μπορείς να το κάνεις αλλά πρέπει να γίνει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ εσού, του ιδιοκτήτη-πωλητή και του νέου ιδιοκτήτη-αγοραστή ότι θα παραμείνεις μέσα. Και να υπογράψετε και οι τρεις. Σε ΚΕΠ ή μέσω gov.gr 9 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Aρκει το ιδιωτικο συμφωνητικο να μην τους πεταξει εξω μετα ο νεος ιδιοκτητης;
Dinos1973 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, vasianou said: Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι μέσο των νέων στεγαστικών προγραμμάτων που έχουν ως βασική προϋπόθεση η κατοικία να είναι κενή και απαγορεύει την ενοικίαση για 7 έτη, και με παρακαλεί να σπάσω το συμβόλαιο για να εκταμιεύσει τα χρήματα ο υποψήφιος αγοραστής και μου δίνει τον λόγο του ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα με διώξει έως την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει. Δεν αποτελεί παρατυπία? Μουφα ειναι του ιδιοκτητη! ο νεος ιδιοκτητης δεν θα μπορει να το νοικιασει! σας δουλευει ο ιδιοκτητης για να το πουλησει. Δεν μπορει να σας βγαλει πριν την 3ετια! βεβαια ειναι καλη ευκαιρια να βγαλεις χρημα ζητωντας αποζημιωση για να φυγεις. 32 minutes ago, paredwse said: Μπορείς να το κάνεις αλλά πρέπει να γίνει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ εσού, του ιδιοκτήτη-πωλητή και του νέου ιδιοκτήτη-αγοραστή ότι θα παραμείνεις μέσα. Και να υπογράψετε και οι τρεις. Σε ΚΕΠ ή μέσω gov.gr Δεν μπορει να γινει κατι τετοιο!!!! τα ενοικαστηρια γινονται μεσω ΤΑΧΙΣ!!!!!!! Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Dinos1973 3
Neptu Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Από νομικής άποψης δε ξέρω τι ισχύει και αν μπορείς να εξασφαλιστείς με ένα συμφωνητικό. Αλλά λες ότι ο ιδιοκτήτης δε θα μπορεί να το νοικιάσει για 7 έτη. Άρα πως θα στο νοικιάσει μετά? Μεταξύ μας τώρα, παραμύθια. Ξέρεις κι εμένα πόσοι μου έχουν δώσει το λόγο τους και στο τέλος πήρα.... Μην εμπιστεύεσαι κανέναν ο,τι και να λέει. Συμφωνώ με τον @Dinos1973 4
efib Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν θα σε διώξει μόνο εάν γίνει παράτυπα και πληρώνεις μαύρα. Δεν θα το έκανα αν ήμουν στην θέση σου. Έτσι τα λέει ο ιδιοκτήτης για να το πουλήσει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από efib 1
CONAN_ Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Κατσε όπως είσαι μεχρι το τέλος του συμβολαίου. Γιαυτό γίντονται άλλωστε. Αν θέλει να το πουλήσει γίνεται ενώ μένεις μέσα (εννοείται πως θεωρούμε οτι έχεις συμβόλαιο και είναι όλα νόμιμα) , και το υπάρχον συμβόλαιο περνάει στον νέο ιδιοκτήτη μέχρι την λήξη του. Μετά ας αποφασίσει εκεινος τι θα κάνετε. 1
efib Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Δεν νομίζω ότι γίνεται να νοικιάστει το σπίτι στο πρόγραμμα "σπίτι μου", για αυτό τώρα θέλει να την βγάλει έξω ο ιδιοκτήτης. Είχαμε τις τιμές στα ύψη, τώρα θα έχουμε και τις εξώσεις των ενοίκων για την πώληση. Πολύ καλό πρόγραμμα. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε 1 1 1
Neptu Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, efib είπε Είχαμε τις τιμές στα ύψη, τώρα θα έχουμε και τις εξώσεις των ενοίκων για την πώληση. Πολύ καλό πρόγραμμα. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε Δεν υπάρχει καμία έξωση. Να τον/την ξεγελάσει προσπαθεί για να το πουλήσει. Ας αρνηθεί και όλα καλά. Εγώ πάντως ακόμα δε κατάλαβα, αφού όπως αναφέρει, στους όρους είναι και η μη ενοικίαση. Πώς θα το νοικιάσει ο νέος ιδιοκτήτης ; 2 1
efib Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Φίλε μου, εννοώ να τον βγάλει έξω πριν την λήξη του συμβολαίου "Έξωση". Δεν θα το νοικιάσει ο επόμενος ιδιοκτήτης διότι δεν μπορεί βάσει των όρων του προγράμματος. Κοινώς, για να στο πω και λαϊκά, ο ιδιοκτήτης λέει παπατζες για να πουλήσει το σπίτι. 2
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) προτεινεις χ χιλιαρικα για να φυγεις /βαλεις εγγυηση στο νεο σπιτι και εξοδα μετακομισης κ ηθικη βλαβη κτλ. Ολα τα αλλα ειναι εντελως παρανομα κ ακομη πιο χαζα για τον νεο ιδιοκτητη Επεξ/σία 18 Μαρτίου από kage 8 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Neptu είπε Δεν υπάρχει καμία έξωση. Να τον/την ξεγελάσει προσπαθεί για να το πουλήσει. Ας αρνηθεί και όλα καλά. Εγώ πάντως ακόμα δε κατάλαβα, αφού όπως αναφέρει, στους όρους είναι και η μη ενοικίαση. Πώς θα το νοικιάσει ο νέος ιδιοκτήτης ; το πρόγραμμα όπως καταλαβαίνω είναι για να μείνει ο νέος ιδιοκτήτης,για αυτό δεν επιτρέπει ενοικίαση. Κοινως η κοπελιά θα βρεθεί χωρίς σπίτι. 1
li@m Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Μονο με χρημα, μπροστατζα μαλιστα. Μονο με χρημα, μπροστατζα μαλιστα. 2% επι της πωλησης 🤡
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα