Προς το περιεχόμενο

Speedport smart ως access point

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έβαλα οπτική ίνα και μου έδωσαν το speedport plus 2. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το (παλιό) speedport smart (συνδεμένο με καλώδιο με το plus 2) ως access point? Ιδανικά με το ίδιο ssid αν γίνεται 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 11:52 ΠΜ, derr είπε

Καλησπέρα, έβαλα οπτική ίνα και μου έδωσαν το speedport plus 2. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το (παλιό) speedport smart (συνδεμένο με καλώδιο με το plus 2) ως access point? Ιδανικά με το ίδιο ssid αν γίνεται 

Ευχαριστώ.

O λογος που θελεις να το κανεις αυτο ποιος ειναι μονο το ssid;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 18/3/2025 στις 3:03 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Για να έχω καλό wifi σε άλλο δωμάτιο, απλά θα με βολέψει αν είναι και το ίδιο ssid. Για να γίνεται αυτόματα η αλλαγή αν μετακινούμαι. Αυτή τη στιγμή έχω ethernet καλώδιο από το plus 2 (στο σαλόνι) στο λάπτοπ (στο δωμάτιο). Οπότε έλεγα να βάλω, αν γίνεται, το καλώδιο στο smart (στο δωμάτιο) και από εκεί μετά άλλο καλώδιο στο λάπτοπ και να έχω και καλό wifi.

Επεξ/σία από derr
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γινεται.το πρωτο speedport πχ 192.168.1.1

το smart πχ 192.168.1.200 και κλεινεις dhcp.ενωνεις lan  με lan(οχι wan) και εισαι ετοιμος.ιδιο ssid.to.roaming δεν θα δουλεψει τελεια και μπορει να αργει να σε παει στο smart ειτε να μην σε παει αν δεν κλεισεις,ανοιξεις wifi. φυσιολογικο.

Στις 18/3/2025 στις 11:52 ΠΜ, derr είπε

Ευχαριστώ.

Στις 18/3/2025 στις 3:03 ΜΜ, NikosKallithea είπε

παντα για επεκταση σηματος το κανουν και καλυψη μεγαλυτερου χωρου

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...