TutaKachun Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 13 hours ago, Huruduru said: Οκ ότι πείτε, φαίνεται άλλωστε ποιος ψάρωσε στον αριθμό απαντήσεων και το περιεχόμενο τους. Μιλάνε μερικοί για Fanboys αλλά μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν άμα ασκήσει κάποιος κριτική στην εταιρία στην οποία αναφέρεται το άρθρο. Όταν λες κάτι που όλες οι εταιρίες κάνουν συνέχεια αλλά το παρουσιάζεις ότι γίνεται μόνο από μια πλευρά, το fanboy είσαι εσύ, λυπάμαι που στο λέω
Huruduru Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 4 ώρες πριν, TutaKachun είπε Όταν λες κάτι που όλες οι εταιρίες κάνουν συνέχεια αλλά το παρουσιάζεις ότι γίνεται μόνο από μια πλευρά, το fanboy είσαι εσύ, λυπάμαι που στο λέω Το άρθρο αφορά μια συγκεκριμένη εταιρία οπότε σχολιάζω το προϊόν/ την ανακοίνωση αυτής της εταιρίας. Αν αφορούσε ανακοίνωση της apple τότε θα ασκούσα κριτική στην Apple ή στην κάθε apple αναλόγως το θέμα. Τέλοσπάντων δεν θα ασχοληθώ περεταίρω, δεν έχει νόημα.
stivaks72 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 18 ώρες πριν, Huruduru είπε Οκ ότι πείτε, φαίνεται άλλωστε ποιος ψάρωσε στον αριθμό απαντήσεων και το περιεχόμενο τους. Μιλάνε μερικοί για Fanboys αλλά μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν άμα ασκήσει κάποιος κριτική στην εταιρία στην οποία αναφέρεται το άρθρο. Σε ό,τι με αφορά, δεν αναφερόμουν ειδικά στη samsung, δεν έχω samsung και δεν είναι και από τις αγαπημένες μου εταιρίες (δεν έχω κιόλας, αλλάζω συνέχεια μάρκες). Η αναφορά μου έχει να κάνει με το "θάψιμο" των κοπι-παστε ως ένδειξη ανωτερότητας του αρχικού "εφευρέτη" σε σχέση με τους "αντιγραφείς".
Huruduru Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Σε ό,τι με αφορά, δεν αναφερόμουν ειδικά στη samsung, δεν έχω samsung και δεν είναι και από τις αγαπημένες μου εταιρίες (δεν έχω κιόλας, αλλάζω συνέχεια μάρκες). Η αναφορά μου έχει να κάνει με το "θάψιμο" των κοπι-παστε ως ένδειξη ανωτερότητας του αρχικού "εφευρέτη" σε σχέση με τους "αντιγραφείς". Είπα δεν θα ασχοληθώ αλλά ρε παλικάρι μου, δεν έχει να κάνει με ανωτερότητα, αλλά ότι έχει χάσει τον τελευταίο χρόνο την ταυτότητα της ως εταιρία! Το έγραψα και στο δεύτερο μου σχόλιο. Όταν πήρα τα Galaxy Buds 2 Pro ήταν έτσι: Τώρα είναι έτσι: Τα δε Galaxy Tab από το 8 και μετά έχουν Notch γύρω από την κάμερα λες και ήταν αναγκαίο. Την στιγμή που η ίδια η εταιρία πριν μερικά χρόνια το κορόιδευε με διαφήμιση. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν όλα σχεδιαστικά με την Apple για να πουλήσουν αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω και με λες Fanboy. Μια χαρά ήταν σχεδιαστικά τα προϊόντα της τα τελευταία χρόνια, τα έβλεπες και έλεγες α αυτό είναι της Samsung προϊόν. 1
stivaks72 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Huruduru είπε Είπα δεν θα ασχοληθώ αλλά ρε παλικάρι μου, δεν έχει να κάνει με ανωτερότητα, αλλά ότι έχει χάσει τον τελευταίο χρόνο την ταυτότητα της ως εταιρία! Το έγραψα και στο δεύτερο μου σχόλιο. Όταν πήρα τα Galaxy Buds 2 Pro ήταν έτσι: Τώρα είναι έτσι: Τα δε Galaxy Tab από το 8 και μετά έχουν Notch γύρω από την κάμερα λες και ήταν αναγκαίο. Την στιγμή που η ίδια η εταιρία πριν μερικά χρόνια το κορόιδευε με διαφήμιση. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν όλα σχεδιαστικά με την Apple για να πουλήσουν αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω και με λες Fanboy. Μια χαρά ήταν σχεδιαστικά τα προϊόντα της τα τελευταία χρόνια, τα έβλεπες και έλεγες α αυτό είναι της Samsung προϊόν. Δεν αναφερόμουν σε σένα και συγγνώμη κιόλας αν θεωρήθηκε ως αιχμή. Πουθενά δε διαφωνώ μαζί σου και η samsung όντως γλύφει εκεί που φτύνει και ότι δείχνει να αντιγράφει πράγματα που δεν χρειάζονται. Γενικά αναφέρομαι για τις αντιγραφές ότι δεν πειράζει αν "κλέβουν" features όταν αυτά είναι χρήσιμα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από stivaks72 1
Huruduru Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Δεν αναφερόμουν σε σένα και συγγνώμη κιόλας αν θεωρήθηκε ως αιχμή. Πουθενά δε διαφωνώ μαζί σου και η samsung όντως γλύφει εκεί που φτύνει και ότι δείχνει να αντιγράφει πράγματα που δεν χρειάζονται. Γενικά αναφέρομαι για τις αντιγραφές ότι δεν πειράζει αν "κλέβουν" features όταν αυτά είναι χρήσιμα. Βρε ας "εμπνέονται" ο ένας από τον άλλον. Δεν το θεωρώ κλοπή γιατί άμα απαριθμήσουμε τι έχει "κλέψει" ή μια εταιρία από την άλλη από την ίδρυση τους μέχρι τώρα (Microsoft, apple, samsung, google κλπ) θα κάνουμε μια ατελείωτη λίστα. Απλά είμαι της άποψης, άμα θες να ανταγωνιστείς κοίτα να κάνεις κάτι καλύτερο από τους άλλους και όχι να γίνεις όπως όλοι οι άλλοι. Άμα είναι να σκάσω ένα χιλιάρικο για να πάρω ένα Smartphone το οποίο θα μου θυμίζει πλέον iPhone μάζι και τα αξεσουάρ του, τότε χίλιες φορές να πάρω Pixel ή κάποια άλλη μάρκα που ξεχωρίζει. 1
fasttam Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου On 19/03/2025 at 11:43, Huruduru said: Βρε ας "εμπνέονται" ο ένας από τον άλλον. Δεν το θεωρώ κλοπή γιατί άμα απαριθμήσουμε τι έχει "κλέψει" ή μια εταιρία από την άλλη από την ίδρυση τους μέχρι τώρα (Microsoft, apple, samsung, google κλπ) θα κάνουμε μια ατελείωτη λίστα. Απλά είμαι της άποψης, άμα θες να ανταγωνιστείς κοίτα να κάνεις κάτι καλύτερο από τους άλλους και όχι να γίνεις όπως όλοι οι άλλοι. Άμα είναι να σκάσω ένα χιλιάρικο για να πάρω ένα Smartphone το οποίο θα μου θυμίζει πλέον iPhone μάζι και τα αξεσουάρ του, τότε χίλιες φορές να πάρω Pixel ή κάποια άλλη μάρκα που ξεχωρίζει. Πιθανότατα να σου θυμίζει το iOS. Καμία αντίρρηση. Εγώ όμως θα το πάρω γιατί δεν είναι το μαντρί του iOS. Δεν έχω android τηλέφωνο επειδή είναι πιο όμορφο. Το έχω γιατί μου δίνει μια πάρα πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών. ΥΓ. Οι πιο μεγάλοι θυμόμαστε την άποψη που είχε κάποτε η apple για τα widget του android. Δεν θα τα έβαζαν ποτέ, μέχρι που τα εβαλαν
Huruduru Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 6 ώρες πριν, fasttam είπε Πιθανότατα να σου θυμίζει το iOS. Καμία αντίρρηση. Εγώ όμως θα το πάρω γιατί δεν είναι το μαντρί του iOS. Δεν έχω android τηλέφωνο επειδή είναι πιο όμορφο. Το έχω γιατί μου δίνει μια πάρα πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών. ΥΓ. Οι πιο μεγάλοι θυμόμαστε την άποψη που είχε κάποτε η apple για τα widget του android. Δεν θα τα έβαζαν ποτέ, μέχρι που τα εβαλαν Αυτό που αναφέρεις είναι θέμα προτίμησης και αναγκών, δεκτό. Καλά ναι οι κωλοτούμπες της Apple είναι γνωστές.
ramarg Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 9:20 ΠΜ, Huruduru είπε Είπα δεν θα ασχοληθώ αλλά ρε παλικάρι μου, δεν έχει να κάνει με ανωτερότητα, αλλά ότι έχει χάσει τον τελευταίο χρόνο την ταυτότητα της ως εταιρία! Το έγραψα και στο δεύτερο μου σχόλιο. Όταν πήρα τα Galaxy Buds 2 Pro ήταν έτσι: Τώρα είναι έτσι: Τα δε Galaxy Tab από το 8 και μετά έχουν Notch γύρω από την κάμερα λες και ήταν αναγκαίο. Την στιγμή που η ίδια η εταιρία πριν μερικά χρόνια το κορόιδευε με διαφήμιση. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν όλα σχεδιαστικά με την Apple για να πουλήσουν αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω και με λες Fanboy. Μια χαρά ήταν σχεδιαστικά τα προϊόντα της τα τελευταία χρόνια, τα έβλεπες και έλεγες α αυτό είναι της Samsung προϊόν. Αυτό είπα και εγώ όταν είδα τα ακουστικά τους τυχαία στην Cosmote. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους που αντιγράφουν τόσο εξόφθαλμα... Λίγη φαντασία, λίγη καινοτομία δε βλάπτει... Πού θα οδηγήσει όλο αυτό με τις αντιγραφές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα