Προς το περιεχόμενο

AliExpress: Nintendo Switch OLED 222,94€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nintendo Switch OLED (Neon Blue & Red / White) από AliExpress με τελική τιμή 222,94€ με χρήση κωδικού 239AS4, ο οποίος κωδικός αφαιρεί 40€ με αγορές άνω των 239€, με αποστολή απο Ισπανία. 

https://a.aliexpress.com/_EH81KT2

IMG_20250318_014643.jpg

IMG_20250318_014654.jpg

IMG_20250318_015703.jpg

Επεξ/σία από tonis1989
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε AliExpress: Nintendo Switch OLED 222,94€
Δημοσ.

Είμαι εντελώς άσχετος με Nintendo. Πρόκειται για καινούργιο switch, επίσης μπορεί να γίνει jailbreak;

Δημοσ.

Και το ετοιμο σπασμενο 512gb μοντελο βγαινει απο ghopper στα 264 με τον κωδικο unboxings01. Με ψηνει ασχημα δεν υπαρχει η τιμη και ετοιμο γεματο παιχνιδι μεσα. 

Screenshot_5.png

Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Και το ετοιμο σπασμενο 512gb μοντελο βγαινει απο ghopper στα 264 με τον κωδικο unboxings01. Με ψηνει ασχημα δεν υπαρχει η τιμη και ετοιμο γεματο παιχνιδι μεσα. 

Screenshot_5.png

Έχει στα υπόψιν σου ότι ΔΕΝ είναι το oled

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Έχει στα υπόψιν σου ότι ΔΕΝ είναι το oled

Μολις το ειδα ναι εχεις δικιο οποτε παλι καλα δεν πατησα το κουμπι. Ψηνομαι απο καιρο για το oled + 1TB μοντελο σπασμενο που εχει μεσα ολα τα καλα κυριως για handheld gaming αλλα δεν εχω πετυχει καποιο κατω απο 300 ευρω ακομα. Τωρα με τις προσφορες των anniversary μπας και πετυχουμε τιποτα. Απο την αλλη πας σε αυτο του θεματος βαζεις μια καρτα 1TB και κανεις τα κολπα αλλα αλλιως ειναι να τα εχεις ολα ετοιμα χωρις παιδεμα κτλ. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μολις το ειδα ναι εχεις δικιο οποτε παλι καλα δεν πατησα το κουμπι. Ψηνομαι απο καιρο για το oled + 1TB μοντελο σπασμενο που εχει μεσα ολα τα καλα κυριως για handheld gaming αλλα δεν εχω πετυχει καποιο κατω απο 300 ευρω ακομα. Τωρα με τις προσφορες των anniversary μπας και πετυχουμε τιποτα. Απο την αλλη πας σε αυτο του θεματος βαζεις μια καρτα 1TB και κανεις τα κολπα αλλα αλλιως ειναι να τα εχεις ολα ετοιμα χωρις παιδεμα κτλ. 

και εγώ το ίδιο ψάχνω oled με jaibreak ιδανικά στα 300 ευρώ και κάτω..Φίλε αν βρεις κάτι στείλε μου και εμένα προσωπικό dm :)

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

1 hour ago, lp_fan_1 said:

και εγώ το ίδιο ψάχνω oled με jaibreak ιδανικά στα 300 ευρώ και κάτω..Φίλε αν βρεις κάτι στείλε μου και εμένα προσωπικό dm :)

Αν δε κάνω λάθος λίγα ευρώ πάνω απ' τα 300 κοστίζει το oled 256 . Πιστεύω αξίζει έστω σε αυτήν την χωρητικότητα. 

Αν δεν είχα έξοδα αυτήν την περίοδο θα το χτυπούσα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Αν δε κάνω λάθος λίγα ευρώ πάνω απ' τα 300 κοστίζει το oled 256 . Πιστεύω αξίζει έστω σε αυτήν την χωρητικότητα. 

Αν δεν είχα έξοδα αυτήν την περίοδο θα το χτυπούσα 

Αρχικα ηθελα το 1TB αλλα και το 512GB ειναι πολυ καλο. Το 256 το θεωρω μικρο. Αυτο του θεματος εχει πολυ δυνατη τιμη του κουμπωνεις και μια καρτα 512 με 30-40 ευρω αλλα δεν ξερω μετα τι γινεται με cfw περασμα παιχνιδιων κτλ οποτε πρακτικα αυτο πληρωνεις για τα παραπανω χρηματα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Αρχικα ηθελα το 1TB αλλα και το 512GB ειναι πολυ καλο. Το 256 το θεωρω μικρο. Αυτο του θεματος εχει πολυ δυνατη τιμη του κουμπωνεις και μια καρτα 512 με 30-40 ευρω αλλα δεν ξερω μετα τι γινεται με cfw περασμα παιχνιδιων κτλ οποτε πρακτικα αυτο πληρωνεις για τα παραπανω χρηματα. 

Υπολόγιζε κάνα 80€ για να στο τσιπαρουν. 

Στην κάρτα δε μπορείς να σβησεις κάποια παιχνίδια και να περάσεις άλλα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Υπολόγιζε κάνα 80€ για να στο τσιπαρουν. 

Στην κάρτα δε μπορείς να σβησεις κάποια παιχνίδια και να περάσεις άλλα; 

Λογικα γινεται στα ετοιμα σπασμενα. Αν γινεται το κανω και μονος μου αλλα αλλιως το ετοιμο με ολα μεσα και καρτα και dual cfw. Εκει στα 350 το βρισκω καινουργιο oled+1tb χωρο. Βεβαια ερχεται ετοιμο με τα παντα μεσα ανοιγεις παιζεις δεν ασχολεισαι με κατι αλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι το σκέφτομαι και γω. Κάποια στιγμή αγορά έτοιμου σπασμένου (έστω 256gb γιατί θα παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια) και όλα καλά! 

Βέβαια με αναβαθμίσεις του cfw δε ξέρω πως και αν μπορεί να γίνει "αναίμακτα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H λογική που είχα και εγώ ήταν να τσιμπήσω το oled σπασμένο, έτσι ώστε να παίξω εκεί όλους τους ωραίους τίτλους τζάμπα μιας και η τελευταία κονσόλα της nintendo που είχα ήταν το ds (μιλάμε για πολλά χρόνια πριν).

Από την άλλη βγαίνει και η καινούργια κονσόλα αλλά επειδή όπως είπα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τις nintendo κονσόλες μου 'ξινίζουν' αρκετά οι τιμές των παιχνιδιών πόσο μάλλον όταν μιλάμε για καθαρά single player παιχνίδια όπως είναι αυτά του mario (υποθέτω), metroid και άλλοι γνωστοί τίτλοι... Μου φαίνεται ακραίο να αγοράζεις παιχνίδι 60-70 ευρώ με 20-25 ώρες gameplay και μετά να το αφήνεις στην άκρη.

Επομένως είμαι ακόμη στην φάση που σκέφτομαι να δω τι θα κάνω :P 

Επεξ/σία από lp_fan_1
Δημοσ.

Ακούγεται αρκετά για μη συμβατότητα του νέο Switch που περιμένουμε με τους παλιούς τίτλους. Αν ισχύει τότε δεν είναι κακή αγορά αυτό γιατί θα έχεις πολλούς τίτλους να παίξεις που δεν μπορείς αλλού

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Ακούγεται αρκετά για μη συμβατότητα του νέο Switch που περιμένουμε με τους παλιούς τίτλους. Αν ισχύει τότε δεν είναι κακή αγορά αυτό γιατί θα έχεις πολλούς τίτλους να παίξεις που δεν μπορείς αλλού

Περιμένω τότε να δω αν όντως δεν είναι συμβατό τότε το πήρα. Θα πετύχαιναν πιο πολλές πωλήσεις από πλευράς τους πάντως.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έτσι το σκέφτομαι και γω. Κάποια στιγμή αγορά έτοιμου σπασμένου (έστω 256gb γιατί θα παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια) και όλα καλά! 

Βέβαια με αναβαθμίσεις του cfw δε ξέρω πως και αν μπορεί να γίνει "αναίμακτα"

Τσεκαρε το παρακατω μπαινει και το κουπονι βγαινει πολυ δυνατη τιμη. Ειναι το 512 το 256 παει κατω απο 300. Ειναι ειδικη εκδοση pokemon second hand σπασμενο και ειναι το oled. Καλυτερη δυσκολα.

Screenshot_1.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...