Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν κλειδαρας που ειμαι, να ρωτησω κατι; Εαν μπει καινουρια μπαταρια στο κοντρολακι , (καλης ποιοτητας , οχι καμια αγνωστη) αλλαζει κατι; Ρωταω γιατι τα proximity κλειδια επειρεαζονται πολυ απο την μπαταρια τους. 

Μεγαλο ποσοσο αμαξιων εχει κλειδακια proximity, παρόμοιας λειτουργειας , φανταζομαι αν υπηρχε μεγαλο θεμα με «ηλεκτρονικο θορυβο» θα ειχαν προβλημα και καποια αμαξια..

Και οκ εγω ειμαι επαρχία, αλλα δεν εχω ακουσει «αναφορες» τετοιων θεματων απο αλλους συναδέλφους πχ στην Αθηνα..

Δημοσ.

Άμα στην Αθήνα έχουμε τέτοια φαινόμενα, σε πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις τι έχουμε δηλαδή; Νέα Υόρκη πχ δεν παίρνει τίποτα μπροστά; 😅

Πολύ καλά και σωστά τα είπε ο Πέτρος, που έχει και εμπειρία στο RF. Εγώ είμαι ταγάρι στις τηλεπικοινωνίες, κυρίως με embedded, digital IC design και ηλεκτρονικά ισχύος ασχολούμαι, τα υπόλοιπα τα ξέρω σε επίπεδο γενικών γνώσεων. 

Μάλλον μας κοροϊδεύει η honda με αυτά που λέει στο manual...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, kleanthis21 είπε

Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα ένα μηχανακι που έχει key less σύστημα.  

Από τι διαβάζω το κλειδι λειτουργεί με με RF συχνότητα την οποία όταν είσαι κοντά στο μηχανάκι,  η κεραία του δίκυκλου ακούει στην συχνότητα αυτή και μπορείς να ανάψεις το μηχανάκι. 

Το πρόβλημα είναι ότι κοντα στο σπίτι μου υπάρχουν μετασχηματιστες τις δεη οι οποίοι από τι έχω διαβάσει εκπέμπουν και αυτοί  συχνότητα  η οποία από τι φαίνεται επεμβαίνει και το μηχανάκι δεν βλέπει το κλειδι.  Το έχει πάθει κάνεις? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? 

Υποθέτω δοκίμασες και τα δύο κοντρόλ και έχεις την ίδια συμπεριφορά, έτσι;;

κάθεσαι στη σέλα με το κλειδί στην τσέπη και δεν ξεκλειδώνει;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pace είπε

Υποθέτω δοκίμασες και τα δύο κοντρόλ και έχεις την ίδια συμπεριφορά, έτσι;;

κάθεσαι στη σέλα με το κλειδί στην τσέπη και δεν ξεκλειδώνει;;

Τα έχω δοκιμάσει όλα! Έχω βάλει καινούργια μπαταρία και συμβαίνει το ίδιο. Φυσικά έχω διαβάσει το manual για να δω μήπως προτείνει τπτ όταν έχω αυτό το θέμα αλλά τπτ . Η αντιπροσωπεια που τους κάλεσα μου ειπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Απο την στιγμή που δουλεύει οπουδήποτε αλλού δεν είναι ελαττωματικό το key less σύστημα... τι να πω

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο πραμα ειχε απαντησει η αντιπροσωπεια και σε εμενα με το ADV 350.

Να τονισω οτι εμενα το εκανε σε πολλα σημεια και οχι καπου συγκεκριμενα.

Δημοσ.
6 hours ago, hawkpilot said:

Έχω μηχανάκι με keyless, δουλεύει όπως θα έπρεπε. Κάποιες φορές φαίνεται να αλλάζει η "ευαισθησία" του όσον αφορά την απόσταση αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει εμφανίσει συμπεριφορά σαν αυτές που περιγράφετε.

δεν το κανει σε ολα τα μηχανακια... αυτο προσπαθουμε να δουμε τι και πως...... οπως ειπα και στην δουλειά εχουμε 3 άτομα μηχανη με keyless τα δυο πρακτικα ο μονος τροπος να τα βαλεις μπρος κοντα στην δουλεια ειναι να κολλήσουμε κλειδί πανω στην κεραια τους και το αλλο (voge 900δεν υπηρεαζεται καπως)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kleanthis21 είπε

Τα έχω δοκιμάσει όλα! Έχω βάλει καινούργια μπαταρία και συμβαίνει το ίδιο. Φυσικά έχω διαβάσει το manual για να δω μήπως προτείνει τπτ όταν έχω αυτό το θέμα αλλά τπτ . Η αντιπροσωπεια που τους κάλεσα μου ειπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Απο την στιγμή που δουλεύει οπουδήποτε αλλού δεν είναι ελαττωματικό το key less σύστημα... τι να πω

Κάποια παρεμβολή είναι που πιάνει μόνο τη συγκεκριμένη συχνότητα. Εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ πουθενά. Έτσι για την ιστορία μήπως περάσω, αν θες πες μου που ακριβώς για να το δοκιμάσω κι εγώ.

Δημοσ.

Πολύ μαμακία πάντως το συγκεκριμένο θέμα.. και εγώ τις προάλλες βοηθούσα τον γείτονα να ξεκλειδώσει το SH350 που δεν "άκουγε" με τίποτα. Και αυτό ήταν μοντέλο του '23. Κάποια στιγμή τα κατάφερε , αφού πήγε σπίτι και ήρθε μετά απο 10 λεπτά
και όχι δεν είμασταν κάτω από μετασχηματιστές ρεύματος...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 12:17 ΜΜ, Black Demis είπε

το οτι στο voge που ειναι κινεζιλα.... και ας κανει 10 χιλιαρικα.... δεν κανει κιχ και με τα scooters της  τρωμε που....... και να πρεπει να ψαχνουμε που να παρκαρουμε με ξεπερνάει
η μονη λυση ειναι αυτη που ειπα βρηκαμε που ειναι η κεραια το κολλαμε πανω και κατι γινεται......

και ποιος σου ειπε οτι το honda οτι ειναι καλυτερο απο το κινεζικο? πλεον οι μαρκες εχουν πατωσει σε ποιοτητα σε σχεση με τα κινεζικα. να εχουμε υπ οψιν μας οτι η κινα βγαζει απο κινεζικη σαβουρα εως μερσεντες σε ποιοτητα. κοιτα και τα byd στα αυτοκινητα. παταει κατω τεσλα, μερσεντες, πορσε. 

Δημοσ.
51 minutes ago, xsterg said:

και ποιος σου ειπε οτι το honda οτι ειναι καλυτερο απο το κινεζικο? πλεον οι μαρκες εχουν πατωσει σε ποιοτητα σε σχεση με τα κινεζικα. να εχουμε υπ οψιν μας οτι η κινα βγαζει απο κινεζικη σαβουρα εως μερσεντες σε ποιοτητα. κοιτα και τα byd στα αυτοκινητα. παταει κατω τεσλα, μερσεντες, πορσε. 

δεν ειπα κανεις οτι ειναι καλύτερο..... υποτίθεται τα σκαμε στην αντιπροσωπεία για λυνουν τα προβληματα..... οχι οτι ειναι καλυτερη η ποιοτητα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Black Demis είπε

δεν ειπα κανεις οτι ειναι καλύτερο..... υποτίθεται τα σκαμε στην αντιπροσωπεία για λυνουν τα προβληματα..... οχι οτι ειναι καλυτερη η ποιοτητα

σε αυτο εχεις δικιο. απλα να ξερεις οτι και στις αντιπροσωπειες ψαχτα πηγαινουν σε μερικα πραγματα.

Δημοσ.
1 hour ago, xsterg said:

σε αυτο εχεις δικιο. απλα να ξερεις οτι και στις αντιπροσωπειες ψαχτα πηγαινουν σε μερικα πραγματα.

δεκτό για κατι που υποτίθεται ειναι άγνωστο..  για παρα πολλα μεγάλες εταιρίες στο σύστημα τους έχουν how to..... αν και στην περίπτωση μας απλα το σύστημα δεν εχει αντι jamming και τέλος
ειχα 3 keyles μηχανακια στην ζωη μου 2 scooter και μια μηχανη (μηχανη τωρα)  στα scooter αν και ακριβά και απο μεγάλες εταιρείες μηχανη κινεζος...... στον κινεζο μονο δουλευει σωστα το Keyless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...