kleanthis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα ένα μηχανακι που έχει key less σύστημα. Από τι διαβάζω το κλειδι λειτουργεί με με RF συχνότητα την οποία όταν είσαι κοντά στο μηχανάκι, η κεραία του δίκυκλου ακούει στην συχνότητα αυτή και μπορείς να ανάψεις το μηχανάκι. Το πρόβλημα είναι ότι κοντα στο σπίτι μου υπάρχουν μετασχηματιστες τις δεη οι οποίοι από τι έχω διαβάσει εκπέμπουν και αυτοί συχνότητα η οποία από τι φαίνεται επεμβαίνει και το μηχανάκι δεν βλέπει το κλειδι. Το έχει πάθει κάνεις? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?
Black Demis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Ναι υπάρχει τέτοιο θέμα, δύο ίδια μηχανάκια ένα honda sh150 στο ίδιο σημείο το κάνει (πρπει πρακτικά να κολλήσεις 5ο κλειδί στην κεραία του αλλιος δεν παίζει να το δει όταν είναι εκεί) και ένα voge 900 δεν νιώθει μια, αντε να το εξηγήσεις αυτό τώρα, εκτός και αν έχει κάποιο είδους anti jammer τότε πάω πάσο
kleanthis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Υπάρχει ένα honda forza δίπλα μου που δεν καταλαβαίνει τπτ ! Ανάβει παντού! Και εμένα το honda sh350 , μόνο στην περίμετρο της πολυκατοικίας με το ζόρι βλέπει το κλειδί! Άλλαξα και μπαταρία και τπτ! Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως ειναι κάτι ελλατωματικό , αλλα οπουδήποτε αλλού δεν έχω πρόβλημα. Ανάβει κατευθειάν
kostas_anes Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Παιδιά μην διαβάζω για μετασχηματιστές, γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια ως ηλεκτρολόγος 😅 Το κλειδί σου δουλεύει σε κάτι 100άδες MHz (τουλάχιστον τα περισσότερα), όλο το δίκτυο τρέχει στα 50Hz. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρμονικές ικανής ισχύος για να επηρεάσουν σήμα τόσο υψηλής συχνότητας, από τα 50Hz. Πιθανότατα κάποια ηλεκτρονική συσκευή στην πολυκατοικία σου την κάνει, η οποία είτε έιναι χαλασμένη είτε κινέζικη και δεν ακολουθεί τα στάνταρ της Ε.Ε. Εκτός και αν έχετε καμιά κεραία κινητής στην ταράτσα... 9
kleanthis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Παιδιά μην διαβάζω για μετασχηματιστές, γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια ως ηλεκτρολόγος 😅 Το κλειδί σου δουλεύει σε κάτι 100άδες MHz (τουλάχιστον τα περισσότερα), όλο το δίκτυο τρέχει στα 50Hz. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρμονικές ικανής ισχύος για να επηρεάσουν σήμα τόσο υψηλής συχνότητας, από τα 50Hz. Πιθανότατα κάποια ηλεκτρονική συσκευή στην πολυκατοικία σου την κάνει, η οποία είτε έιναι χαλασμένη είτε κινέζικη και δεν ακολουθεί τα στάνταρ της Ε.Ε. Εκτός και αν έχετε καμιά κεραία κινητής στην ταράτσα... Δεν έχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά όποτε μπορεί να λεώ και χαζόμαρες! Άρα θεωρείς οτι δεν είναι απο ΔΕΗ. Τώρα που λές για κεραία κινητής κανα δυο πολυκατοικίες πιο δίπλα έχω δεί κάτι στην ταράτσα που ίσως είναι κεραία κινητής! Θεωρείς οτι μπορεί να ευθύνεται αυτό ?
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, kostas_anes said: Παιδιά μην διαβάζω για μετασχηματιστές, γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια ως ηλεκτρολόγος 😅 Το κλειδί σου δουλεύει σε κάτι 100άδες MHz (τουλάχιστον τα περισσότερα), όλο το δίκτυο τρέχει στα 50Hz. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρμονικές ικανής ισχύος για να επηρεάσουν σήμα τόσο υψηλής συχνότητας, από τα 50Hz. Πιθανότατα κάποια ηλεκτρονική συσκευή στην πολυκατοικία σου την κάνει, η οποία είτε έιναι χαλασμένη είτε κινέζικη και δεν ακολουθεί τα στάνταρ της Ε.Ε. Εκτός και αν έχετε καμιά κεραία κινητής στην ταράτσα... ας μην το πουμε μετασχηματιστές ειναι η κλασσικη υπόγεια εγκατάσταση που εχουν απο την δεη..... εχουμε στην δουλεια 3 μηχανάκια με keyless τα 2 σε εκεινο το σημειο αν παρακρεις... απλα δεν παιρνει ξαν μπρος και το κοιλανε καμια 10 μετρα παρακατω και εκει δουλευει..... τωρα τι κάνει την ζημια δεν ξερω..... και για ποιο λόγο στο δικο μου δεν το κανει........ αντε λυσε το μυστήριο...... 🤣
kleanthis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Το θέμα είναι εάν μπορώ να κάνω κάτι για να μην έχω αυτό το πρόβλημα! Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να πουλήσω το μηχανάκι γιατί δεν παλέυεται αυτό το πράγμα , σχεδόν κάθε πρωί πρέπει να το τσουλάω για να το πάω στο επόμενο στενό για να ανάψει! 1 1
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 41 minutes ago, kleanthis21 said: Το θέμα είναι εάν μπορώ να κάνω κάτι για να μην έχω αυτό το πρόβλημα! Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να πουλήσω το μηχανάκι γιατί δεν παλέυεται αυτό το πράγμα , σχεδόν κάθε πρωί πρέπει να το τσουλάω για να το πάω στο επόμενο στενό για να ανάψει! βρες που ειναι η κεραια...... και ακουμπα το κλειδι εκει στο sh125 της honda δουλευει ετσι
katergianakis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Σχεδον ολα τα καινουρια HONDA το ιδιο θεμα εχουν. Κατοχος ADV350 του 23 αγορασμενο καινουριο και το εδωσα σε ενα εξαμηνο. 50/50 % ηταν να διαβασει το κλειδι καθε φορα που παρκαρα (σε διαφορετικα σημεια). Το πηγα αντιπροσωπεια , μιλησα στο τηλεφωνο με τα κεντρικα της Honda και παντα η απαντηση τους ηταν οτι ετσι δουλευει το συγκεκριμενο κλειδι και οτι δεν εχει προβλημα. 1
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 5 minutes ago, katergianakis said: Σχεδον ολα τα καινουρια HONDA το ιδιο θεμα εχουν. Κατοχος ADV350 του 23 αγορασμενο καινουριο και το εδωσα σε ενα εξαμηνο. 50/50 % ηταν να διαβασει το κλειδι καθε φορα που παρκαρα (σε διαφορετικα σημεια). Το πηγα αντιπροσωπεια , μιλησα στο τηλεφωνο με τα κεντρικα της Honda και παντα η απαντηση τους ηταν οτι ετσι δουλευει το συγκεκριμενο κλειδι και οτι δεν εχει προβλημα. το οτι στο voge που ειναι κινεζιλα.... και ας κανει 10 χιλιαρικα.... δεν κανει κιχ και με τα scooters της τρωμε που....... και να πρεπει να ψαχνουμε που να παρκαρουμε με ξεπερνάει η μονη λυση ειναι αυτη που ειπα βρηκαμε που ειναι η κεραια το κολλαμε πανω και κατι γινεται......
kleanthis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, katergianakis είπε Σχεδον ολα τα καινουρια HONDA το ιδιο θεμα εχουν. Κατοχος ADV350 του 23 αγορασμενο καινουριο και το εδωσα σε ενα εξαμηνο. 50/50 % ηταν να διαβασει το κλειδι καθε φορα που παρκαρα (σε διαφορετικα σημεια). Το πηγα αντιπροσωπεια , μιλησα στο τηλεφωνο με τα κεντρικα της Honda και παντα η απαντηση τους ηταν οτι ετσι δουλευει το συγκεκριμενο κλειδι και οτι δεν εχει προβλημα. Αυτό φοβάμαι και εγώ οτι θα αναγκαστώ να το δώσω γιατί δεν γίνεται κάθε μέρα να έχω τό ίδιο πράγμα. Καί δεν ξέρω τι να πω και στην αντιπροσωπεία της honda , αφου οπουδήποτε αλλού παίζει! Θα με περάσουν για τρελό! 19 λεπτά πριν, Black Demis είπε το οτι στο voge που ειναι κινεζιλα.... και ας κανει 10 χιλιαρικα.... δεν κανει κιχ και με τα scooters της τρωμε που....... και να πρεπει να ψαχνουμε που να παρκαρουμε με ξεπερνάει η μονη λυση ειναι αυτη που ειπα βρηκαμε που ειναι η κεραια το κολλαμε πανω και κατι γινεται...... Θα ψάξω στο manual του sh να δώ που ακριβώς είναι η κεραία να το δοκιμάσω! Μπας και!
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 minutes ago, kleanthis21 said: Αυτό φοβάμαι και εγώ οτι θα αναγκαστώ να το δώσω γιατί δεν γίνεται κάθε μέρα να έχω τό ίδιο πράγμα. Καί δεν ξέρω τι να πω και στην αντιπροσωπεία της honda , αφου οπουδήποτε αλλού παίζει! Θα με περάσουν για τρελό! Θα ψάξω στο manual του sh να δώ που ακριβώς είναι η κεραία να το δοκιμάσω! Μπας και! ποιο πολυ θελεις το frame service manual δεν ξερω αν στο user manual γραφει τπτ.... τσεκαρε το δεν χανεις τπτ
kleanthis21 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε Δεν αναφέρει τπτ στο user manual για την θέση της κεραίας.Μόλις το κοίταξα
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 minutes ago, kleanthis21 said: 7 minutes ago, Black Demis said: Δεν αναφέρει τπτ στο user manual για την θέση της κεραίας.Μόλις το κοίταξα λογικο.... στα περισσότερα μηχανακια δεν εχει.... σε καποια εξυπνα το προεβλεψαν λενε αν εχεις χαμηλη μπαταρια στο κλειδι η εισαι στο μερος με παρεμβολες ακουμπας στο ταδε μερος....... στα περρισοτερα δεν λει τπτ.......
great Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 hours ago, kostas_anes said: Παιδιά μην διαβάζω για μετασχηματιστές, γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια ως ηλεκτρολόγος 😅 Το κλειδί σου δουλεύει σε κάτι 100άδες MHz (τουλάχιστον τα περισσότερα), όλο το δίκτυο τρέχει στα 50Hz. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρμονικές ικανής ισχύος για να επηρεάσουν σήμα τόσο υψηλής συχνότητας, από τα 50Hz. Πιθανότατα κάποια ηλεκτρονική συσκευή στην πολυκατοικία σου την κάνει, η οποία είτε έιναι χαλασμένη είτε κινέζικη και δεν ακολουθεί τα στάνταρ της Ε.Ε. Εκτός και αν έχετε καμιά κεραία κινητής στην ταράτσα... μαζι σου, οποτε τι φταιει για αυτο που περιφραφουν? ολοι εχουν κεραιες κινητης κοντά τους; πολυ δυσκολο το κοβω! και απο τι βλεπω το εχουν πολυ αυτό το θέμα, εχει διαφορά το επομενο στενο με τη κεραια κινητης. Δεν μου καθετε και μενα αυτο καλά. Αληθεια τωρα πολυ προβλημα αυτό, δηλαδη κανεις απο την αντιπροσωπεία δεν λεει κατι για αυτο το θέμα; το reddit και forums τι λένε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα