Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Ρώτα τον τύπο που τα τσουβάλιασε όλα ... Ντρέπεσαι να ολοκληρώσεις αυτό που ξεκίνησες; Το παθαίνεις και σε άλλους τομείς; 1
AtiX Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CChaps είπε Προφανώς ειρωνεύομαι. Σου άρεσε η ιδέα όμως. Τί λες ρε μεγάλε μύστη; Μόνο ψέματα λέω; Άμεση λογοκρισία. Και τα εξαιρετικά επιχειρήματα συνεχίζονται. Μόνο χαρακτηρισμοί κι επιθέσεις. Ο νεφασισμός σας δεν κρύβεται. Πραγματικά, τον μόνο που βλέπω να συμπεριφέρεται ως αυτούς που κατηγορεί είναι εσένα… Το ξέρω ότι είναι αντίδραση για όταν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις και δεν έχεις επιχειρήματα… 37 λεπτά πριν, CChaps είπε Βέβαια εσείς οι woke δεν είχατε παράπονο από Koulis. Τώρα βέβαια με Τραμπ το γυρνάνε όλοι. Που δείχνουν ότι απλά τα έπαιρναν και το έπαιζαν δικαιωματιστές. Εσείς παραμένετε γραφικοί, αν όχι επικίνδυνοι. Ο κόσμος όμως βαρέθηκε το δούλεμα και πλέον δεν σας ακούει. Και βλέπετε παντού ακροδεξιούς που θα φέρουν την συντέλεια. Συνεχίστε να βρίζετε και να τρολάρετε εδώ στο insomnia. Έξω η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από AtiX 3 4
CChaps Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεν ξέρω ποιοι είμαστε "εμείς" στο υστερικό σου μήνυμα. Σκούπισε τους αφρούς και τα δάκρυα και απάντησέ μου σε αυτό που σε ρώτησα, αν είσαι ο υπέρμαχος του διαλόγου που σου λέει η μαμά σου ότι είσαι. Αναφορικά με τα "σβησμένα" σου ποστ, δεν έχει να κάνει με κράξιμο κατά της (όποιας) κυβέρνησης. Τα πολιτικά post απαγορεύονται στο forum πολύ πριν την επιμόλυνσή του από την παρουσία σου. Δεν νοιάζεται κανείς προσωπικά για εσένα και τα λεγόμενά σου, ούτε σε στοχοποιεί, ούτε σε ξέρει. Και το να κράζεις Τραμπ δεν είναι πολιτικό δηλαδή; Ή Είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας; Βέβαια τώρα που έγινε πάλι πρόεδρος γύρισε η πλευρά 28 λεπτά πριν, AtiX είπε Πραγματικά, τον μόνο που βλέπω να συμπεριφέρεται ως αυτούς που κατηγορεί είναι εσένα… Το ξέρω ότι είναι αντίδραση για όταν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις και δεν έχεις επιχειρήματα… Και μετά έχετε πρόβλημα με τα αστεία του Σεφερλή
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, CChaps είπε Πολλές φορές έχουν λογοκριθεί τα λεγόμενα μου. Τόλμα να πεις κάτι εναντίον της κυβέρνησης και θα δεις. Βέβαια εσείς οι woke δεν είχατε παράπονο από Koulis. Τώρα βέβαια με Τραμπ το γυρνάνε όλοι. Που δείχνουν ότι απλά τα έπαιρναν και το έπαιζαν δικαιωματιστές. Εσείς παραμένετε γραφικοί, αν όχι επικίνδυνοι. Ο κόσμος όμως βαρέθηκε το δούλεμα και πλέον δεν σας ακούει. Και βλέπετε παντού ακροδεξιούς που θα φέρουν την συντέλεια. Συνεχίστε να βρίζετε και να τρολάρετε εδώ στο insomnia. Έξω η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει. Έχω γράψει πολλά για το Ελλαδιστάν την διαφθορά και την ολιγαρχία και δεν έχω λογοκριθεί. Αν βγάλω εγώ γυμνή φωτό ανήλικου στο φόρουμ θα την πληρώσουν οι διαχειριστές σίγουρα. Εγώ θα μπορούσα να την σκαπουλάρω μέσα στην ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο κάνοντας κατάχρηση ενός δικαιώματος. Επικίνδυνο είναι να συντάσσονται μερικοί με κάποιον δημαγωγό. Οι επιστήμονες είναι ηλίθιοι και τα γνωρίζει όλα ο Τραμπ και το αλάνθαστο επιτελείο του. Αν χτύπα ξύλο ποτέ αρρωστήσεις μην πας σε γιατρό , πήγαινε να σου βγάλει διάγνωση ο Ντόναλντ. Αν θες να μάθεις για την κοινωνία και τα πολιτεύματα διάβασε τι έλεγε ο Πολύβιος για την ανακύκλωση των πολιτευμάτων. Ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει και οι λαϊκιστές - δημαγωγοί έχουν αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αναφορά σε κείμενο 3 2
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, CChaps είπε Και το να κράζεις Τραμπ δεν είναι πολιτικό δηλαδή; Ή Είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας; Βέβαια τώρα που έγινε πάλι πρόεδρος γύρισε η πλευρά Το να κράζεις ή να επικροτείς έναν άνθρωπο που δεν ασκεί πολιτική στη χώρα που δραστηριοποιείται το forum, δεν αποτελεί πολιτικό σχολιασμό. Γι' αυτό και, όπως με ενημερώνουν από το control, ουδέποτε έχει διαγραφεί πολιτικό μήνυμά σου στο forum. Μοναδική διαγραφή post σου ήταν το 2021 επειδή είχες απαντήσει σε διαγραμμένο μήνυμα άλλου χρήστη, σε νήμα που αφορούσε κάρτες γραφικών. Οπότε και συνεχίζεις να μην απαντάς, και τεκμηριώνεις τις κατηγορίες εναντίον σου πως είσαι ψεύτης. 6 2
CChaps Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Έχω γράψει πολλά για το Ελλαδιστάν την διαφθορά και την ολιγαρχία και δεν έχω λογοκριθεί. Αν βγάλω εγώ γυμνή φωτό ανήλικου στο φόρουμ θα την πληρώσουν οι διαχειριστές σίγουρα. Εγώ θα μπορούσα να την σκαπουλάρω μέσα στην ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο κάνοντας κατάχρηση ενός δικαιώματος. Επικίνδυνο είναι να συντάσσονται μερικοί με κάποιον δημαγωγό. Οι επιστήμονες είναι ηλίθιοι και τα γνωρίζει όλα ο Τραμπ και το αλάνθαστο επιτελείο του. Αν χτύπα ξύλο ποτέ αρρωστήσεις μην πας σε γιατρό , πήγαινε να σου βγάλει διάγνωση ο Ντόναλντ. Αν θες να μάθεις για την κοινωνία και τα πολιτεύματα διάβασε τι έλεγε ο Πολύβιος για την ανακύκλωση των πολιτευμάτων. Ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει και οι λαϊκιστές - δημαγωγοί έχουν αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μάλιστα. Δεν μας κάνει η δημοκρατία. Ποιο πολίτευμα θέλετε; Εντωμεταξύ ο Τραμπ με το operation warp speed έβγαλες πρώτος τα εμβόλια για τον κορονιό. 2 λεπτά πριν, Lucifer είπε Το να κράζεις ή να επικροτείς έναν άνθρωπο που δεν ασκεί πολιτική στη χώρα που δραστηριοποιείται το forum, δεν αποτελεί πολιτικό σχολιασμό. Γι' αυτό και, όπως με ενημερώνουν από το control, ουδέποτε έχει διαγραφεί πολιτικό μήνυμά σου στο forum. Μοναδική διαγραφή post σου ήταν το 2021 επειδή είχες απαντήσει σε διαγραμμένο μήνυμα άλλου χρήστη, σε νήμα που αφορούσε κάρτες γραφικών. Οπότε και συνεχίζεις να μην απαντάς, και τεκμηριώνεις τις κατηγορίες εναντίον σου πως είσαι ψεύτης. Ας σου πει το κοντρόλ για post για την Κύπρο και την ανάμειξη της CIA και των Άγγλων υπέρ των Τούρκων 4 λεπτά πριν, Lucifer είπε Το να κράζεις ή να επικροτείς έναν άνθρωπο που δεν ασκεί πολιτική στη χώρα που δραστηριοποιείται το forum, δεν αποτελεί πολιτικό σχολιασμό. Γι' αυτό και, όπως με ενημερώνουν από το control, ουδέποτε έχει διαγραφεί πολιτικό μήνυμά σου στο forum. Μοναδική διαγραφή post σου ήταν το 2021 επειδή είχες απαντήσει σε διαγραμμένο μήνυμα άλλου χρήστη, σε νήμα που αφορούσε κάρτες γραφικών. Οπότε και συνεχίζεις να μην απαντάς, και τεκμηριώνεις τις κατηγορίες εναντίον σου πως είσαι ψεύτης. Δεν ασκεί ο πρόεδρος της Αμερικής πιλοτική στην Ελλάδα; Εκτός τόπου και χρόνου Η ερώτηση ποια είναι; Το μόνο που έγραψα ήταν ότι οι χαρακτηρισμοί και οι επιθέσεις δεν είναι επιχειρήματα και πέσατε οι γνωστοί να με φάτε.
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, CChaps είπε Ας σου πει το κοντρόλ για post για την Κύπρο και την ανάμειξη της CIA και των Άγγλων υπέρ των Τούρκων Με ποιο account; 5 3
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, CChaps είπε Μάλιστα. Δεν μας κάνει η δημοκρατία. Ποιο πολίτευμα θέλετε; Εντωμεταξύ ο Τραμπ με το operation warp speed έβγαλες πρώτος τα εμβόλια για τον κορονιό. Ας σου πει το κοντρόλ για post για την Κύπρο και την ανάμειξη της CIA και των Άγγλων υπέρ των Τούρκων Δεν ασκεί ο πρόεδρος της Αμερικής πιλοτική στην Ελλάδα; Εκτός τόπου και χρόνου Για πες που ακριβώς είπα ότι "δεν μας κάνει η δημοκρατία"; Edit: Καλό είναι να κατανοούμε τι μας λένε και να απαντάμε και καμία φορά με επιχειρήματα σχετικά με την συζήτηση. πχ Η πιθανή εμπλοκή των ΗΠΑ στην Κύπρο είναι κάτι που δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας και της αντιεπιστημονικότητας. Ότι η γή είναι επίπεδη όμως είναι στην σφαίρα της φαντασίας. Δεν είναι ισότιμα αυτά τα 2 ούτε το ένα αποδεικνύει το άλλο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Dimitris_1981
AtiX Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, CChaps είπε Και μετά έχετε πρόβλημα με τα αστεία του Σεφερλή Ο καθένας με το μέτρο σύγκρισης που ξέρει και καταλαβαίνει εδώ μέσα… 2
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, CChaps είπε Δεν ασκεί ο πρόεδρος της Αμερικής πιλοτική στην Ελλάδα; Σίγουρα όχι. 3
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Lucifer είπε Σίγουρα όχι. Μπα και που το ξέρεις αν δεν έχει πάρει κάνα τσέσνα και μας ψεκάζει;;;; 1
michael92 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 53 λεπτά πριν, AtiX είπε Λένε αυτοί που ζωγραφίζουν τα «ιερά» σύμβολα τους στο πάτωμα και μετά ωρύονται αν μουτζουρωθούν: https://www.washingtontimes.com/news/2024/jun/12/backlash-mounts-over-teens-arrested-for-scuffing-p/
AtiX Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, michael92 είπε Λένε αυτοί που ζωγραφίζουν τα «ιερά» σύμβολα τους στο πάτωμα και μετά ωρύονται αν μουτζουρωθούν: https://www.washingtontimes.com/news/2024/jun/12/backlash-mounts-over-teens-arrested-for-scuffing-p/ Αυτό που όχι μόνο ανακαλύπτετε αλλά και αναδημοσιεύετε πράγματα που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι κατασκευασμένα, να το προσέξετε λίγο… 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, michael92 είπε Λένε αυτοί που ζωγραφίζουν τα «ιερά» σύμβολα τους στο πάτωμα και μετά ωρύονται αν μουτζουρωθούν: https://www.washingtontimes.com/news/2024/jun/12/backlash-mounts-over-teens-arrested-for-scuffing-p/ Δεν σου μοιάζει ότι κάποιοι ζωγραφίζουν τα «ιερά» σύμβολα τους στο πάτωμα με το κάποιοι γράφουν τα 57 ονόματα των θυμάτων των Τεμπών. Δεν είναι το ίδιο αλλά πιάσε το νόημα. Σε ένα δίκαιο κόσμο δεν θα υπήρχαν αυτοί και εμείς και κανένας ηλίθιος διαχωρισμός ή ανισότητα που θα δημιουργούσε την ανάγκη αντίδρασης. 1
safridia Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Ετσι και αλλιως ειμαστε ηδη παρα πολλοι ανθρωποι στον πλανητη αυτη την στιγμη. Ισως και ο πορτοκαλοκουραδος να εχει πλανο να λυσει και αυτο το προβλημα. Γιατι τον εχω ικανο να εχει και στο μυαλο του ενα ΓΠΠ με τα πυρηνικα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα