Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φορά να δεχτεί κάποιος την όποια ποινή αβίαστα υπάρχει; 

αφού δεν θες να το παραδώσεις μην το πας, άλλωστε οι πινακίδες δεν είναι υποχρεωτικές, επαφίεται στον καθένα μας εάν τις "υπακούσουμε" ή όχι.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...δεν θα ξεχαστεί τπτ, να είσαι σιγουρος, τα πάντα καταχωρούνται και ηλεκτρονικά πλέον. 

Θα παρουσιαστείς στο τμήμα τροχαίας Καλλιθέας με όλα τα απαραίτητα έγγραφα - αποδεικτικά ...και αν σου ζητήσουν να παραδώσεις το ανανεωμένο/νέο δίπλωμα σου, απλά θα το παραδώσεις. Θα κάνεις υπομονή, θα βολευτείς με άλλο τρόπο για τις μετακινήσεις σου στο διάστημα που θα διαρκέσει η στέρηση διπλώματος κ την επόμενη φορά θα κάνεις τον κύκλο και θα αποφύγεις να μπεις ανάποδα-αντικανονικά σε μονόδρομο...κ μελλοντικά με αυτό το θέμα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, holfork είπε

Μπορώ να τη σκαπουλάρω, να το ξεχάσουν, να μην ασχοληθούν ή να μην το ρισκάρω και να πάω να το καταθέσω?

Και μόνο που κάνεις στον εαυτό σου και σε μας αυτήν την ερώτηση, υποδηλώνει ότι το σκέφτεσαι σοβαρά να πας να το καταθέσεις. Κάντο γιατί είναι το σωστό και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς άγχος.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω, το διπλωμα στο κινητό τηλεφωνο δεν μετράει?

Τοτε γιατι τα περναμε, ταυτοτητες, διπλωματα, καρτες κτλ εαν δεν ισχυουν. Εγω δεν τα κουβαλαω ποτέ εχω πάντα το κινητό μου.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Να ρωτησω, το διπλωμα στο κινητό τηλεφωνο δεν μετράει?

Τοτε γιατι τα περναμε, ταυτοτητες, διπλωματα, καρτες κτλ εαν δεν ισχυουν. Εγω δεν τα κουβαλαω ποτέ εχω πάντα το κινητό μου.

Όταν παραδίδεις το φυσικό αντίγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα, σχεδόν άμεσα γίνεται και ενημέρωση στο Gov Wallet, και η άδεια οδηγήσεως που έχεις εκεί βγάζει την ένδειξη "ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΟ".  Οπότε δεν μπορείς να οδηγήσεις με το δίππλωμα στο  κινητό γιατί απλά δεν το έχεις.

Όταν θα σου επιστραφεί το φυσικό αντίγραφο, σε μία με δύο ώρες θα μπορέσεις να ξανα - προσθέσεις το δίπλωμα και στο κινητό.

Αλίμονο αν δεν γινόταν έτσι.   

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, Jiakometi said:

Όταν παραδίδεις το φυσικό αντίγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα, σχεδόν άμεσα γίνεται και ενημέρωση στο Gov Wallet, και η άδεια οδηγήσεως που έχεις εκεί βγάζει την ένδειξη "ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΟ".  Οπότε δεν μπορείς να οδηγήσεις μ το δίπλβμα στι κινητό γιατί απλά δεν το έχεις.   

Πού πρέπει να το βγάζει αυτό?

Εμένα που δε βλέπω να το λέει πουθενά παίζει να ξέχασε ο τροχονόμος να το περάσει και να είμαι “νόμιμος”?

Ή το βγάζει μόνο αν το σκανάρει κάποιος αστυνομικός? Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GodzillaCover είπε

Πού πρέπει να το βγάζει αυτό?

Εμένα που δε βλέπω να το λέει πουθενά παίζει να ξέχασε ο τροχονόμος να το περάσει και να είμαι “νόμιμος”?

Ή το βγάζει μόνο αν το σκανάρει κάποιος αστυνομικός? Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω?

Δοκίμασε να κάνεις "Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου" και ξανα-πρόσθεσε το. Δεν γίνεται ανανέωση της καρτέλας σε πραγματικό χρόνο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε

Δοκίμασε να κάνεις "Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου" και ξανα-πρόσθεσε το. Δεν γίνεται ανανέωση της καρτέλας σε πραγματικό χρόνο. 

το δικο μου παντως εμφανιζοτανε και 1-2 βδομαδες μετα. δεν ξαναδοκιμασα γιατι δεν ειχε μεγαλη σημασια αφου εκεινοι ξερουν οτι δεν εχω διπλωμα αν το ελενξουν αλλα σιγουρα αργει αρκετα η ανανέωση.

Δημοσ.
4 minutes ago, Jiakometi said:

Βγήκε κανονικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GodzillaCover είπε

Βγήκε κανονικά.

Τότε ή δεν έχουν ενημερώσει την εφαρμογή ή υπάρχει κάποιο bug.

Πόσες ώρες/ ημέρες το έχεις παραδώσει ?

Δημοσ.
1 minute ago, Jiakometi said:

Τότε ή δεν έχουν ενημερώσει την εφαρμογή ή υπάρχει κάποιο bug.

Πόσες ώρες/ ημέρες το έχεις παραδώσει ?

Από την Παρασκευή.

Υπαρχει περίπτωση λες να το έχει ξεχάσει ο τροχονόμος και να μην το ενημέρωσε; Θα το ρίσκαρες να οδηγήσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Από την Παρασκευή.

Υπαρχει περίπτωση λες να το έχει ξεχάσει ο τροχονόμος και να μην το ενημέρωσε; Θα το ρίσκαρες να οδηγήσεις; 

Προσωπικά όχι....

Είναι σίγουρο ότι ακόμη κι αν φαίνεται στην εφαρμογή, σε περίπτωση σκαναρίσματος ελέγχου θα προκύψει η πραγματική κατάσταση. 

EDIT: Εκτός φυσικά από την περίπτωση να το έχουν ξεχάσει, να έχει παραπέσει κλπ. .... Αν αισθάνεσαι τόσο τυχερός .......

Επεξ/σία από Jiakometi
Δημοσ.
1 hour ago, dkstopo said:

αφού δεν θες να το παραδώσεις μην το πας, άλλωστε οι πινακίδες δεν είναι υποχρεωτικές, επαφίεται στον καθένα μας εάν τις "υπακούσουμε" ή όχι.

Φαντάζομαι πολλοί. Αλλά δεν φαίνονται, γιατί δεν ανοίγουν θέματα στο Insomnia κλαιόμενοι. Κάθονται πάνω στην ποινή και -μάλλον- μαθαίνουν από αυτήν. Ή την παραβιάζουν και γεμίζουν τον τόπο "κακές στιγμές".

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Jiakometi said:

Προσωπικά όχι....

Είναι σίγουρο ότι ακόμη κι αν φαίνεται στην εφαρμογή, σε περίπτωση σκαναρίσματος ελέγχου θα προκύψει η πραγματική κατάσταση. 

Εννοείς ότι έχουν κάποια βάση δεδομένων στην αστυνομία που φαίνεται, αν φυσικά κάτσουν και το ψάξουν;

Γιατί και στο σκανάρισμα που έκανα τώρα κανονικά βγαίνουν τα στοιχεία. 

Οκευ, μεγάλο ρίσκο να το πάρει κανείς να βγει να οδηγήσει, αλλά ενδιαφέρον όπως και να ‘χει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dkstopo είπε

Υπάρχει. Απλά δεν θα κάτσει να μυξοκλαίγεται σε ένα forum.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...