kakos84 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) έχω μίνι πόλη πίσω με της αλαγές που έχουνε γίνη θέλω τα φωτάσας να μου προτινετε πράγματα για κενούριο pc με κόστος μέχρι 1800 το θέλω για πεχνίδι περισοτερο τώρα έχω το εξής που θα το δώσω msi b550 pro cpu 5800x 16ram psc 1000 vga 6800xt ενοιτε είναι και για ssd κουτί και οθόνη στα λεφτά που λέω ευχαριστώ για το χρονοσασ Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:52 μμ από kakos84
nickol-us Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 3 ώρες πριν, kakos84 είπε έχω μίνι πόλη πίσω με της αλαγές που έχουνε γίνη θέλω τα φωτάσας να μου προτινετε πράγματα για κενούριο pc με κόστος μέχρι 1800 το θέλω για πεχνίδι περισοτερο τώρα έχω το εξής που θα το δώσω msi b550 pro cpu 5800x 16ram psc 1000 vga 6800xt ενοιτε είναι και για ssd κουτί και οθόνη στα λεφτά που λέω ευχαριστώ για το χρονοσασ Τρολάρισμα; Δεν προκύπτει τέτοια ανορθογραφία βάσει ιστορικού...
dsi44 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ 5 hours ago, kakos84 said: έχω μίνι πόλη πίσω με της αλαγές που έχουνε γίνη θέλω τα φωτάσας να μου προτινετε πράγματα για κενούριο pc με κόστος μέχρι 1800 το θέλω για πεχνίδι περισοτερο ποια ειναι αυτη η μινι πολη να την επισκεφτουμε και εμεις? 1
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 17 ώρες πριν, dsi44 είπε ποια ειναι αυτη η μινι πολη να την επισκεφτουμε και εμεις? Ελα ρε αγιογράφητε! Spoiler Η Μυτιλήνη είναι! Spoiler https://www.ouzomini.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα