Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να αλλάξω μπαταρία σε ένα x1 carbon  gen7.  Η lenovo, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έχει ανταλλακτικό. Οπότε ψάχνω για μη original μπαταρία.

Που να κοιτάξω; Ξέρω το ifixit, αλλά είναι λίγο τσιμπιμένο. Αλλά δεν θέλω να πάρω και κάτι noname με 20 ευρω.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ifixit?

Δημοσ.

Καλα όλα αυτα. Χαμηλότερη τιμή μπορώ να βρω σίγουρα. Το θέμα είναι να ξερουμε τι παιρνουμε. Έχει καποιο απο αυτα τα μαγαζια σωστές μπαταρίες ή παιζω τζόκερ;

Δημοσ.

batteries.gr - Δήσιος έχω αγοράσει και για Laptop μπαταρίες και τροδοφοδοτικά καθώς και μπαταρίες για UPS

Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 4:54 ΜΜ, georgemvg είπε

Καλα όλα αυτα. Χαμηλότερη τιμή μπορώ να βρω σίγουρα. Το θέμα είναι να ξερουμε τι παιρνουμε. Έχει καποιο απο αυτα τα μαγαζια σωστές μπαταρίες ή παιζω τζόκερ;

Ρε συ πλακα κανεις τι ειναι 60€ για μια μπαταρια, σε ενα λαπτοπ πολυ καλο ακομη αξιοπρεπες οπου θα του δωσεις παραταση στη χρηση του, δεν υπαρχει καλο και φθηνο ουτε υπηρξε και ουτε θα υπαρξει απ

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει λόγος που κάποιες μπαταρίες είναι καλύτερες απο τις άλλες και είναι πιο ακριβες. Δεν είναι μόνο οι κύκλοι φόρτισης και πόσο θα αντέξει στο χρόνο, αλλά εχουν χαλάσει συσκευες από μη ποιοτική μπαταρία. Να δωσω και 60 και 100, αλλα θέλω να είναι καλή. Θα έδινα και παραπάνω για lenovo, αλλα όπως είπα δεν υπαρχει.

Και επειδή μάλλον ερμήνευσες λάθος το μηνυμά μου: εννοώ ότι μπορώ να βρω πιο φθηνή μπαταρία απο τα 100 του ifixit πολύ άνετα, είτε απο Ελλάδα ή απο εξωτερικο. Αλλα δεν θέλω να πάρω φθηνη χωρίς να ξέρω τι παίρνω. Και ρώτησα εάν υπάρχουν aftermarket brands μπαταριών με καλά reviews σαν του ifixit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...