GIMathiou Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Αγόρασα αντλία θερμότητας Ariston για σύνδεση με ενδοδαπέδια. Είμαι πλήρως απογοητευμένος και από την αντλία θερμότητας και απο την εξυπηρέτηση στα κεντρικά της Ariston! Αρχικά για την αντλία θερμότητας έχω να πω τα χειρότερα. 1η χρονιά λειτουργίας και βγάζει συνέχεια προβλήματα. Μέσα σε 4 μήνες λειτουργίας μου έχει βγάλει 4 διαφορετικά προβλήματα και errors. Για το κάθε πρόβλημα έρχονται 2 και 3 φορές οι τεχνικοί από την αντιπροσωπεία μέχρι να βρουν την λύση. Έχω γίνει πλέον κολλητός με τους τεχνικούς, τόσες φορές που έχουν έρθει! Όταν την αγόρασα μου είπαν ότι έχει wifi και θα μπορούν οι τεχνικοί να βλέπουν τα προβλήματα απομακρυσμένα. Στο 1ο πρόβλημα λοιπόν, μου ζήτησαν κάτι κωδικούς και serial number για να δουν απομακρισμένα το πρόβλημα. Δεν τα κατάφεραν να συνδεθούν, αν είναι δυνατόν! Η τεχνική υπηρεσία στα κεντρικά δεν ξέρουν να ρυθμίζουν σωστά την αντλία θερμότητας. Κάθε φορά που έρχονται οι τεχνικοί να φτιάξουν την αντλία θερμότητας, μιλάνε με τις ώρες με την τεχνική υπηρεσία στα κεντρικά προσπαθώντας να βρουν το πρόβλημα και την λύση. Μου έχει εμφανίσει προβλήματα σχετικά με την ροή και το κύκλωμα, το Boiler, την σύνδεση με τον ηλιακό και το ζεστό νερό χρήσης και την θερμοκρασία στα δωμάτια, τι άλλο να περιγράψω λοιπόν;; Στο τελευταίο πρόβλημα που εμφάνισε, αποφάσισα να πάρω στα κεντρικά για να ρωτήσω για το πρόβλημα και τα απανωτά erros που βγάζει, γιατί η απάντηση από τον αντιπρόσωπο δεν με κάλυψε. Μου απάντησαν ότι δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνική υπηρεσία και να απευθυνθώ σε διαφορετικό αντιπρόσωπο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Κάντε στον εαυτό σας την χάρη και αγοράστε αντλία θερμότητας από σοβαρή εταιρία που να είναι αξιόπιστη, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!
meletis_m Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 15 ώρες πριν, GIMathiou είπε Αγόρασα αντλία θερμότητας Ariston για σύνδεση με ενδοδαπέδια. Είμαι πλήρως απογοητευμένος και από την αντλία θερμότητας και απο την εξυπηρέτηση στα κεντρικά της Ariston! Αρχικά για την αντλία θερμότητας έχω να πω τα χειρότερα. 1η χρονιά λειτουργίας και βγάζει συνέχεια προβλήματα. Μέσα σε 4 μήνες λειτουργίας μου έχει βγάλει 4 διαφορετικά προβλήματα και errors. Για το κάθε πρόβλημα έρχονται 2 και 3 φορές οι τεχνικοί από την αντιπροσωπεία μέχρι να βρουν την λύση. Έχω γίνει πλέον κολλητός με τους τεχνικούς, τόσες φορές που έχουν έρθει! Όταν την αγόρασα μου είπαν ότι έχει wifi και θα μπορούν οι τεχνικοί να βλέπουν τα προβλήματα απομακρυσμένα. Στο 1ο πρόβλημα λοιπόν, μου ζήτησαν κάτι κωδικούς και serial number για να δουν απομακρισμένα το πρόβλημα. Δεν τα κατάφεραν να συνδεθούν, αν είναι δυνατόν! Η τεχνική υπηρεσία στα κεντρικά δεν ξέρουν να ρυθμίζουν σωστά την αντλία θερμότητας. Κάθε φορά που έρχονται οι τεχνικοί να φτιάξουν την αντλία θερμότητας, μιλάνε με τις ώρες με την τεχνική υπηρεσία στα κεντρικά προσπαθώντας να βρουν το πρόβλημα και την λύση. Μου έχει εμφανίσει προβλήματα σχετικά με την ροή και το κύκλωμα, το Boiler, την σύνδεση με τον ηλιακό και το ζεστό νερό χρήσης και την θερμοκρασία στα δωμάτια, τι άλλο να περιγράψω λοιπόν;; Στο τελευταίο πρόβλημα που εμφάνισε, αποφάσισα να πάρω στα κεντρικά για να ρωτήσω για το πρόβλημα και τα απανωτά erros που βγάζει, γιατί η απάντηση από τον αντιπρόσωπο δεν με κάλυψε. Μου απάντησαν ότι δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνική υπηρεσία και να απευθυνθώ σε διαφορετικό αντιπρόσωπο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Κάντε στον εαυτό σας την χάρη και αγοράστε αντλία θερμότητας από σοβαρή εταιρία που να είναι αξιόπιστη, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Η σύνδεση η υδραυλική είναι όπως πρέπει ; ή έχουν έρθει και την έχουν πετάξει απλώς ; Γιατί για να διαβάζει τόσα σφάλματα κάτι φταιει. Δυστυχώς είναι όπως και με οχήματα μετατροπής σε LPG /CNG , υπαρχουν πολύ ημιμαθείς. Πάρε γνώμη και από αλλού που κάνουν εγκαταστάσεις Α/Θ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα