Misirlou Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει παρατηρήσει το εξής: παλαιότερα είχαμε το νυχτερινό που ξεκίναγε 11 με 7 το πρωί. Όταν λοιπόν πήγαινε 11 ένα ο πίνακας έναν ήχο σαν :κλακ' κ άρχιζε το νυχτερινό. Από τότε που άλλαξε κ έχει γίνει 12 με 3 το μεσημέρι κ μετά 2 τη νύχτα με πέντε όταν ξεκινάει το νυχτερινό των 2 ο πίνακας κάνει επί κάποια δευτερόλεπτα πολλά κλακ' κ όχι εν απου έκανε παλιά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα.
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Misirlou είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει παρατηρήσει το εξής: παλαιότερα είχαμε το νυχτερινό που ξεκίναγε 11 με 7 το πρωί. Όταν λοιπόν πήγαινε 11 ένα ο πίνακας έναν ήχο σαν :κλακ' κ άρχιζε το νυχτερινό. Από τότε που άλλαξε κ έχει γίνει 12 με 3 το μεσημέρι κ μετά 2 τη νύχτα με πέντε όταν ξεκινάει το νυχτερινό των 2 ο πίνακας κάνει επί κάποια δευτερόλεπτα πολλά κλακ' κ όχι εν απου έκανε παλιά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα. Δε έχω παρατηρήσει κάτι , Μήπως είναι κάποια ασφάλεια μικρό αυτόματος και κάνει θόρυβο ; Δε έχει να κάνει ο πίνακας του σπιτιού με το νυχτερινό . Εντολή δίνεται από τα ρολόγια κάτω στο κοινόχρηστο. 1
dpolal Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δε έχω παρατηρήσει κάτι , Μήπως είναι κάποια ασφάλεια μικρό αυτόματος και κάνει θόρυβο ; Δε έχει να κάνει ο πίνακας του σπιτιού με το νυχτερινό . Εντολή δίνεται από τα ρολόγια κάτω στο κοινόχρηστο. Σε εμάς ανάβει ένα λαμπάκι στον πίνακα όποτε ενεργοποιείται το νυχτερινό πάντως, μπορεί να έχει κάτι αντίστοιχο και να κάνει από εκεί το θόρυβο. Από την άλλη τόσα χρόνια δεν το έχω ακούσει να κάνει θόρυβο.
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, dpolal είπε Σε εμάς ανάβει ένα λαμπάκι στον πίνακα όποτε ενεργοποιείται το νυχτερινό πάντως, μπορεί να έχει κάτι αντίστοιχο και να κάνει από εκεί το θόρυβο. Από την άλλη τόσα χρόνια δεν το έχω ακούσει να κάνει θόρυβο. Έτσι το είχα και εγώ στο εξοχικό . Γιατί πριν 2010 για να σου δώσουν νυχτερινό έπρεπε υποχρεωτικά να τραβήξεις ξεχωριστό 1,5 καλώδιο από το πίνακα στο ρολόι και άναβε ενδεικτική λυχνία όταν έμπαινε . Πλεον που ήρθαν και άλλαξαν το ρολόι με ψηφιακό το κόψαν και δε έχω ενδεικτική λυχνία .
nvel Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου αυτό που ακούγεται είναι τα ρελέ θερμοσυσσωρευτών που οπλίζουν κατά την αλλαγή του τιμολογίου, αν άλλαξε ο ήχος κάτι έχει αλλάξει στον δεκτή τας ή στον μετρητή
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Όντως, στο πατρικό που είχαμε θερμοσυσσωρευτές έτσι έκανε κάθε φορά που γινόταν αλλαγή, αλλά εσύ λες ότι από μονό ήχο τώρα κάνει περισσότερους.
Misirlou Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου Έχουμε θερμοσυσορευτες στο σπίτι.ναι παλιά στις έντεκα εκτός από ένα λαμπάκι στον πίνακα έκανε ενα κλακ'. Τώρα ειδικά όταν παίρνει το βράδυ είναι κ το λαμπάκι αλλά αυτό το κλακ' το κάνει παρατεταμένα σε σημείο που είναι δύο τη νύχτα κ με τρομάζει δλδ κάνει σταματάει για δευτερόλεπτα κ μετά ξανά κάνει. Να απευθύνω σε ηλεκτρολόγο;
Soulis_Maritsas Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 minutes ago, Misirlou said: Έχουμε θερμοσυσορευτες στο σπίτι.ναι παλιά στις έντεκα εκτός από ένα λαμπάκι στον πίνακα έκανε ενα κλακ'. Τώρα ειδικά όταν παίρνει το βράδυ είναι κ το λαμπάκι αλλά αυτό το κλακ' το κάνει παρατεταμένα σε σημείο που είναι δύο τη νύχτα κ με τρομάζει δλδ κάνει σταματάει για δευτερόλεπτα κ μετά ξανά κάνει. Να απευθύνω σε ηλεκτρολόγο; Εχω και εγω θερμοσυσωρευτες και το κλακ ειναι τα ρελε ισχυος που οπλιζουν οταν ειναι ενεργο το μειωμενο τιμολογιο. Μετα την αλλαγη απο 11-7 στο σπαστο ωραριο δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα. Καλυτερα οποτε μπορεισεις να τραβηξεις ενα βιντεο να πιασει τον ηχο που λες για να το δειξεις στον ηλεκτρολογο.
Misirlou Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε Εχω και εγω θερμοσυσωρευτες και το κλακ ειναι τα ρελε ισχυος που οπλιζουν οταν ειναι ενεργο το μειωμενο τιμολογιο. Μετα την αλλαγη απο 11-7 στο σπαστο ωραριο δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα. Καλυτερα οποτε μπορεισεις να τραβηξεις ενα βιντεο να πιασει τον ηχο που λες για να το δειξεις στον ηλεκτρολογο. Ναι αυτό θα κάνω.ισως μου δώσουν μια εξήγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα