sofiafg Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Γεια σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το mpc - hc. Πριν από λίγο έβαλα σε κάποια επεισόδια ελληνικούς υπότιτλους με τον mkvmerge GUI και τα έλεγχα στο τέλος με το mpc για να δω ότι είναι οκ. Εκεί ο ήχος ακουγόταν κανονικά όπως πάντα. Βάζω τα επεισόδια σε στικάκι, αφηνω το λαπτοπ ανοιχτό και μετά απο λίγο μόλις κάθομαι για να συνεχίσω με τα υπολοιπα, ανακαλύπτω ότι στο mpc δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος. Δοκίμασα άλλο πρόγραμμα και ακούγεται κανονικά. Οπότε δεν είναι θέμα του αρχείου. Δοκίμασα να κάνω επανεκίνηση και τπτ. Επίσης δοκίμασα να διαγράψω το mpc αλλά και πάλι τπτ. Ξέρετε τι μπορεί να φταιει;
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Ούτε στα προηγούμενα αρχεία, που είχες κάνει και ελέγξει, ακούγεται ήχος; Ποιά έκδοση του mpc-hc έχεις; Από τον αρχικό προγραμματιστή, (τελική έκδοση 1.7.13) ή από το fork, (επί του παρόντος έκδοση 2.4.0); Στις επιλογές->Διάφορα έχει κουμπί για επαναφορά, το δοκίμασες; Μήπως κατά λάθος έκλεισες την ένταση για το πρόγραμμα από τον μείκτη έντασης ήχου;;
dpolal Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 7 ώρες πριν, sofiafg είπε Γεια σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το mpc - hc. Πριν από λίγο έβαλα σε κάποια επεισόδια ελληνικούς υπότιτλους με τον mkvmerge GUI και τα έλεγχα στο τέλος με το mpc για να δω ότι είναι οκ. Εκεί ο ήχος ακουγόταν κανονικά όπως πάντα. Βάζω τα επεισόδια σε στικάκι, αφηνω το λαπτοπ ανοιχτό και μετά απο λίγο μόλις κάθομαι για να συνεχίσω με τα υπολοιπα, ανακαλύπτω ότι στο mpc δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος. Δοκίμασα άλλο πρόγραμμα και ακούγεται κανονικά. Οπότε δεν είναι θέμα του αρχείου. Δοκίμασα να κάνω επανεκίνηση και τπτ. Επίσης δοκίμασα να διαγράψω το mpc αλλά και πάλι τπτ. Ξέρετε τι μπορεί να φταιει; Την έχω πατήσει παλιά με άλλο πρόγραμμα όταν κατά λάθος ενεργοποίησα το mute και ψαχνώμουν μετά κάνα μισάωρο να βρώ τί έφταιγε. Κοίτα και αυτό.
sofiafg Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 5 ώρες πριν, micos000 είπε Ούτε στα προηγούμενα αρχεία, που είχες κάνει και ελέγξει, ακούγεται ήχος; Ποιά έκδοση του mpc-hc έχεις; Από τον αρχικό προγραμματιστή, (τελική έκδοση 1.7.13) ή από το fork, (επί του παρόντος έκδοση 2.4.0); Στις επιλογές->Διάφορα έχει κουμπί για επαναφορά, το δοκίμασες; Μήπως κατά λάθος έκλεισες την ένταση για το πρόγραμμα από τον μείκτη έντασης ήχου;; Στα προηγούμενα αρχεία ο ήχος ακουγόταν κανονικά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις αφησε το λαπτοπ ανοιχτο για περιπου 1 ωρα χωρις να κανω κάτι άλλο. Εχω την MPC-HC 2.4.0 (64-bit) Έκανα επαναφορά αλλά δεν αλλαξε κάτι. Και δεν έχει να κάνει με το mute. Εξάλλου σε ό,τι άλλο προγραμμα έχω, ο ήχος ακούγεται κανονικα. Απλά το mpc με έχει βολέψει τοσα χρονια και δεν θέλω να το αφησω.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 6 ώρες πριν, sofiafg είπε Και δεν έχει να κάνει με το mute. Εξάλλου σε ό,τι άλλο προγραμμα έχω, ο ήχος ακούγεται κανονικα. Απλά το mpc με έχει βολέψει τοσα χρονια και δεν θέλω να το αφησω. Mute μόνο στο mpc μέσα στο πρόγραμμα ή από τον μείκτη έντασης
sofiafg Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου Τελικά είχες δίκιο. Όντως είχε πατηθεί το mute για κάποιο λόγο. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα