Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 22/03/2025 at 23:57, IAN210 said:

Ναι, αλλά κάποιες φορές το κινητό δεν βλέπει το δίκτυο 5GHz οπως και το nest mini , παρότι έχω δημιουργήσει δύο διαφορετικά δίκτυα με ξεχωριστά ονόματα.

μπορεις να αλλαξεις καναλι στα 5ghz.απο το 100 και πανω συνηθως παιζεις και καλυτερα απλα θα περιμενεις λιγακι για να παιξει διοτι ειναι dfs channel και θα κανει ενα scan πρωτα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορεις να αλλαξεις καναλι στα 5ghz.απο το 100 και πανω συνηθως παιζεις και καλυτερα απλα θα περιμενεις λιγακι για να παιξει διοτι ειναι dfs channel και θα κανει ενα scan πρωτα.

στο 5ρι δεν εχω κανενα προβλημα το 2,4 με πεδευει 

45 λεπτά πριν, poulinos είπε

απο χτες μεχρι και τωρα ολλα στασιμα 

Screenshot_857.png

Δημοσ.

για να δουμε.το αφηνεις Manual εφοσον παιζεις μια χαρα στο manual

5 minutes ago, IAN210 said:

στο 5ρι δεν εχω κανενα προβλημα το 2,4 με πεδευει 

απο χτες μεχρι και τωρα ολλα στασιμα 

Screenshot_857.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

για να δουμε.το αφηνεις Manual εφοσον παιζεις μια χαρα στο manual

εχω και αλλη μια απορια μιας και βρηκα ατομο που ξερει, τι γινεται με το σταθερο στο fritz ενω εχω σταθερο και τους κωδικους τηλεφωνιας δεν μου δουλευει 😕

Δημοσ.
3 minutes ago, IAN210 said:

εχω και αλλη μια απορια μιας και βρηκα ατομο που ξερει, τι γινεται με το σταθερο στο fritz ενω εχω σταθερο και τους κωδικους τηλεφωνιας δεν μου δουλευει 😕

εφοσον εχεις Nova δεν ειναι τοσο απλο να παιξει η τηλεφωνια.στο διπλα Forum δεν θυμαμαι Link ειχαν γραψει πως θα κανεις να παιξει η τηλεφωνια.πρεπει να κανεις αλλαγες στο config.δεν ειναι οπως σε cosmote και vodafone που βαζεις απλα τους servers κτλ και παιζει.εχει πολυ config να γινει διοτι εχουν Dhcp id και αλλο Pvc Που βγαινει η τηλεφωνια. (το Dhcp id το λενε με καποιο αλλο ονομα δεν θυμαμαι πως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...