panagiotis54 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 6:07 ΜΜ, hexenlord είπε 'Ρκετα ειπα. ε ναι κατσε ξεκουρασου τωρα 😛 2
Arkin Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Μακαρι μακαρι. Το πρωτο επειδη το ειδα μικρος μιλαμε για 7 8 χρονων οταν ειχε βγει το 1997 με ειχε αφησει εκστασιασμενο και τα ζωυφια τοτε μου φαινοταν ρεαλιστικα σαν να ηθελαν να βγουν απο την οθονη. Παραδοξως δεν ειχα εκτιμησει τοσο την Richards τοτε να μου πειτε 7 χρονων λογικο. Περσι η προπερσι οταν την ξανα ειδα ομως μου αρεσε το ιδιο πολυ αλλα οκ φαινονται πια ψευτικα τα ζωυφια μετρησε ασχημα η Richards ομως. Οι επομενες 2 συνεχειες δεν ελεγαν πολλα προσπαθησαν να κρατησουν το στρατιωτικο ατου του αλλα καμια σχεση με την αυθεντικη. Την τριτη την θυμαμαι σε μια ερημο και με περισσοτερο lore απο την δευτερη που ηταν πιο κλειστοφοβικη αλλα meh και εκεινη. Περιμενουμε με αγωνια το reboot μακαρι να φερουν και τους 2 πρωτους πρωταγωνιστες.
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 7:27 ΜΜ, Arkin είπε Μακαρι μακαρι. Το πρωτο επειδη το ειδα μικρος μιλαμε για 7 8 χρονων οταν ειχε βγει το 1997 με ειχε αφησει εκστασιασμενο και τα ζωυφια τοτε μου φαινοταν ρεαλιστικα σαν να ηθελαν να βγουν απο την οθονη. Παραδοξως δεν ειχα εκτιμησει τοσο την Richards τοτε να μου πειτε 7 χρονων λογικο. Περσι η προπερσι οταν την ξανα ειδα ομως μου αρεσε το ιδιο πολυ αλλα οκ φαινονται πια ψευτικα τα ζωυφια μετρησε ασχημα η Richards ομως. Οι επομενες 2 συνεχειες δεν ελεγαν πολλα προσπαθησαν να κρατησουν το στρατιωτικο ατου του αλλα καμια σχεση με την αυθεντικη. Την τριτη την θυμαμαι σε μια ερημο και με περισσοτερο lore απο την δευτερη που ηταν πιο κλειστοφοβικη αλλα meh και εκεινη. Περιμενουμε με αγωνια το reboot μακαρι να φερουν και τους 2 πρωτους πρωταγωνιστες. Τρυφερό μου αγόρι...ας τα πάρουμε 1-1, με τη σειρά. Η 1η (η μοναδική, ουσιαστικά...οι άλλες δεν υπάρχουν), είναι τόσο επιτηδευμένα (?) κακή που λατρεύτηκε και δίκαια έχει δημιουργήσει θρύλο. Αν θες να δεις τη Richards να μετράει, δες το Wild Things. Στο STroopers (και γενικότερα), Dizzy Flores/Dina Meyer, απόλαυση. Αν τις δεις, δε, σήμερα (ή σε πιο πρόσφατες δουλειές), έλα πες μου. Having said that, Starship Troopers has no reboot, Starship Troopers needs no reboot. 2 4
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 7:53 ΠΜ, Πέτρος είπε Τρυφερό μου αγόρι...ας τα πάρουμε 1-1, με τη σειρά. Η 1η (η μοναδική, ουσιαστικά...οι άλλες δεν υπάρχουν), είναι τόσο επιτηδευμένα (?) κακή που λατρεύτηκε και δίκαια έχει δημιουργήσει θρύλο. Αν θες να δεις τη Richards να μετράει, δες το Wild Things. Στο STroopers (και γενικότερα), Dizzy Flores/Dina Meyer, απόλαυση. Αν τις δεις, δε, σήμερα (ή σε πιο πρόσφατες δουλειές), έλα πες μου. Having said that, Starship Troopers has no reboot, Starship Troopers needs no reboot. Επέκταση Καλά και το wild things το είχα δει 8 9 χρόνων και το ξανά είδα πέρσι εκεί έχουμε αρκετά ωραία πράγματα δεν θα παλιώσει ποτέ και αυτή η ταινία. Το starship troopers ειναι cult δεν ξέρω πόσες φορές μπορούμε να τη δούμε χωρίς να πεις δεν θέλω άλλο. Αν είναι σωστό reboot κανείς δεν θα πει όχι. Αν πάλι δεν θα μείνει στην αφάνεια σαν τις άλλες 2 συνέχειες. 1
coffeex Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 7:27 ΜΜ, Arkin είπε Μακαρι μακαρι. Το πρωτο επειδη το ειδα μικρος μιλαμε για 7 8 χρονων οταν ειχε βγει το 1997 με ειχε αφησει εκστασιασμενο και τα ζωυφια τοτε μου φαινοταν ρεαλιστικα σαν να ηθελαν να βγουν απο την οθονη. Παραδοξως δεν ειχα εκτιμησει τοσο την Richards τοτε να μου πειτε 7 χρονων λογικο. Περσι η προπερσι οταν την ξανα ειδα ομως μου αρεσε το ιδιο πολυ αλλα οκ φαινονται πια ψευτικα τα ζωυφια μετρησε ασχημα η Richards ομως. Οι επομενες 2 συνεχειες δεν ελεγαν πολλα προσπαθησαν να κρατησουν το στρατιωτικο ατου του αλλα καμια σχεση με την αυθεντικη. Την τριτη την θυμαμαι σε μια ερημο και με περισσοτερο lore απο την δευτερη που ηταν πιο κλειστοφοβικη αλλα meh και εκεινη. Περιμενουμε με αγωνια το reboot μακαρι να φερουν και τους 2 πρωτους πρωταγωνιστες. Μόνο Dina Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Εγώ παιδιά όταν είδα την ταινία στο σινεμά, είχα ήδη διαβάσει - στα Αγγλικά σας παρακαλώ- το βιβλίο του Robert Heinlein, και στην αρχή ήμουν απογοητευμένος διότι στο βιβλίο οι marines είναι με power armour, ενώ στην ταινία γυμνοί, αλλά τα εφφέ με τα χιλιάδες bugs με αποζημίωσαν. Και λίγο η Dina Meyer Κλασσική ταινία πλέον, δεν χρειάζεται reboot. 1
john_dr Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 7:27 ΜΜ, Arkin είπε Μακαρι μακαρι. Το πρωτο επειδη το ειδα μικρος μιλαμε για 7 8 χρονων οταν ειχε βγει το 1997 με ειχε αφησει εκστασιασμενο και τα ζωυφια τοτε μου φαινοταν ρεαλιστικα σαν να ηθελαν να βγουν απο την οθονη. Παραδοξως δεν ειχα εκτιμησει τοσο την Richards τοτε να μου πειτε 7 χρονων λογικο. Περσι η προπερσι οταν την ξανα ειδα ομως μου αρεσε το ιδιο πολυ αλλα οκ φαινονται πια ψευτικα τα ζωυφια μετρησε ασχημα η Richards ομως. Οι επομενες 2 συνεχειες δεν ελεγαν πολλα προσπαθησαν να κρατησουν το στρατιωτικο ατου του αλλα καμια σχεση με την αυθεντικη. Την τριτη την θυμαμαι σε μια ερημο και με περισσοτερο lore απο την δευτερη που ηταν πιο κλειστοφοβικη αλλα meh και εκεινη. Περιμενουμε με αγωνια το reboot μακαρι να φερουν και τους 2 πρωτους πρωταγωνιστες. Συνεχόμενα λάθη βλέπω εδώ. Συνεχώς γράφεις Richards αντί για Meyer. 😛 Εμένα μια χαρά μου φαίνονται ακόμα και σήμερα τα ζωύφια. Την είχα ξαναδεί πριν μερικούς μήνες. Σε σχέση με πολλές σημερινές, εκατό φορές καλύτερη και πολύ πιο fun και πολλά μηνύματα. Και βέβαια αν κάποιος δεν έχει όρεξη να δει όλη την ταινία, μπορεί να δει έστω την σκηνή με το ντου των bugs στο φυλάκιο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 4
pontez2 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τι να λέμε τωρα. Για να πετυχουν ξανά τέτοια cult ταινία που να μεινει στην ιστορία και να μπορει να σταθεί ακομα και τωρα, θέλεις και καλους ηθοποιούς και καλό σενάριο και ωραία γραφικά. Δυσκολο το βλέπω. Κι εγω ειμαι σχολή Meyer, πολλές ονειρόξεις εκεινη τη περιοδο με τη συγκεκριμένη. H oποία εξακολουθει και ειναι κουκλάρα ενω η αλλη έχει χαλάσει το προσωπο της απο το πολυ βάψιμο και πάστωμα. Επισης Kurgan rulez. Η ελπιδα ειναι οτι τη ταινία την αναλαμβάνει άτομο που έχει σχεδον την ιδια σκηνοθετικη νοοτροπία με τον Βερχόβεν, δηλαδή ο Μπλοκμπαμ (η όπως στο καλό τον λένε) που ειναι μανούλα σε σκηνοθεσίες sci fi που έχουν να κάνουν με στρατοκρατουμενες κοινωνίες τις οποίες παράλληλα διακωμωδεί. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βέβαια, δε ξέρω αν θα αρέσει αυτη η διακωμωδιση πλέον έτσι οπως έχει γινει η δυτικη κοινωνία πλέον. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από pontez2 2
anax111 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Η πρώτη ταινία ήταν ΕΠΟΣ! Από τις άλλες μόνο η τρίτη κάπως τρωγότανε. Ωστόσο η όλη συνταγή έδεσε τότε λόγο της ειρωνικής και τολμηρής ματιάς του Βερχόφεν. Είναι καλό που η ταινία γίνεται σε αντι-Woke περίοδο αλλά το βλέπω τελείως απίθανο να πιάσουν το επίπεδο της ταινίας του Βερχόφεν. 1
pontez2 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 8:23 ΠΜ, anax111 είπε Είναι καλό που η ταινία γίνεται σε αντι-Woke περίοδο αλλά το βλέπω τελείως απίθανο να πιάσουν το επίπεδο της ταινίας του Βερχόφεν. Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση, αφου πλέον έχουμε φθάσει σε άλλο άκρο και ο εκάστοτε στρατοπορωμένος, λάτρης του μιλιταρισμού, θα θεωρήσει προσβολή τη συγκεκριμένη ματιά και θα αρχισουν να κράζουν χωρίς λόγο.
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Δε νομίζω να φτάσει τη καλτιλα του πρώτου όσο καλό και αν είναι το reboot.
anax111 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 8:58 ΠΜ, pontez2 είπε Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση, αφου πλέον έχουμε φθάσει σε άλλο άκρο και ο εκάστοτε στρατοπορωμένος, λάτρης του μιλιταρισμού, θα θεωρήσει προσβολή τη συγκεκριμένη ματιά και θα αρχισουν να κράζουν χωρίς λόγο. Ίσως να γίνει και αυτό που λες. Ωστόσο και στην πρώτη ταινία η σκηνοθετική ματιά του Βερχόφεν δεν ήταν απόλυτα μιλιταριστική καθώς σε πολλές περιπτώσεις σατίριζε τον στρατιωτικό ολοκληρωτισμό της κοινωνίας που παρουσίαζε. Θυμήσου την φάση με τον ανάπηρο αξιωματικό που λέει στον νεοσύλλεκτο: "Το πεζικό με έκανε έτσι". Υπήρχαν και άλλα τέτοια σημεία στην ταινία, δεν τα θυμάμαι τώρα όλα. Πάντως η πρώτη ταινία είναι σκέτη απόλαυση. Από τις λίγες ταινίες που βάζω να τις ξαναδώ με παρέα μία φορά τον χρόνο οπωσδήποτε.
pontez2 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 4:25 ΜΜ, anax111 είπε Ίσως να γίνει και αυτό που λες. Ωστόσο και στην πρώτη ταινία η σκηνοθετική ματιά του Βερχόφεν δεν ήταν απόλυτα μιλιταριστική καθώς σε πολλές περιπτώσεις σατίριζε τον στρατιωτικό ολοκληρωτισμό της κοινωνίας που παρουσίαζε. Θυμήσου την φάση με τον ανάπηρο αξιωματικό που λέει στον νεοσύλλεκτο: "Το πεζικό με έκανε έτσι". Υπήρχαν και άλλα τέτοια σημεία στην ταινία, δεν τα θυμάμαι τώρα όλα. Πάντως η πρώτη ταινία είναι σκέτη απόλαυση. Από τις λίγες ταινίες που βάζω να τις ξαναδώ με παρέα μία φορά τον χρόνο οπωσδήποτε. Μα ναι, για αυτό το λέω, ότι οι στρατοτετοιοι μπορεί να προσβληθούν από αυτή τη προσέγγιση. Οι ίδιοι που τότε τους άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα