Melissa_virus Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Καλησπέρα. Είχα σπάσει τα χερι μου, έβαλα λάμα πριν μήνες , έκανα 20 φυσικοθεραπείες αλλά δεν έχω κίνηση στο πάνω κάτω του καρπού... Με παρέπεμψαν στο ΚΑΤ αλλά μένω επαρχία, άκρη δεν βρήκα ούτε ραντεβού έκλεισα απογευματινό που προσπάθησα... Το ψάχνω για ιδιωτικό για να έρθω μια φορά Αθήνα με την ελπίδα ότι θα ξεμπερδέψω. Υπάρχει κανένας καλός και αξιόπιστος σε ιδιωτικό που να έχει ειδίκευση στα χέρια? Αν δεν μπορεί να γίνει αναφορά δημόσια, στείλτε μου προσωπικό μνμ με πληροφορίες. Ευχαριστώ
greekfragma Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Καταρχάς περαστικά σου και γρήγορη πλήρη ανάρρωση. ΚΑΤ και Θριάσιο είναι τα κορυφαία νοσοκομεία με τους κορυφαίους ορθοπεδικούς. Δες μήπως μπορείς στο Θριάσιο για ραντεβού αφού ΚΑΤ συνήθως γίνεται χαμός.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 hour ago, Melissa_virus said: Καλησπέρα. Είχα σπάσει τα χερι μου, έβαλα λάμα πριν μήνες , έκανα 20 φυσικοθεραπείες αλλά δεν έχω κίνηση στο πάνω κάτω του καρπού... Με παρέπεμψαν στο ΚΑΤ αλλά μένω επαρχία, άκρη δεν βρήκα ούτε ραντεβού έκλεισα απογευματινό που προσπάθησα... Το ψάχνω για ιδιωτικό για να έρθω μια φορά Αθήνα με την ελπίδα ότι θα ξεμπερδέψω. Υπάρχει κανένας καλός και αξιόπιστος σε ιδιωτικό που να έχει ειδίκευση στα χέρια? Αν δεν μπορεί να γίνει αναφορά δημόσια, στείλτε μου προσωπικό μνμ με πληροφορίες. Ευχαριστώ +1για το κατ.Την λαμα την εχεις αφαιρεσει να υποθεσω? 1
mariosnik_ Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στο ΚΑΤ μέχρι πριν 1.5 έτος που πάλευα, δεν έβρισκες ραντεβού ούτε στα απογευματινά ιατρεία. 1
Melissa_virus Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Όχι δεν την έχω βγάλει την λάμα ακόμα. Έκλεισα 6μηνο πριν λίγες μέρες. Και μου ειχε πει ένας γιατρός εδώ να κλείσω 6μηνο για να μπορεί να βγει με ασφάλεια. Ναι δυστυχώς δεν βγάζω άκρη με τπτ. Πνίγονται λογικά ...
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, Melissa_virus said: Όχι δεν την έχω βγάλει την λάμα ακόμα. Έκλεισα 6μηνο πριν λίγες μέρες. Και μου ειχε πει ένας γιατρός εδώ να κλείσω 6μηνο για να μπορεί να βγει με ασφάλεια. Ναι δυστυχώς δεν βγάζω άκρη με τπτ. Πνίγονται λογικά ... ελπιζω να μην εχουν κανει βλακεια.ο χειρουργος που την εβαλε τι σου ειπε? 1
Melissa_virus Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου Όταν με έστειλε ο φυσικοθεραπευτής στο νοσοκομείο , ήταν σε άδεια και με είδε ένας άλλος. Είπε κάποια άλλη πιθανή αιτιολογία. Σε έναν άλλον που πήγα έξω έλεγε τα δικά του αλλά αυτός πάντα λέει... Όλα στραβά τα βρήκε κοινός. Πριν λίγο καιρό που εκλεισα το 6μηνο και είπα να ξανακινησω το θέμα πήγα σε έναν άλλον που και αυτός αλλά είπε. Δλδ ο καθένας λέει τα δικά του με κοινό σημείο το ΚΑΤ... 1
elgol Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Δηλαδη εχει 6 μηνες το χερι που δεν κινειται πανω κατω ικανοποιητικα ή δεν κινειται καθολου;
Melissa_virus Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Ελάχιστα. Δεξιά αριστερά πάει όχι όσο πήγαινε. Στο πάνω κάτω δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις