Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κλείσει.εξωτερικο για καλοκαίρι με Booking κατάλυμα με καλές κριτικές. Έχω επιλέξει να γίνει η κράτηση των χρημάτων λίγες ημέρες πριν την άφιξη. Έστειλα μήνυμα μέσω της εφαρμογής του booking στο κατάλυμα εδώ και 2 βδομάδες αν είναι όλα οκ με.την.κρατηση μου καθώς έχω πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια και δεν.μου απάντησαν. Έστειλα χτες και mail μέσω της εφαρμογής του booking αλλά δεν έλαβα απάντηση. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω καθώς άρχισα να.αγχωνομαι. η κράτηση είναι για Ιούλιο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις τι γίνεται. Το ότι δεν απαντάνε πάντως δεν είναι καλό. Την έχω πατήσει παλαιότερα, ολόκληρη ιστορία....Δεν υπήρχε δωμάτιο και ξεσκίστηκαν να μας εξυπηρετήσουν σε δωμάτιο που δεν ήταν έτοιμο. Βγήκε άκρη αλλά πάντα επιβεβαίωση πλέον πριν την αναχώρηση

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έστειλα μόλις μνμ και στο Booking, να δούμε τι θα πουν. 

Βασικά έστειλα μνμ στο κατάλυμα μέσω της booking πριν 2 βδομάδες ν.ρωτησω αν είναι όλα οκ με την κράτηση και κάποιες άλλες ερωτήσεις για τα εισιτήρια για αξιοθέατα. Αλλά καμία απάντηση.. χτες έστειλα.και.mail πάλι μέσω της booking αλλά τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...