georgiouu Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ειναι απο το κτηματολογιο.πως γινεται τοσο τεραστιο;εχουν φορτωθει σαν cookies χαρτες; τι χανω αν το διαγραψω; αυτο δεν ειναι cookies αλλα βιομηχανια μπισκοτων Επεξ/σία 16 Μαρτίου από georgiouu 2
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Γιατί εμένα δε μου στέκει αυτό; Σε όλους τους browser, βάση RFC, το μέγιστο μέγεθος ενός cookie δε μπορεί να είναι πάνω από 4 KB.
georgiouu Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, Haldol είπε Γιατί εμένα δε μου στέκει αυτό; Σε όλους τους browser, βάση RFC, το μέγιστο μέγεθος ενός cookie δε μπορεί να είναι πάνω από 4 KB.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, georgiouu είπε Μάλλον έχει αποθηκεύσει κι άλλα πράγματα, τα 7.7GB δεν αφορούν μόνο το cookie. Μάλλον έχουν αποθηκευτεί και οι χάρτες όπως είπες. Αν πατήσεις το βελάκι ίσως σου τα βγάλει πιο αναλυτικά.
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 45 minutes ago, georgiouu said: Πιθανότατα εννοεί ότι τα συνολικά δεδομένα για τη σελίδα είναι 7,7 GB — ήτοι το localStorage, η cache, όλα. Γιατί όπως σου 'πα, να 'ναι 1 cookie από μόνο του τόσο μεγάλο, δε γίνεται. Κατά τ' άλλα, αν τα σβήσεις δε θα γίνει τίποτα. Απλά θ' αργήσει λίγο να φορτώσει την επόμενη φορά που θα μπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα