Maria1111 Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Λοιπόν είχα 2 χρόνια φοιτητικό συμβόλαιο για 24αρι ίντερνετ στην cosmote.Τον Νοέμβριο έκανα ανανέωση για αλλα 2 χρόνια.Τα 2 πρώτα χρόνια μέχρι και τώρα πρόσφατα για 30 τετραγωνικά σπίτι και ένα άτομο το οποίο το χρησιμοποιεί για περιήγησή στο ίντερνετ,σοσιαλ και για να δει βίντεο ,ταινίες το ίντερνετ ήταν μια χαρά.Δεν υπήρχε ποτέ κανένα κόλλημα και ήμουν υπερευχαριστημενη.Εχει 1-2 βδομάδες, όμως, που στα καλα καθούμενα το λαμπάκι του ίντερνετ γίνεται κόκκινο και κάνει κάνα δεκάλεπτο να επανέλθει.Ειναι φυσιολογικό?Και αν όχι γιατί να έχω θέμα έτσι ξαφνικά,χωρις να έχει γίνει τίποτα?Να σημειωθεί ότι το ρούτερ το πήρα όταν έκανα την σύνδεση οπότε δεν το λες και παλιό.
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:22 πμ Δημοσ. χθες στις 12:22 πμ 13 hours ago, Maria1111 said: Λοιπόν είχα 2 χρόνια φοιτητικό συμβόλαιο για 24αρι ίντερνετ στην cosmote.Τον Νοέμβριο έκανα ανανέωση για αλλα 2 χρόνια.Τα 2 πρώτα χρόνια μέχρι και τώρα πρόσφατα για 30 τετραγωνικά σπίτι και ένα άτομο το οποίο το χρησιμοποιεί για περιήγησή στο ίντερνετ,σοσιαλ και για να δει βίντεο ,ταινίες το ίντερνετ ήταν μια χαρά.Δεν υπήρχε ποτέ κανένα κόλλημα και ήμουν υπερευχαριστημενη.Εχει 1-2 βδομάδες, όμως, που στα καλα καθούμενα το λαμπάκι του ίντερνετ γίνεται κόκκινο και κάνει κάνα δεκάλεπτο να επανέλθει.Ειναι φυσιολογικό?Και αν όχι γιατί να έχω θέμα έτσι ξαφνικά,χωρις να έχει γίνει τίποτα?Να σημειωθεί ότι το ρούτερ το πήρα όταν έκανα την σύνδεση οπότε δεν το λες και παλιό. a,ποιο router ειναι.β. σε τι ταχυτητα συγχρονιζες και σε τι ταχυτητα συγχρονιζεις τωρα.β.πεφτει και το dsl (λαμπακι) ή μονο το internet. γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικα προβληματα.β.δοκιμασες να το κανεις κανα Reboot ή κανα hard reset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα