Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας μια ερώτηση ίσως και βλακώδης. Έχω σε ένα πολυπριζο με διακόπτη συνδεδεμένο το router και έναν μετατροπέα που ενισχύει το σήμα που μου εγκατέστησε η vodafone. Επειδή λείπουμε από το σπίτι αρκετές ώρες λόγω δουλειάς θα ήταν καλύτερα να σβήνω το πολυπριζο τις ώρες που λείπουμε γιατί έχω μια μόνιμη ανησυχία μη τυχόν πιάσει κάτι φωτιά ειδικά αργότερα που θα βάλει και ζέστη. Επισης αν το σβήνω και το ξανανοίγω κάθε μέρα υπάρχει περίπτωση να του προκαλέσω κάποια βλάβη από το να είναι μόνιμα ανοιχτο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
13 hours ago, Stelpef said:

Καλημέρα σας μια ερώτηση ίσως και βλακώδης. Έχω σε ένα πολυπριζο με διακόπτη συνδεδεμένο το router και έναν μετατροπέα που ενισχύει το σήμα που μου εγκατέστησε η vodafone. Επειδή λείπουμε από το σπίτι αρκετές ώρες λόγω δουλειάς θα ήταν καλύτερα να σβήνω το πολυπριζο τις ώρες που λείπουμε γιατί έχω μια μόνιμη ανησυχία μη τυχόν πιάσει κάτι φωτιά ειδικά αργότερα που θα βάλει και ζέστη. Επισης αν το σβήνω και το ξανανοίγω κάθε μέρα υπάρχει περίπτωση να του προκαλέσω κάποια βλάβη από το να είναι μόνιμα ανοιχτο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

α.αν φοβασαι μην παρει φωτια το router που καιει 10 watt τοτε με ολα τα υπολοιπα μεσα στο σπιτι τι κανεις?πχ τηλεορασεις, πλυντηρια και δεν ξερω τι αλλο?

γενικως ολο το ζορι το τρωει μια συσκευη οταν της ανοιγοκλεινεις .και δεν μιλαω να φυγεις για διακοπες και να την κλεισεις για 10 μερες.αλλα το λεω με την εννοια να το ανοιγοκλεινεις καθε μερα.δεν σημαινει οτι θα χαλασει αλλα τρωει ζορι. και το εχω ζησει με πολλα router σε εταιρεια.επαιζαν για χρονια.οταν βγηκαν και ξαναμπηκαν στο ρευμα δεν ξαναπαιξαν ποτε . ουκ ολιγες φορες.βεβαια επαιζαν ασταματητα για 10 χρονια plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...