anonymus73 Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Έχω το παρακάτω build CPU: AMD 5700x M/B :MSI B550-A PRO RAM: KINGSTONE DDR4 2x16GB PSU : SEASONIC 750w CPU: NVIDIA 4700 Super SSD: KINGSTON SA2000M81000G 1TB (primary) με Windows 11pro version 24H2 (26100.3476) και ο SSD του τίτλου ΤEAMGROUP MP33 PRO M.2 PCIe, στον οποίο έχω εγκαστεστημένα παιχνίδια,προγράμματα Τέλος και ένα μηχανικό Western Digital για αποθήκευση Από εχθές o TEAMGROUP μου βγάζει ανά διαστήματα το εξής πρόβλημα , δεν τον βλέπουν τα windows όταν είμαι στο desktop (ούτε από τον disk management) και όταν κάνω επανεκκίνηση διορθώνεται το πρόβλημα. έτρεξα το πρόγραμμα της TEAMGROUP (smart tool) και μου δείχνει ότι όλα είναι οκ (επισυνάπτω και screenshot): Είναι σχετικά καινούριος (αγορά Σεπτέμβριος 2024) Δεν νομίζω να φταίει ο SSD μήπως είναι θέμα windows? Δεν αλλάξα κάτι, το τελευταίο update ήταν :2025-03 Cumulative Update for Windows 11 Version 24H2 for x64-based Systems (KB5053598), πριν από 4 ημέρες Ευχαριστώ για τρην βοήθεια. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:04 μμ από anonymus73
Sarandis Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Αν τον χάνει αφού είσαι μέσα στα windows, λογικά θα έχει κάτι στο event viewer. 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 πμ α.bios update. β.αλλαγη sata καλωδιο και τσεκ οτι ειναι σωστα κουμπωμενο 4 hours ago, anonymus73 said: Καλησπέρα σε όλους Έχω το παρακάτω build CPU: AMD 5700x M/B :MSI B550-A PRO RAM: KINGSTONE DDR4 2x16GB PSU : SEASONIC 750w CPU: NVIDIA 4700 Super SSD: KINGSTON SA2000M81000G 1TB (primary) με Windows 11pro version 24H2 (26100.3476) και ο SSD του τίτλου ΤEAMGROUP MP33 PRO M.2 PCIe, στον οποίο έχω εγκαστεστημένα παιχνίδια,προγράμματα Τέλος και ένα μηχανικό Western Digital για αποθήκευση Από εχθές o TEAMGROUP μου βγάζει ανά διαστήματα το εξής πρόβλημα , δεν τον βλέπουν τα windows όταν είμαι στο desktop (ούτε από τον disk management) και όταν κάνω επανεκκίνηση διορθώνεται το πρόβλημα. έτρεξα το πρόγραμμα της TEAMGROUP (smart tool) και μου δείχνει ότι όλα είναι οκ (επισυνάπτω και screenshot): Είναι σχετικά καινούριος (αγορά Σεπτέμβριος 2024) Δεν νομίζω να φταίει ο SSD μήπως είναι θέμα windows? Δεν αλλάξα κάτι, το τελευταίο update ήταν :2025-03 Cumulative Update for Windows 11 Version 24H2 for x64-based Systems (KB5053598), πριν από 4 ημέρες Ευχαριστώ για τρην βοήθεια.
infin1tyGR Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 πμ 11 minutes ago, poulinos said: β.αλλαγη sata καλωδιο και τσεκ οτι ειναι σωστα κουμπωμενο SATA καλώδιο ο NVMe λίγο δύσκολο 😛 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 πμ 13 minutes ago, infin1tyGR said: SATA καλώδιο ο NVMe λίγο δύσκολο 😛 σωστα ειδα το ssd και πηγε το μυαλο μου στο sata.
anonymus73 Δημοσ. Κυριακή στις 07:42 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:42 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους από το event viewer: Για το Bios update θα δω στο site της MSI ,αλλά μου φαίνεται περιέργο να δουλεύει κανονικά εδώ και 6 μηνες με την bios version που έχω και τώρα να έχει πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα μητρικής ? τον έχω στο 2ο slot για M2280 και εάν δεν κάνω λάθος ελένχεται από το AMD B550 chipset και όχι από τον επεξεργαστή. Μήπως είναι θέμα NVME ή κάποιου Windows update? Επεξ/σία Κυριακή στις 07:43 πμ από anonymus73
ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ bro δες εαν παταει καλα ο nvm εαν ειναι βιδωμενος πανω παλιοτερα ειχα ενα θεμα με εναν adata στην msi μου Χ570 εχανε το δισκο σε τακτα διαστηματα μου τον κανανε αντικατασταση παλι τα ιδια σε καποια στιγμη ενα update που εβγαλε η adata βοηθησε δες εαν εχει κανενα νεο update επισης δες και για τη μητρικη τιποτα κανα βιος νεο 1
anonymus73 Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 πμ 'Εκανα update το bios και θα δω εάν συνεχιστεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ. 2
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, anonymus73 said: Καλημέρα σε όλους από το event viewer: Για το Bios update θα δω στο site της MSI ,αλλά μου φαίνεται περιέργο να δουλεύει κανονικά εδώ και 6 μηνες με την bios version που έχω και τώρα να έχει πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα μητρικής ? τον έχω στο 2ο slot για M2280 και εάν δεν κάνω λάθος ελένχεται από το AMD B550 chipset και όχι από τον επεξεργαστή. Μήπως είναι θέμα NVME ή κάποιου Windows update? τυπικα κανε το bios update.επισης δοκιμασε να τον βγαλεις και να τον ξανακουμπωσεις οπως και αν εχει firmware update ο nvme το περνας και αυτο Επεξ/σία Κυριακή στις 03:28 μμ από poulinos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα