webm0nst3r Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλησπέρα στο φόρουμ, Θα ήθελα όποιος μπορεί να διαθέσει 10 λεπτά περίπου απο τον χρόνο του να ολοκληρώσει το ακόλουθο ερωτηματολόγιο σχετικά με τον σαρκασμό και την ειρωνία. https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2rQUga4oWe55xRQ Είναι μέρος της διπλωματικής της κοπέλας μου για το μεταπτυχιακό τ ης, και χρειάζεται αρκετές συμμετοχές για να είναι valid. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας !
tsofras Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Έτοιμο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Να πάει να χεστεί ο Μανώλης , εγώ έχω όντως την μέση μου 1
webm0nst3r Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 15/3/2025 στις 4:03 ΜΜ, tsofras είπε Έτοιμο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Να πάει να χεστεί ο Μανώλης , εγώ έχω όντως την μέση μου Αν βοηθάει αυτό έστειλε ο πραγματικός Μανώλης οταν εκανε το ερωτηματολόγιο 2
tsofras Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 15/3/2025 στις 4:41 ΜΜ, webm0nst3r είπε Αν βοηθάει αυτό έστειλε ο πραγματικός Μανώλης οταν εκανε το ερωτηματολόγιο Οπότε αν πάω εγώ με τον Μανώλη .... δουλειά δεν θα γίνει
csontheline Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Πολλές μετακομίσεις αυτός ο φούστης ο Μανώλης. Μήπως να σκεφτεί να μην μαζεύει τόσα μπλικιμπλίκια και να παίρνει καμιά μεταφορική που και που;
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 8:42 ΠΜ, elgol είπε Εκλεισε; Μαλλον γιατι προσπαθησα και δεν μπορω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα