Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 15 Ultra Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, floba είπε

1500 ευρω για ανδροιντ και ποσο μαλιστα  ξιαομι!Κλαιω🤣🤣🤣

Και ξέρεις τώρα με αυτό που είπες έπεσαν οι μετοχές της xiaomi. Πες μας και την ηλικία σου για να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Γιατί το σχόλιο σου είναι απλά για να προκαλέσει και θα φάει αναφορά από εμένα και χωρίς καμία τεκμηρίωση.

Επεξ/σία από jodalar
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περί ορεξεως αλλά να πούμε ότι υπάρχει η γενιά που έμαθε να αγαπά τα υπερκορεσμενα χρώματα όπως υπάρχει η γενιά του insta που όλα τα κάδρα της είναι σε portrait καθώς αυτό είναι το φορμά με το οποίο μεγάλωσε.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πετάξεις μια φωτό σε καλιμπραρισμενη οθόνη υπολογιστή γελάς με αυτά που μας πουλάνε κ δεν πιάνω καν το πίξελ πιπινγκ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω φυσικά τις εκτυπώσεις που εκεί καταρρέουν όλα.

Αν κ δεν είχα το 14 ultra εχω παίξει με φίλου και νομίζω ότι είναι ότι πιο κοντινό σε mirrorless , με πολύ φυσική καταγραφή χωρίς υπερβολές στο hdr και πραγματικά δίνει ρέστα όταν τραβάς σε Raw και το επεξεργάζεσαι στο pc. Εκεί φαίνεται η μία ιντσα πόσο διαφορά έχει στο δυναμικό εύρος της. Οι μόνες που είναι στο ίδιο επίπεδο είναι η Huawei με pura 70 ultra και η Vivo με το x100 αλλά χρειάζεται και στα τρία να ξέρει ο χρήστης να τα εκμεταλλευτεί. Γι αυτό και αφορούν photo enthusiasts που θα ασχοληθούν κάπως παραπάνω.

Στα του κινητού η μπαταρία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη και θεωρώ την αφαίρεση του μεταβλητού διαφράγματος downgrade. Κατά τ' αλλά τούμπανο με 6 χρόνια αναβάθμισεις.

Επεξ/σία από Thechosennone
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι το γνωστό fanboy της Samsung γράφει για το s25u και την κάμερα του;

Γελάνε και οι πέτρες….

Στα του θέματος μια χαρά είναι το κινητό, οι αναβαθμίσεις να έρχονται στην ώρα τους (όχι σαν κάποιες άλλες που δίνουν αναβαθμίσεις μετά από 15 μήνες)  και όλα οκ.

Επεξ/σία από giorgosaero
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Ο κόσμος κοιτάει τα specs, τις κάμερες, την ταχεία φόρτιση, την θερμοκρασία κτλ, όχι το λογότυπο.

Ποιος κόσμος ακριβώς το κάνει αυτό?

image.png.3f29a5c73a60c5a4b6df94174625dd90.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Εμ χάσατε το προνόμιο να μας κράζετε  για την τιμολογιακή πολιτική της Apple. 

Αντικειμενικά αν μπορεί να διαθέσει 1500€ για κινητό πιστεύω έχει δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική του γνώμη. Διαφορετικά είναι σαν αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 200€ παίρνουν xiaomi και «την λένε» στους χρήστες iPhone χρησιμοποιώντας για «όπλο» τέτοιου είδους κινητά που μετά από ένα 6μηνο έχουν χάσει το 50%+ της αξίας τους και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις τιμές iPhone. Όσο και να προσπαθεί η xiaomi είναι πολύ δύσκολο όσο και αν ακριβύνει τα κινητά της να αποκτήσει κύρος. Άσχετα με το σκοπό που καλύπτει ένα κινητό. Είναι θέμα πρεστίζ και όπως και με τα αμάξια ίδια δουλειά κάνει ένα Toyota το ίδιο και μια Aston Martin αλλά δεν έχουν το ίδιο «βάρος». 

Εγώ που μπορώ, 3 ημέρες άντεξα με το iphone 16 pro, το android είναι έτη φωτός μπροστά από το IOS, όχι μόνο σε λειτουργίες αλλά και σε ταχύτητα και σε ποιότητα ιδίων εφαρμογών (ούτε εγώ δεν το πίστευα). Επίσης το UI δούλευε με τέτοιο ρυθμό, που νόμιζα ότι είχε 60 hz, το τσέκαρα πολλές φορές για να σιγουρευτώ οτι δεν ήταν. Χίλιες φορές xiaomi από apple. Νομίζω ότι μερικοί έχουν μείνει στο 2010, που κορόιδευαν το android 1.1😂. To iphone μπορεί να συγκριθεί μόνο με android 300-500 ευρώ, δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά σε ναυαρχίδες, και το λέω ως κατόχων αυτών και όχι απλά ως παρατηρητής 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Υπάρχει ένας custom ηλεκτρικός σκαραβαίος που τα σκίζει όλα σε επιταχύνσεις.  Λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο τα 100.  Και? Είπαμε.  Καλή η σαομι πλάκα έχει κάνει προσπάθεια αλλά η συνολική εμπειρία είναι που μετράει.  Βάλτο αυτό σε νουρμπουρινγκ να δούμε τι χρόνο θα κάνει και αν θα ξεπεράσει το plaid και τα λέμε ξανά.  

Θα σε στεναχωρησω αλλα σε τιποτα δεν υστερει το Xiaomi που μαλιστα κοστιζει 73κ σε σχεση με τα 112κ του Τεσλα και δινει 1500 αλογα σε σχεση με τα 1000 του αλλου. Τρομερα ηλεκτρικα φτιαχνουν οι Κινεζοι πλεον. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Macosj είπε

Εγώ που μπορώ, 3 ημέρες άντεξα με το iphone 16 pro, το android είναι έτη φωτός μπροστά από το IOS, όχι μόνο σε λειτουργίες αλλά και σε ταχύτητα και σε ποιότητα ιδίων εφαρμογών (ούτε εγώ δεν το πίστευα). Επίσης το UI δούλευε με τέτοιο ρυθμό, που νόμιζα ότι είχε 60 hz, το τσέκαρα πολλές φορές για να σιγουρευτώ οτι δεν ήταν. Χίλιες φορές xiaomi από apple. Νομίζω ότι μερικοί έχουν μείνει στο 2010, που κορόιδευαν το android 1.1😂. To iphone μπορεί να συγκριθεί μόνο με android 300-500 ευρώ, δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά σε ναυαρχίδες, και το λέω ως κατόχων αυτών και όχι απλά ως παρατηρητής 

Χαχαχαχχαχαχ. Για αυτό όλοι οι reviewers και δημοσιογράφοι τεχνολογίας έχουν iPhone ε; Για αυτό ο mkbhd το βγάζει καλύτερο καμερκινητο , για αυτό είναι τόσο ψηλά στο dxomark . Αλλά πάντα θα κραζουνε . Καληνύχτα Κεμαλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 4:32 ΜΜ, keysmith είπε

πολύ μεγάλο σε ογκο και ειδικότερα το camera module όσον αφορά το εξόγκωμα (όχι τις ίδιες τις κάμερες που αναγκαστικά) που νομίζω μπορούσε από ότι φαίνεται να είναι μικρότερος αν ήταν τετράγωνο το εξόγκωμα να πιάνει ίσα ίσα τους προεξέχοντες φακούς. 

Οπως είναι κατά τη γνώμη μου δεν βολεύει ως όγκος και σχεδίαση ειδικά σε θηκες και προεξέχει άσχημα χωρίς με κίνδυνο μεγάλης ζημιάς αν πέσει. 

Καλές οι κάμερες αλλά το κινητό πρέπει να είναι και πρακτικό. θα έπαιρνα το πιο μαζεμένο xiomi 15 και μι καλή θηκη (προσωπικά στιλ βιβλιαράκι) και ας έχανα σε τηλεφακό στις κάμερες. 

ναι ρε φιλέ είναι τόσο πολύ μεγάλο το camera module που πραγματικά δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό  να βγάλεις φωτογραφία. εμπειρία απο Huawei mate 60 pro. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Χαχαχαχχαχαχ. Για αυτό όλοι οι reviewers και δημοσιογράφοι τεχνολογίας έχουν iPhone ε; Για αυτό ο mkbhd το βγάζει καλύτερο καμερκινητο , για αυτό είναι τόσο ψηλά στο dxomark . Αλλά πάντα θα κραζουνε . Καληνύχτα Κεμαλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ 

Αμερική πάντως, είναι συχνό φαινόμενο υπάλληλοι και στελέχη εταιριών να τους χορηγούν iphone οι εταιρείες με κάτι σαν το leasing που έχουμε με τα αυτοκίνητα. Επίσης, είναι και πολύ καλύτερα τα εισοδήματα, με πιο ανταγωνιστικες τιμές. Άπειρα προϊόντα τεχνολογίας παίζει να τα βρεις φθηνότερα στο εξωτερικό λόγω υψηλότερου ανταγωνισμού, λιγότερων φόρων και δασμών. 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, AggelosTz είπε

χρησιμοποιώντας για «όπλο» τέτοιου είδους κινητά που μετά από ένα 6μηνο έχουν χάσει το 50%+ της αξίας τους και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις τιμές iPhone.

Άλλος ένας που παίρνει κινητό 1500ε και κοιτάει ποτέ θα το πουλήσει για να μη χάσει λεφτά μπας και καταφέρει να πάρει το επόμενο. Το κινητό των 1500ε το παίρνεις γιατί σου προσφέρει κατι που χρειάζεσαι, ιδανικά για να σε βοηθήσει να βγάλεις λεφτά. Αν παίρνεις κινητό 1500ε με μόνο γνωμονα το αν θα χάσεις λιγότερα με αυτό σε σχέση με ένα άλλο των 1500ε οταν θα το δώσεις γιατί τα 100ε στην μεταπωληση τσούζουν, τότε εισαι χειρότερος από αυτον με το xiaomi των 200ε.

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, mariosnik_ said:

Αμερική πάντως, είναι συχνό φαινόμενο υπάλληλοι και στελέχη εταιριών να τους χορηγούν iphone οι εταιρείες με κάτι σαν το leasing που έχουμε με τα αυτοκίνητα. Επίσης, είναι και πολύ καλύτερα τα εισοδήματα, με πιο ανταγωνιστικες τιμές. Άπειρα προϊόντα τεχνολογίας παίζει να τα βρεις φθηνότερα στο εξωτερικό λόγω υψηλότερου ανταγωνισμού, λιγότερων φόρων και δασμών. 

Για την Ελλάδα μιλάω . Και εκτός αυτού αυτό που λες ισχύει για όλα τα τηλέφωνα όχι μόνο για τα iPhone . Τα προτιμάνε γιατί σαρεσει δεν σαρεσει είναι καλύτερα από τα καλύτερα android σε κάποιους τομείς εξίσου καλά σε άλλους και λίγο χειρότερα σε κάποια άλλα πράγματα . 

1 hour ago, papp0us said:

Άλλος ένας που παίρνει κινητό 1500ε και κοιτάει ποτέ θα το πουλήσει για να μη χάσει λεφτά μπας και καταφέρει να πάρει το επόμενο. Το κινητό των 1500ε το παίρνεις γιατί σου προσφέρει κατι που χρειάζεσαι, ιδανικά για να σε βοηθήσει να βγάλεις λεφτά. Αν παίρνεις κινητό 1500ε με μόνο γνωμονα το αν θα χάσεις λιγότερα με αυτό σε σχέση με ένα άλλο των 1500ε οταν θα το δώσεις γιατί τα 100ε στην μεταπωληση τσούζουν, τότε εισαι χειρότερος από αυτον με το xiaomi των 200ε.

Ελα όμως που δεν χάνεις 100 αλλά 600 και . Με 800 ευρώ περνεις μοντέλα που πέρσι είχαν 1500. Το κόστος είναι μεγάλο . Απλά έτσι είναι για όλες τις εταιρίες και για τα iPhone για να πάρεις με 1200 το 16 pro θα δόσεις 700 το 15 pro οπότε είναι 500 το κόστος για το pro max είναι 600 όπως και με το Xiaomi η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη . Τα iPhone κρατάνε καλύτερα δύο χρονιές μετά αλλά και πάλι μικρή διαφορά ( αν συγκρίνεις s23 u και 14 pm η s22 u και 13 pm)

Δημοσ.
1 hour ago, Jmanol000 said:

Για την Ελλάδα μιλάω . Και εκτός αυτού αυτό που λες ισχύει για όλα τα τηλέφωνα όχι μόνο για τα iPhone . Τα προτιμάνε γιατί σαρεσει δεν σαρεσει είναι καλύτερα από τα καλύτερα android σε κάποιους τομείς εξίσου καλά σε άλλους και λίγο χειρότερα σε κάποια άλλα πράγματα . 

Ελα όμως που δεν χάνεις 100 αλλά 600 και . Με 800 ευρώ περνεις μοντέλα που πέρσι είχαν 1500. Το κόστος είναι μεγάλο . Απλά έτσι είναι για όλες τις εταιρίες και για τα iPhone για να πάρεις με 1200 το 16 pro θα δόσεις 700 το 15 pro οπότε είναι 500 το κόστος για το pro max είναι 600 όπως και με το Xiaomi η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη . Τα iPhone κρατάνε καλύτερα δύο χρονιές μετά αλλά και πάλι μικρή διαφορά ( αν συγκρίνεις s23 u και 14 pm η s22 u και 13 pm)

Οκ. Δεν έχω δοκιμάσει iphone αν και θα ήθελα, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα κι αν επέλεγα το φθηνότερο μοντέλο που έχουν δεν αξίζει. Με το φτωχό μου android είμαι σχετικά κομπλέ. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Αν δίνεις 1500€ για κινητό που θα κρατήσεις ενα χρόνο και θα το δώσεις μετά, δεν έχεις ιδέα γιατι το πήρες, και έκανες λάθος κίνηση. Μέρος του κόστους σε ένα κινητό 1500€ είναι η υποστήριξη, το να κοιτάς αν θα χάσεις 50 ή 100€ στην τριετία για μεταπώληση αντί να κοιτάς αν σε βολεύει το κινητό, είναι λογική μπακάλικου, και εντελώς αντίθετη με την αγορά μιας συσκευής τέτοιου κόστους. 

ΑΝ δώσεις 1500€ για τηλέφωνο, θα τα δώσεις επειδή θα σου λύσει προβλήματα/βελτιώσει την καθημερινότητα/βολέψει στη δουλειά και τη ζωή σου. Όχι επειδή οταν θα το πουλήσεις σε 2-3 χρόνια θα πάρεις 100€ παραπάνω απο ότι θα έπαιρνες σε σχέση με ένα άλλο.

800-850 βλέπω τα 15 Pro Max, 700-750 βλέπω τα S24 Ultra, Άρα στην τελική για 100€ μιλάμε. Δεν αγοράζεις χρυσάφι, κινητό αγοράζεις.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Δεν κράζω κανέναν και τίποτα, παραθέτω τη δική μου εμπειρία με αυτό,διοτι ένα άλλο μέλος είπε ότι δεν μπορούν να μιλάνε όσοι δεν τα έχουν δοκιμάσει όλα αυτά. Το καθένα ότι τον βολεύει, απλά υπάρχει και η αντίστροφη λογική, ότι όλοι αυτοί που λες ότι έχουν iphone, απλά δεν έχουν δοκιμάσει κορυφαίο android, οπότε αυτό ξέρουν και αυτό χρησιμοποιούν και αυτό θεωρούν καλύτερο. Από εμένα έχουν περάσει όλα τα κορυφαία κινητά, το τελευταίο που θα επέλεγα θα ήταν το iphone με τεράστια διαφορά, διότι έχει τεράστιες ελλείψεις σε λειτουργίες λογισμικού, ακόμα και στα πιο απλά. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...