Αντικειμενικός Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 6 hours ago, floba said: 1500 ευρω για ανδροιντ και ποσο μαλιστα ξιαομι!Κλαιω🤣🤣🤣 προφανως εισαι απο αυτους που σκας 1500 για ΙΝΟΒΕΙΣΟ 10ετιας... μαλιστα σας βαζουν και εξτρα πληκτρο για το google lens 5
AggelosTz Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ε πως αλλιως θα μας πει οτι ειναι iphonακιας; Εμ χάσατε το προνόμιο να μας κράζετε για την τιμολογιακή πολιτική της Apple. 56 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε προφανως εισαι απο αυτους που σκας 1500 για ΙΝΟΒΕΙΣΟ 10ετιας... μαλιστα σας βαζουν και εξτρα πληκτρο για το google lens Αντικειμενικά αν μπορεί να διαθέσει 1500€ για κινητό πιστεύω έχει δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική του γνώμη. Διαφορετικά είναι σαν αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 200€ παίρνουν xiaomi και «την λένε» στους χρήστες iPhone χρησιμοποιώντας για «όπλο» τέτοιου είδους κινητά που μετά από ένα 6μηνο έχουν χάσει το 50%+ της αξίας τους και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις τιμές iPhone. Όσο και να προσπαθεί η xiaomi είναι πολύ δύσκολο όσο και αν ακριβύνει τα κινητά της να αποκτήσει κύρος. Άσχετα με το σκοπό που καλύπτει ένα κινητό. Είναι θέμα πρεστίζ και όπως και με τα αμάξια ίδια δουλειά κάνει ένα Toyota το ίδιο και μια Aston Martin αλλά δεν έχουν το ίδιο «βάρος». 2
charlie_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 ώρα πριν, floba είπε Απο το να εχω μυαλα αλλων για αλλα πιο σημαντικα πραγματα που κρινουν πολλα προτιμω να μην μαρεσουν τα αντροιντ!Συγνωμη φιλε μου που ειπα την γνωμη μου και σε πειραξε. Οχι θα δινω 1500 ευρω για την μπανανα🍌🍌🤣🤣🤣 Ειναι τεφαλ η κολλαει; Δε με πείραξε απλά απόρησα με τον τρόπο σκέψης σου. Ο καθένας κρίνει κ είναι άξιος των επιλογών του αλλά 2025 είμαστε ξαναλέω έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα.
mariosnik_ Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 7 ώρες πριν, nikos5800 είπε Το πίσω μέρος μαζί με τις κάμερες δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά Εμένα μου αρέσει. Αν το γυρίσεις οριζόντια είναι σαν να έχεις μπροστά σου μια compact ψηφιακή η retro αναλογική φωτογραφική μηχανή. Αλλά όπως και να έχει, τόσα χρήματα για κινητό δεν παίζει να έδινα. 6 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αν θέλεις κινητό για μόστρα πάρε άλλο εσύ, μη σου χαλάσει το πρεστίζ το Xiaomi. Ο κόσμος κοιτάει τα specs, τις κάμερες, την ταχεία φόρτιση, την θερμοκρασία κτλ, όχι το λογότυπο. Προσωπικά δεν θα έδινα 1500 για κανένα κινητό, μέχρι 500 ευρώ το πολύ. Όλα τα midrange πλέον είναι τούμπανα και προσφέρουν απίστευτα πράγματα. Οι ναυαρχίδες είναι για να κάνουν συγκρίσεις οι εταιρίες μεταξύ τους για το ποια είναι καλύτερη. Δεν συμφωνώ, μέσα σε όλα αυτά που λες κοιτάει και την μάρκα της συσκευής, την εταιρεία της και διάφορα άλλα πράγματα σχετικά με αυτήν πριν προτιμήσει να δώσει τα λεφτά του για κάτι, όχι αποκλειστικά μόνο τα specs. Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω. 2
Jmanol000 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 ώρες πριν, charlie_GR είπε υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα ετος 2025? έχουμε γεμίσει με apple haters ασ υπαρχουν και οι fanatics δεν ενοχλουν. 3 ώρες πριν, floba είπε Απο το να εχω μυαλα αλλων για αλλα πιο σημαντικα πραγματα που κρινουν πολλα προτιμω να μην μαρεσουν τα αντροιντ!Συγνωμη φιλε μου που ειπα την γνωμη μου και σε πειραξε. Οχι θα δινω 1500 ευρω για την μπανανα🍌🍌🤣🤣🤣 Ειναι τεφαλ η κολλαει; τουσ έχεις καταστρέψει τουσ androidakides 😂 2 ώρες πριν, AggelosTz είπε Εμ χάσατε το προνόμιο να μας κράζετε για την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Αντικειμενικά αν μπορεί να διαθέσει 1500€ για κινητό πιστεύω έχει δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική του γνώμη. Διαφορετικά είναι σαν αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 200€ παίρνουν xiaomi και «την λένε» στους χρήστες iPhone χρησιμοποιώντας για «όπλο» τέτοιου είδους κινητά που μετά από ένα 6μηνο έχουν χάσει το 50%+ της αξίας τους και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις τιμές iPhone. Όσο και να προσπαθεί η xiaomi είναι πολύ δύσκολο όσο και αν ακριβύνει τα κινητά της να αποκτήσει κύρος. Άσχετα με το σκοπό που καλύπτει ένα κινητό. Είναι θέμα πρεστίζ και όπως και με τα αμάξια ίδια δουλειά κάνει ένα Toyota το ίδιο και μια Aston Martin αλλά δεν έχουν το ίδιο «βάρος». όχι ακριβώς γιατί παρότι είναι εξίσου ακριβά έχουν καλύτερη τιμή για τον αγοραστή με τη samsung να δινει το διπλασιο χωρο σε αυτουσ που το παραγγελονουν νωρισ η και αλλεσ ακριβεσ συσκευεσ ωσ δωρο, το ιδιο και η xiaomi που δινει δωρο το προτζεκτορα η στο εξωτερικο το redmi pad 7 pro των 600 ευρώ , αλλά και μετά τα βρίσκεις σε καλύτερες τιμές τα s24 ultra η 14 ultra από το 15 pro max 7 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αν θέλεις κινητό για μόστρα πάρε άλλο εσύ, μη σου χαλάσει το πρεστίζ το Xiaomi. Ο κόσμος κοιτάει τα specs, τις κάμερες, την ταχεία φόρτιση, την θερμοκρασία κτλ, όχι το λογότυπο. Προσωπικά δεν θα έδινα 1500 για κανένα κινητό, μέχρι 500 ευρώ το πολύ. Όλα τα midrange πλέον είναι τούμπανα και προσφέρουν απίστευτα πράγματα. Οι ναυαρχίδες είναι για να κάνουν συγκρίσεις οι εταιρίες μεταξύ τους για το ποια είναι καλύτερη. τι λεσ τώρα ? κανενα midrange δεν είναι τούμπανο τώρα αν σαρεσει εσένα είναι άλλο αλλά μην λέμε και ότι θελουμε , εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω με μη ναυαρχίδα τώρα αν εσύ βολεύεσαι με ότι φτηνό κινητό υπάρχει οκ κομπλέ 4
georgiosmag Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 ώρες πριν, floba είπε 1500 ευρω για ανδροιντ και ποσο μαλιστα ξιαομι!Κλαιω🤣🤣🤣 Ενώ τα xApple είναι καλύτερο τι να σου πω. Αυτό που με στεναχωρεί πάντως επί του θέματος είναι οι ανύπαρκτες δυνατότητες σε σχέση με one ui και τα προβλήματα του hyperos. Και δυστυχώς προσεύχεσαι όταν το πάρεις να μην παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα software η hardware. Η έστω αν το παρουσιάσει τι αντιμετώπιση θα έχεις από την εταιρεία... Είχε ξεκινήσει πολύ καλά η Xiaomi στις αρχές. Μετά τα έκανε σαλάτα. Τώρα εδώ με τόσο καλά specs η τιμή στο Θεό. Απαράδεκτοι. Όσο καλή κάμερα και να έχει καλύτερη από s25 ultra δεν έχει. Στα 800-900 θα είχε νόημα τώρα ΔΕΝ ... Υπάρχουν συσκευαρες με πολύ λιγότερα χρήματα και πολύ ανώτερες συσκευές που δεν ξέρω τι σκέφτηκε η σαομι με αυτή την τιμολογιακή πολιτική. Όσο πάει και χαμηλότερα. Κρίμα.
Jmanol000 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αν θέλεις κινητό για μόστρα πάρε άλλο εσύ, μη σου χαλάσει το πρεστίζ το Xiaomi. Ο κόσμος κοιτάει τα specs, τις κάμερες, την ταχεία φόρτιση, την θερμοκρασία κτλ, όχι το λογότυπο. Προσωπικά δεν θα έδινα 1500 για κανένα κινητό, μέχρι 500 ευρώ το πολύ. Όλα τα midrange πλέον είναι τούμπανα και προσφέρουν απίστευτα πράγματα. Οι ναυαρχίδες είναι για να κάνουν συγκρίσεις οι εταιρίες μεταξύ τους για το ποια είναι καλύτερη. εντωμεταξύ τολμάς να μιλάς για specs λεσ και έχουν σημασία τα specs για τα midrange που πάντα θα έχουν μεγάλη μπαταρία έναν κακό και παλιάς αρχιτεκτονικής επεξεραστη 10 κάμερες πίσω που δεν θα κάνουν τίποτα τεράστιο τσιν μπροστά και bezel κορνίζας και μια οθόνη που ο θεός να την κάνει amoled οπωσ λενε , και λεσ και τη θερμοκρασία , τι φάση βάζεις θερμόμετρο πριν αγοράσεις κινητό εσύ Επεξ/σία 15 Μαρτίου από Jmanol000 1
vsterg Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Άδικα τσακώνεστε για τις μάρκες και τα λειτουργικά των κινητών σας. Όλα μια χαρά είναι και την δουλειά τους την κάνουν. Κανένα δεν είδα όμως να λέει, οτι οι τιμές σε αυτά που ονομάζετε εδώ ναυαρχίδες, έχουν φτάσει και ξεπεράσει τις τιμές των καλών λαπτοπ... Με κατασκευαστικό κόστος κάτω απο 100€ έχουν φτάσει να σας τα πουλάνε για μισθό 2 μηνών. Κανένας δεν έχει καταλάβει την πραγματικότητα. Νέα χαρακτηριστικά και φοβερές δυνατότητες στα νέα κινητά αλλά τελικά καλύτερες φωτογραφίες στα προφίλ δεν βλέπεις... Αναξιοποίητα μένουν στο τέλος. Και την επόμενη χρονιά θα πουληθούν για το νέο μοντέλο... 7
charlie_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε έχουμε γεμίσει με apple haters ασ υπαρχουν και οι fanatics δεν ενοχλουν. τουσ έχεις καταστρέψει τουσ androidakides 😂 όχι ακριβώς γιατί παρότι είναι εξίσου ακριβά έχουν καλύτερη τιμή για τον αγοραστή με τη samsung να δινει το διπλασιο χωρο σε αυτουσ που το παραγγελονουν νωρισ η και αλλεσ ακριβεσ συσκευεσ ωσ δωρο, το ιδιο και η xiaomi που δινει δωρο το προτζεκτορα η στο εξωτερικο το redmi pad 7 pro των 600 ευρώ , αλλά και μετά τα βρίσκεις σε καλύτερες τιμές τα s24 ultra η 14 ultra από το 15 pro max τι λεσ τώρα ? κανενα midrange δεν είναι τούμπανο τώρα αν σαρεσει εσένα είναι άλλο αλλά μην λέμε και ότι θελουμε , εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω με μη ναυαρχίδα τώρα αν εσύ βολεύεσαι με ότι φτηνό κινητό υπάρχει οκ κομπλέ Που το κατάλαβες φίλε ότι είμαι apple hater; Πάνε δες το προφίλ μου η τελευταία αγγελία μου ήταν το 14 pro. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το brand κ απορώ με τισ παρωπιδες του καθενός εδώ μέσα που κατεβάζει αμασητο το κάθε τι κ γενικά με τον τρόπο σκέψης που θίγονται με το τι έχουν αγοράσει θαρρείς κ έχουν αγοράσει την ίδια την εταιρεία ...δλδ ελεοσ ξυπνήστε λίγο Επεξ/σία 15 Μαρτίου από charlie_GR 3 1
cat1967 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Και άλλοι γελούσαν με τα Xiaomi μέχρι που... The more expensive Tesla Model S Plaid lost SPECTACULARLY to the Xiaomi SU7 Ultra in a drag race caught on video. 1
Diavolos666 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Jmanol000 said: εντωμεταξύ τολμάς να μιλάς για specs λεσ και έχουν σημασία τα specs για τα midrange που πάντα θα έχουν μεγάλη μπαταρία έναν κακό και παλιάς αρχιτεκτονικής επεξεραστη 10 κάμερες πίσω που δεν θα κάνουν τίποτα τεράστιο τσιν μπροστά και bezel κορνίζας και μια οθόνη που ο θεός να την κάνει amoled οπωσ λενε , και λεσ και τη θερμοκρασία , τι φάση βάζεις θερμόμετρο πριν αγοράσεις κινητό εσύ Κάτι δεν κατάλαβες, αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει ναυαρχίδα θα δει specs, όχι μόνο λογότυπο, γιατί αν θέλεις να κάνεις μόστρα με λογότυπο οι περισσότεροι κυκλοφορούν με μεταχειρισμένα iPhone προηγούμενων ετών. Μεταξωτό βρακί χωρίς μεταξωτό κώλο δηλαδή. Εγώ είπα ότι προσωπικά δεν αγοράζω ναυαρχίδες γιατί δεν χρειάζομαι τεχνολογία αιχμής σε ένα κινητό. Τα σημερινά midrange είναι πολύ καλύτερα από ναυαρχίδες προηγούμενων ετών, έχουν πολύ καλές κάμερες, έχουν καλές οθόνες και αυτό που χρειάζομαι σε ένα κινητό μου το προσφέρουν. Η δε θερμοκρασία αν δεν ήσουν παντελώς άσχετος θα ήξερες ότι επηρεάζει και την απόδοση αλλά και την μπαταρία σε βάθος χρόνου. Το Xiaomi Ultra 15 π.χ. είναι πολύ κρύο σε σχέση με το 13 και το 14. 1 hour ago, Jmanol000 said: τι λεσ τώρα ? κανενα midrange δεν είναι τούμπανο τώρα αν σαρεσει εσένα είναι άλλο αλλά μην λέμε και ότι θελουμε Χλευάζεις τα Xiaomi και τα Midrange και μετά πετάς και ένα iPhone που τα midrange της Xiaomi έχουν 120Hz οθόνες εδώ και χρόνια και τα iPhone ακόμα να τα βάλουν και αυτό μόνο σε ναυαρχίδες. 1 hour ago, Jmanol000 said: εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω με μη ναυαρχίδα τώρα αν εσύ βολεύεσαι με ότι φτηνό κινητό υπάρχει οκ κομπλέ Αν εσύ βολεύεσαι με χαμηλότερα specs και ένα λογότυπο δικό σου πρόβλημα. Εγώ κοιτάω τι μου προσφέρει ένα κινητό και σε τι τιμή, αν με καλύπτει στα specs το αγοράζω. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Diavolos666 2
hdtess33 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Όσο καλή κάμερα και να έχει καλύτερη από s25 ultra δεν έχει. Καλύτερη κάμερα από το s25 πρέπει να χει και το xiaomi 14 ultra. Γενικά νομίζω ότι καλύτερες μόνο σε κανένα oppo και vivo αλλα κ εκεί πιθανό να έχει το καλύτερο post processing η Xiaomi. Ωραίο κινητό , αλλά νομίζω ότι απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο κοινό που θέλει να έχει μια φωτογραφική πάντα μαζί του. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός με το τόσο μεγάλο camera bump μου φαίνεται υπερβολικα μη βολικος για καθημερινή χρήση.
georgiosmag Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, hdtess33 είπε Καλύτερη κάμερα από το s25 πρέπει να χει και το xiaomi 14 ultra. Γενικά νομίζω ότι καλύτερες μόνο σε κανένα oppo και vivo αλλα κ εκεί πιθανό να έχει το καλύτερο post processing η Xiaomi. Ωραίο κινητό , αλλά νομίζω ότι απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο κοινό που θέλει να έχει μια φωτογραφική πάντα μαζί του. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός με το τόσο μεγάλο camera bump μου φαίνεται υπερβολικα μη βολικος για καθημερινή χρήση. Είχα το 14 ultra σόρρυ αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι λολ Άστο είσαι εκτός. Στην συνολική εμπειρία το 25 έχει ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ λογισμικό και επεξεργασία με αποτέλεσμα ακόμη και με μια ιντσα αισθητήρα το σαομι να τρώει πολύ ξύλο. Βασικά όλα τρώνε ξύλο από το 25. Δεν έχει αντίπαλο Μετά είναι και τα άλλα καλουδια.. ηχογράφηση κλήσης, οικοσύστημα, υποστήριξη, dex, log video, αξιοπιστία, δυνατότητες και η λίστα τελειωμό δεν έχει αδερφέ. Αλλά η ειρωνία σε όλα αυτά είναι ότι είναι και φθηνότερο. Όπως είπα. Στα 800-900 ευρώ έστω και με ρίσκο του χαμηλού quality control που έχει η σαομι θα ήταν καλή επιλογή. Αλλά στα 1500 είναι απλά ανέκδοτο. Καλό hardware αλλά χαμηλό quality control και κακός/βιαστικος προγραμματισμός καθώς και υπερτιμολογιση. Μακριά λέμε. 1 ώρα πριν, cat1967 είπε Και άλλοι γελούσαν με τα Xiaomi μέχρι που... The more expensive Tesla Model S Plaid lost SPECTACULARLY to the Xiaomi SU7 Ultra in a drag race caught on video. Υπάρχει ένας custom ηλεκτρικός σκαραβαίος που τα σκίζει όλα σε επιταχύνσεις. Λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο τα 100. Και? Είπαμε. Καλή η σαομι πλάκα έχει κάνει προσπάθεια αλλά η συνολική εμπειρία είναι που μετράει. Βάλτο αυτό σε νουρμπουρινγκ να δούμε τι χρόνο θα κάνει και αν θα ξεπεράσει το plaid και τα λέμε ξανά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από georgiosmag
mariosnik_ Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Τι τσακώνεστε ρε παιδιά; Προσωπικά ένα mid range κινητό με καλύπτει άνετα στις ανάγκες μου. Ακόμα δεν έχω αποσύρει το κινητό μου του 2018, αν και είναι στα τελευταία του μόνο και μόνο λόγω μπαταρίας και έλλειψης χώρου, όπου να ναι θα αγοράσω άλλο. Top κινητά ποτέ δεν θέλησα να πάρω, δεν είναι κάτι που το χρειάζομαι. Όποιος θεωρεί ότι τα χρειάζεται και τον καλύπτουν, αγοράζει από ένα τέτοιο και όλα καλά, δεν μας πέφτει λόγος το τι αγοράζει ο καθένας (εκτός άμα το πήρε με δικά μας χρήματα). 1
hdtess33 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στα Samsung τα χρώματα είναι υπερκορεσμενα , προσωπικά δεν μου αρέσει και όσο έχω δει είναι υπερβολικά επεξεργασμένες by default ( δεν ξέρω αν απενεργοποιείται αυτό , στην apple δεν γίνεται ούτε στο raw να μην υποβληθεί σε επεξεργασία η φωτό ) πράγμα το οποίο έχει αστεία αποτελέσματα πολλές φορές. Γενικά σε θέμα software η xiaomi νομίζω βγάζει πιο αληθινές φωτογραφίες, στο hardware επίσης είναι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα