Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 15 Ultra Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως πέρυσι τέτοια εποχή, έτσι και φέτος η Xiaomi μας παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στη Βαρκελώνη και το MWC 2025, όμως να έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τη συσκευή από πριν και για αρκετές ημέρες.

Το Xiaomi 15 Ultra είναι μία απόλυτα εντυπωσιακή συσκευή, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών.

spacer.png

Αν και σε τέτοιου είδους «ετήσιες» κυκλοφορίες, είθισται να αναφέρουμε πως ο εκάστοτε κατασκευαστής φρόντισε να διορθώσει τα κακώς κείμενα του προηγούμενου μοντέλου, σε αυτή τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Μην παρερμηνεύσετε τα παραπάνω: το περυσινό Xiaomi 14 Ultra ήταν μία επίσης υπέροχη πρόταση με συγκεκριμένα θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ε, ο φετινός του αντικαταστάτης, κατά έναν περίεργο τρόπο ενισχύει ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτήματα που «κληρονομεί» χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να λειάνει τις ατέλειές του – κάτι που, όσο να ‘ναι, χτυπάει άσχημα σε μία συσκευή του ενάμισι χιλιάρικου.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 11:32 ΠΜ, floba είπε

1500 ευρω για ανδροιντ και ποσο μαλιστα  ξιαομι!Κλαιω🤣🤣🤣

υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα ετος 2025?

• Like 17
  • Thanks 7
Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 11:57 ΠΜ, nikos5800 είπε

Το πίσω μέρος μαζί με τις κάμερες δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά 

Για εμένα, αντιθέτως, θα ήταν από τους κύριους λόγους για να το πάρω.... 

(αν και δεν έχω σκοπό να γυρίσω σε Xiaomi ξανά) 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με τέτοια αγγλικά (ξιαομι) δεν είναι για σένα 😛

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 11
Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 12:05 ΜΜ, Sablj είπε

μακαρι να το υιοθετουσε και η apple στην σειρα 17 γιατι τα μεχρι τωρα renders δειχνουν αδιαφορα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις κινητό για μόστρα πάρε άλλο εσύ, μη σου χαλάσει το πρεστίζ το Xiaomi.

Ο κόσμος κοιτάει τα specs, τις κάμερες, την ταχεία φόρτιση, την θερμοκρασία κτλ, όχι το λογότυπο.

Προσωπικά δεν θα έδινα 1500 για κανένα κινητό, μέχρι 500 ευρώ το πολύ. Όλα τα midrange πλέον είναι τούμπανα και προσφέρουν απίστευτα πράγματα. Οι ναυαρχίδες είναι για να κάνουν συγκρίσεις οι εταιρίες μεταξύ τους για το ποια είναι καλύτερη.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 12
  • Thanks 6
Δημοσ.

Xiaomi ο μπαμπάς σας. 

1,35 ΤΡΙΣ χρηματιστηριακή αξία, έναντι 224 δις της Σαμμυ.

• Like 4
  • Haha 3
Δημοσ.

πολύ μεγάλο σε ογκο και ειδικότερα το camera module όσον αφορά το εξόγκωμα (όχι τις ίδιες τις κάμερες που αναγκαστικά) που νομίζω μπορούσε από ότι φαίνεται να είναι μικρότερος αν ήταν τετράγωνο το εξόγκωμα να πιάνει ίσα ίσα τους προεξέχοντες φακούς. 

Οπως είναι κατά τη γνώμη μου δεν βολεύει ως όγκος και σχεδίαση ειδικά σε θηκες και προεξέχει άσχημα χωρίς με κίνδυνο μεγάλης ζημιάς αν πέσει. 

Καλές οι κάμερες αλλά το κινητό πρέπει να είναι και πρακτικό. θα έπαιρνα το πιο μαζεμένο xiomi 15 και μι καλή θηκη (προσωπικά στιλ βιβλιαράκι) και ας έχανα σε τηλεφακό στις κάμερες. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονη , αρχες 2026 second hand insomnia με διαπραγματευση στα 550 ευρω και ας γραφει ο πωλητης οχι παντζαρια .

Διαχρονικα η Xiaomi ειναι η λαικη μαρκα για κινητα ναυαρχιδες και ιδιως για τα ελαφρως μεταχειρισμενα .

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Μπράβο στη Xiaomi έβαλε τα γυαλιά στους 2 κολοσσούς....βαρέθηκα να βλέπω κάθε χρόνο αναβάθμιση με το σταγονόμετρο σε Apple και Samsung!Το κορυφαίο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στην αγορά...!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 15/3/2025 στις 11:54 ΠΜ, charlie_GR είπε

υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα ετος 2025?

Απο το να εχω μυαλα αλλων για αλλα πιο σημαντικα πραγματα που κρινουν πολλα προτιμω να μην μαρεσουν τα αντροιντ!Συγνωμη φιλε μου που ειπα την γνωμη μου και σε πειραξε.

Στις 15/3/2025 στις 4:17 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Ε πως αλλιως θα μας πει οτι ειναι iphonακιας;

Οχι θα δινω 1500 ευρω για την μπανανα🍌🍌🤣🤣🤣

Στις 15/3/2025 στις 12:05 ΜΜ, Sablj είπε

Ειναι τεφαλ η κολλαει;

Επεξ/σία από floba
  • Confused 7
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...