ZELOMOTH Δημοσ. Παρασκευή στις 07:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:23 πμ 14 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Ποια μνήμη έβαλες; Απαξ και το πρόβλημα λύθηκε, πάει ο TS.. Εχάθει στο ηλιοβασίλεμα..🤣 2
embrance Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Απαξ και το πρόβλημα λύθηκε, πάει ο TS.. Εχάθει στο ηλιοβασίλεμα..🤣 Εδώ είμαι. Αυτή μου έβαλε. Και βέβαια όταν ο υπολογιστής βγαίνει από την πρίζα μου αναβοσβήνει πάλι στο boot με beep error γιατί η χρονισμοί με την προηγούμενη είναι διαφορετικοι.
ZELOMOTH Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Η αλήθεια είναι οτι πλήρωσες όντως πολλά.. Σχεδόν 90 ευρώ δηλαδή κι ούτε καν dual channel? Και διπλάσια λεφτά για την μνήμη;😲
embrance Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Η αλήθεια είναι οτι πλήρωσες όντως πολλά.. Σχεδόν 90 ευρώ δηλαδή κι ούτε καν dual channel? Και διπλάσια λεφτά για την μνήμη;😲 Όπως είπα και πιο πάνω το βασικό πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Ναι είδαν ακριβά. Αλλά δεν δέχομαι να με δουλεύουν στη μούρη μου.
manolis940 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 21/3/2025 στις 5:47 ΜΜ, embrance είπε Όπως είπα και πιο πάνω το βασικό πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Ναι είδαν ακριβά. Αλλά δεν δέχομαι να με δουλεύουν στη μούρη μου. Αν δεν το δεχόσουν θα το έλεγες σε εκείνον και όχι εδώ. Αν και όντως είναι ακριβή η συγκεκριμένη RAM, τα καταστήματα που κάνουν επισκευές δεν αγοράζουν απ' το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τους κρεμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα