MSSB Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ Καλημέρα σε όλους! Χρειάζομαι λιγάκι τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα/δίλημμα που παρουσιάστηκε ώστε να επιλέξω τη καλύτερη λύση. Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι έχω: Κουτί - Pure Base 500DX CPU - 14700K Υδρόψυξη - MAG CORELIQUID P360 Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Αγόρασα νέα κάρτα γραφικών και δεν χωράει για 1εκ στο μήκος. Βρίσκει ακριβώς πάνω στο ψυγείο της υδρόψυξης. Άρα η υδρόψυξη πρέπει να φύγει. Να πάει επάνω δεν γίνεται γιατί είναι 360mm ενώ το κουτί μου επάνω υποστηρίζει μόνο 240mm (διπλού ψυγείου ενώ η δικιά μου είναι τριπλού ψυγείου). Το δίλημμά μου είναι το εξής. Να πάω σε νέα υδρόψυξη 240mm για να τη βάλω επάνω ή να πάω σε αέρα; Ο αέρας μπορεί να ψύξει ικανοποιητικά (σε παιχνίδια) τον επεξεργαστή; Ο 14700K έχει peak TDP ~280W σχεδόν (βέβαια σε παιχνίδια δεν φτάνει για κανένα λόγο εκεί οπότε οι θερμοκρασίες μου δεν είναι ποτέ πάνω από 70 βαθμούς στη χειρότερη). Για 240mm υδρόψυξη σκέφτηκα αυτή: EK-Nucleus AIO CR240 Lux D-RGB ή Skroutz Για αέρα, σκέφτηκα αυτήν: Noctua NH-D15 G2 HBC ή Skroutz Σημείωση: Θα προτιμούσα κάτι χωρίς φωτάκια αν προτείνετε κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα