SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλημέρα Έχω φτιάξει ενα καταστήμα στην πλατφόρμα του shopify και θέλω να το συνδέσω με ελληνικό domain το οποίο εχω κατωχυρώσει. Έχω δει ορισμένες οδηγίες αλλα δεν ειμαι σίγουρος πως το συνδέω αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ακριβώς , δηλαδή οταν κάποιο πατάει στο ελληνικό domain μου να σε πηγαίνει στο κατάστημα που εχω φτιάξει στο shopify Ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 ώρα πριν, SPANK είπε Καλημέρα Έχω φτιάξει ενα καταστήμα στην πλατφόρμα του shopify και θέλω να το συνδέσω με ελληνικό domain το οποίο εχω κατωχυρώσει. Έχω δει ορισμένες οδηγίες αλλα δεν ειμαι σίγουρος πως το συνδέω αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ακριβώς , δηλαδή οταν κάποιο πατάει στο ελληνικό domain μου να σε πηγαίνει στο κατάστημα που εχω φτιάξει στο shopify Ευχαριστώ Αν και με την πλατφόρμα αυτή δεν έχω ασχοληθεί... Υποθέτω και όπως βλέπω η διαδικασία είναι γνωστή. Θες να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω βίντεο; 1 1
Billator Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 ώρες πριν, SPANK είπε Καλημέρα Έχω φτιάξει ενα καταστήμα στην πλατφόρμα του shopify και θέλω να το συνδέσω με ελληνικό domain το οποίο εχω κατωχυρώσει. Έχω δει ορισμένες οδηγίες αλλα δεν ειμαι σίγουρος πως το συνδέω αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ακριβώς , δηλαδή οταν κάποιο πατάει στο ελληνικό domain μου να σε πηγαίνει στο κατάστημα που εχω φτιάξει στο shopify Ευχαριστώ Αφού προσθέσεις το domain μέσα από τις ρυθμίσεις του Shopify, περνάς στο Papaki το CNAME και το και το A Record που σου δείχνει το Shopify και αυτό είναι. Μετά σε περίπτωση που θες και τα email του eshop να χρησιμοποιούν το email από το domain, τότε πρέπει να περάσεις τα Records που θα σου δώσει το shopify ξανά στo Papaki. Η διαδικασία είναι αυτή που παρέθεσε και ο @kormos απλά άλλαξε αρκετά η πλατφόρμα οπότε όλα τα πεδία που βλέπεις στο βιντεο μπορεί να μην είναι ακριβώς ίδια αυτή την στιγμή. 1 1
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, Billator είπε Αφού προσθέσεις το domain μέσα από τις ρυθμίσεις του Shopify, περνάς στο Papaki το CNAME και το και το A Record που σου δείχνει το Shopify και αυτό είναι. Μετά σε περίπτωση που θες και τα email του eshop να χρησιμοποιούν το email από το domain, τότε πρέπει να περάσεις τα Records που θα σου δώσει το shopify ξανά στo Papaki. Η διαδικασία είναι αυτή που παρέθεσε και ο @kormos απλά άλλαξε αρκετά η πλατφόρμα οπότε όλα τα πεδία που βλέπεις στο βιντεο μπορεί να μην είναι ακριβώς ίδια αυτή την στιγμή. Βάζω τον nameserver που μου δίνει το shopify στο papaki αλλα δεν βρίσκω που να βάλω το CNAME και το και το A Record
Billator Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, SPANK είπε Βάζω τον nameserver που μου δίνει το shopify στο papaki αλλα δεν βρίσκω που να βάλω το CNAME και το και το A Record Δεν χρειάζεται να βάλεις nameservers, μπορείς να κρατήσεις την διαχείριση στο Papaki. Για να ελέγχεις τα DNS Records από το Papaki (όπου η αλήθεια είναι πολύ πιο εύκολο για τον μέσο χρήστη) πρέπει να κρατήσεις τους nameservers από το παπάκι. Χρειάζεται μόνο τα προσθέσεις CNAME και A Record , αν και παλιό το video το format της σελίδας του Papaki είναι ακριβώς το ίδιο δες αυτό το video, έχει "αυτόματο" setup για το Shopify αλλά έχω εντύπωση ότι η IP που χρησιμοποιείται στο αυτόματο setup είναι deprecated πλέον από το Shopify, οπότε εσύ πας στο tab "Για προχωρημένους" και μετά είναι αρκετά ξεκάθαρο: 1
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Το βρήκα τελικά που έπρεπε να τα βάλω στο papaki και δούλεψε μια χαρά Ευχαριστώ παιδιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα