ZELOMOTH Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 11:23 ΠΜ, manolis940 είπε Απάντησε όταν πας σπίτι. Δεν θα φύγουμε εδώ θα είμαστε. Λεφτά για έξω δεν υπάρχουν 😂. Κάνε λοιπόν τον κόπο και δες το ταμπελάκι της κάρτας χωρίς να παίζει άγχος Εμένα μου φαίνεται ή πρόβλημα drivers ή θέμα στην μνήμη είτε της GPU είτε των RAM. Ο ποιο εύκολος έλεγχος είναι RAM και θα ξεκινούσα από εκεί. Θα πρότεινα να τον κάνεις με το memtest86+ μέσω bootable flash drive αλλά αν σε δυσκολεύει δες. Το TestMem5 πρώτη φορά το ακούω αλλά φαίνεται πολύ νέο ακόμη και δεν ξέρω αν είναι 100% αξιόπιστο. Αν είναι όλα καλά με την RAM. Θα κατεβάσεις ένα παλαιότερο Driver και με DDU θα μπεις σε safe mode και θα κάνεις απεγκατάσταση των Drivers. Έπειτα θα εγκαταστήσεις τον παλαιότερο και θα δοκιμάσεις ξανά. Από κει και πέρα ότι άλλη λύση και να σου προτείνω, θα χρειαστείς ένα άλλο PC. Απ την βιασύνη και το άγχος του να πάει σπίτι, ξέχασε που μένει..🤣 1
geopaok Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 15/3/2025 στις 9:24 ΜΜ, benign είπε Πολυ περιεργο και λαθος που δεν του δωσατε σημασια και ας παιζατε παιχνιδια σπανια.Εφοσον αγορασατε προιον και ηταν εντος εγγυησης,επρεπε με βαση αυτα που βλεπατε,να υποπτευθειτε οτι η καρτα γραφικων μπορουσε να ηταν ελαττωματικη.Μετα, επρεπε να τρεχατε μερικα τεστ για να βλεπατε. Μαλιστα εφοσον την εχετε σιγουρα πανω απο 2 χρονια δεν καλυπτεστε πλεον απο εγγυηση. Με βαση αυτα που γραφετε,ειναι προβληματικη η καρτα σας,χωρις να αποκλειονται οι drivers αλλα περα απο το οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με drivers, σιγουρα κανεις δεν μπορει να εχει προβλημα με ολα τα παιχνιδια. Αυτο δειχνει προβλημα καρτας. To καλυτερο ειναι να τρεξετε ενα stress test για την καρτα και αν δειτε οτι οντως κρασαρει,πατε για καινουργια. Πιθανον να μη το εκανε, φταιει και οτι ειχα παλιο cpu (i5 6500) οποτε και να το εκανε σιγουρα υπεθεσα οτι φταιει αυτο για καποιο λογο, οχι οτι τωρα εχω καινουργιο cpu εναν 2600x εχω, εβαλα τους τελευταιους drivers και επαιξα ενα μισαωρο (δεν ειχα παραπανω χρονο) δε φανηκε να κρασαρει Στις 16/3/2025 στις 11:23 ΠΜ, manolis940 είπε Απάντησε όταν πας σπίτι. Δεν θα φύγουμε εδώ θα είμαστε. Λεφτά για έξω δεν υπάρχουν 😂. Κάνε λοιπόν τον κόπο και δες το ταμπελάκι της κάρτας χωρίς να παίζει άγχος Εμένα μου φαίνεται ή πρόβλημα drivers ή θέμα στην μνήμη είτε της GPU είτε των RAM. Ο ποιο εύκολος έλεγχος είναι RAM και θα ξεκινούσα από εκεί. Θα πρότεινα να τον κάνεις με το memtest86+ μέσω bootable flash drive αλλά αν σε δυσκολεύει δες. Το TestMem5 πρώτη φορά το ακούω αλλά φαίνεται πολύ νέο ακόμη και δεν ξέρω αν είναι 100% αξιόπιστο. Αν είναι όλα καλά με την RAM. Θα κατεβάσεις ένα παλαιότερο Driver και με DDU θα μπεις σε safe mode και θα κάνεις απεγκατάσταση των Drivers. Έπειτα θα εγκαταστήσεις τον παλαιότερο και θα δοκιμάσεις ξανά. Από κει και πέρα ότι άλλη λύση και να σου προτείνω, θα χρειαστείς ένα άλλο PC. το rm650x ειναι, εκανα και στρες τεστ στις μνημες μεσω των windows και δεν εδειξε κατι, θα δοκιμασω και το memtest86+ Ισως ηταν θεμα οδηγων της καρτας, το ελπιζω δηλαδη Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, θα επανελθω με το πορισμα 😅 Οσο για τους κωμικους του φορουμ εχω και ζωη εκτος οθονης, δεν ηξερα οτι πρεπει να χτυπαω καρτα και στα forum
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Στις 20/3/2025 στις 12:25 ΠΜ, geopaok είπε Πιθανον να μη το εκανε, φταιει και οτι ειχα παλιο cpu (i5 6500) οποτε και να το εκανε σιγουρα υπεθεσα οτι φταιει αυτο για καποιο λογο, οχι οτι τωρα εχω καινουργιο cpu εναν 2600x εχω, εβαλα τους τελευταιους drivers και επαιξα ενα μισαωρο (δεν ειχα παραπανω χρονο) δε φανηκε να κρασαρει το rm650x ειναι, εκανα και στρες τεστ στις μνημες μεσω των windows και δεν εδειξε κατι, θα δοκιμασω και το memtest86+ Ισως ηταν θεμα οδηγων της καρτας, το ελπιζω δηλαδη Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, θα επανελθω με το πορισμα 😅 Οσο για τους κωμικους του φορουμ εχω και ζωη εκτος οθονης, δεν ηξερα οτι πρεπει να χτυπαω καρτα και στα forum Την επόμενη φορά όμως ισως να χάσουν ολοι τις κάρτες τους και να μην μπορέσουν να σε βοηθήσουν.. Αρα εχε λεφτούλια στην ακρη καλού κακού για να κάνεις την δουλειά σου..🤑🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα