kostasbm Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου είμαι σε φίλου σπίτι Μελβουρνη και έχει αυτή τη κεραία....απέναντι του είναι ένα free wifi 50-50 έχω Ubiquiti Ελλάδα και την εγκατέστησα σε μηδέν χρονο αυτή τη βλέπω λίγο περίεργη......έχει επιλογή bridge ...AP ...και καποιες αλλες επιλογες........εχει και ενα παλιο ρουτερ να του φτιαξω και το wifi έχω κολλήσει αν πρέπει να είναι σε Bridge mode h AP .....
uniquegr Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στο ubiquiti μου, στο wireless mode το έχω βάλει station και στο network mode, το έχω βάλει bridge.
kostasbm Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 hours ago, uniquegr said: Στο ubiquiti μου, στο wireless mode το έχω βάλει station και στο network mode, το έχω βάλει bridge. και 'γώ το ίδιο αλλά το tplink έχει AP kai Bridge......
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kostasbm είπε και 'γώ το ίδιο αλλά το tplink έχει AP kai Bridge...... Εγώ που έχω το ίδιο και κάνω λήψη από άλλο WiFi το έχω σε client mode.
kostasbm Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 hours ago, chios said: Εγώ που έχω το ίδιο και κάνω λήψη από άλλο WiFi το έχω σε client mode. οκ .....έχεις κάποιο βίντεο δει η μόνος σου το έκανες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα