johnyb98 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για το κινητό Motorola G32 και πακέτο COSMOTE What's up. Κάλεσα την COSMOTE στις 16:00 και ενεργοποίησαν από κει την υπηρεσία αναμονής κλήσης. Μου είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Ρώτησα πόσο χρονο; Είπαν κάποιες ώρες. Anyway, λίγο υπερβολικό φάκηκε. Τέλος πάντων, ας πούμε ότι χρειάζεται κάποιες ώρες. Αλλά, τώρα, 21:00 και δε δουλεύει ακόμη? Το θέμα είναι ότι, εκτός από την υπηρεσία που πρέπει ο πάροχος να ενεργοποιήσει, έχει αντίστοιχη επιλογή ΚΑΙ το κινητό, που πρέπει να κάνεις enable (μάλλον ΚΑΙ στο κινητό), προκειμένου να δουλέψει αυτό. Πηγαίνω, λοιπόν, στο κινητό στο "Call waiting", το κάνω "Enable", αλλά δεν το κρατάει. Όταν πάω στο κινητό ένα βήμα πίσω (στην προηγούμενη σελίδα), και μπω και πάλι στη σελίδα τού "Call waiting" να δω εάν το έχει κρατήσει, είναι και πάλι στο off (disabled). Το κάνω enable, βγαίνω και ξαναμπαίνω, και πάλι στο off, κ.ο.κ. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος; Δοκιμάζω, φυσικά, να δω τί γίνεται με τις κλήσεις, αλλά δεν ειδοποιούμαι για τη δεύτερη κλήση όταν ήδη μιλάω σε κλήση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από johnyb98
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Η αναμονή κλήσης δεν γίνεται ενεργοποίηση με το *43#; Έτσι θυμάμαι να το είχα κάνει εγώ.
johnyb98 Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου COSMOTE πήρα χθες στις 16:00 και λένε το ενεργοποίησαν από κει σαν πάροχος. Κατά τη διάρκεια της κλήσης μου είπε να πληκτρολογήσω *43#. Το πληκτρολογησα. Εμφανίζεται μήνυμα ότι η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, και πάτησα ok. Το έχω enabled καί στη συσκευή (το κρατάει), αλλά δε λειτουργεί. Μήπως λειτουργεί μόνο σε συνδρομές και όχι σε καρτοκινητη που έχω?
johnyb98 Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου για COSMOTE, η αναμονή κλήσης χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι ενεργοποιημένος καί ο τηλεφωνητής. Κάτι που δεν θέλω. Αυτό που ήθελα είναι χωρίς τηλεφωνητή. Θα με εξυπηρετούσε και η άλλη λύση, όταν μιλάω και με καλέσει κάποιος, όταν κλείσω, να μου έρθει sms ποιός με κάλεσε. Αλλά κι αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής. Οπότε, για την ώρα τουλάχιστον, το αφήνω όπως έχει: όποιος με καλέσει και μιλάω δεν το γνωρίζω + δοκιμάζει αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα