silve Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Γεια χαρά σε όλους, Έχουμε μια σελίδα παρουσίασης ενοικιαζόμενων δωματίων Airbnb και θέλουμε να τη μεταφράσουμε στα αγγλικά. Δε μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία αντιγραφής όλων των σελίδων χειροκίνητα καθώς συνεχώς θα μπαίνουν νέα δωμάτια / σπίτια στη σελίδα. Σκεφτήκαμε την αγορά του wpml αλλά είδα ότι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, δηλαδή και να το αγοράσω υπάρχει ένας μηχανισμός που αγοράζεις coins και μεταφράζεις συγκεκριμένο αριθμό λέξεων. Μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Υπάρχει κάποιο άλλο plugin που θα μας βολέψει πέρα από το wpml που δεν κατάλαβα πλήρως τη λειτουργία του;
geomagas Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Το polylang (καλύτερο από wpml κατά τη γνώμη μου) υποστηρίζει μεταφράσεις μέσω DeepL στην pro έκδοση, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ. Ρίξτου μια ματιά.
konet Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 18 ώρες πριν, silve είπε Γεια χαρά σε όλους, Έχουμε μια σελίδα παρουσίασης ενοικιαζόμενων δωματίων Airbnb και θέλουμε να τη μεταφράσουμε στα αγγλικά. Δε μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία αντιγραφής όλων των σελίδων χειροκίνητα καθώς συνεχώς θα μπαίνουν νέα δωμάτια / σπίτια στη σελίδα. Σκεφτήκαμε την αγορά του wpml αλλά είδα ότι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, δηλαδή και να το αγοράσω υπάρχει ένας μηχανισμός που αγοράζεις coins και μεταφράζεις συγκεκριμένο αριθμό λέξεων. Μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Υπάρχει κάποιο άλλο plugin που θα μας βολέψει πέρα από το wpml που δεν κατάλαβα πλήρως τη λειτουργία του; Δεν έχει αλλάξει. Πληρώνεις μόνο εφόσον θέλεις αυτόματη μετάφραση. Αν θες χειροκίνητη μετάφραση, βάζεις τα δικά σου δωρεάν. Έχει εξελιχθεί πολύ σε σχέση με το παρελθόν το Wpml. Αξίζει τα λεφτά του και είσαι σίγουρος ότι οποίο theme ή plugin και να βάλεις, θα έχεις πλήρες compatibility και κανένα πρόβλημα στην βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα