Van Gerokost Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλησπέρα παίδες, έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Φιλαράκι κέρδισε σε διαγωνισμό ενα iPhone 16 pro max. Το παρέλαβε αλλά δεν του έδωσαν κάποιο χαρτί/απόδειξη "αγοράς". Εάν η συσκευή ενεργοποιηθεί, θα ισχύει κανονικά κάποια εγγύηση ή θα πρέπει να έχει κάποιο παραστατικό οπωσδήποτε ? ευχαριστώ !
Van Gerokost Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου Μόλις τώρα, Zenor είπε Ναι, θα ισχύει κανονικά. Ευχαριστώ ! Και θα ισχύει κανονικά η 2ετία της Ε.Ε. , σωστά ?
Zenor Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Ο ένας χρόνος σίγουρα, για τον δεύτερο θέλεις απόδειξη αν και συνήθως σου καλύπτουν και τον δεύτερο ακόμα και αν δεν έχεις.
Dinos1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 13 hours ago, Van Gerokost said: Ευχαριστώ ! Και θα ισχύει κανονικά η 2ετία της Ε.Ε. , σωστά ? Οχι μόνο ένας χρόνος από την apple, ο δεύτερος είναι το κατάστημα. Αλλά τι σε νοιάζει κερδισμένο ήταν!
ramarg Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ο 2ος χρόνος εγγύησης δίνεται από το κατάστημα (για να τηρηθεί η νομοθεσία της ΕΕ που επιβάλλει αυτό το όριο). Αν δεν έχεις απόδειξη, το πιθανότερο είναι να μη σε βοηθήσουν απευθείας από κατάστημα (αν γίνει κάτι). Μιλώντας απευθείας με την Apple όμως (τηλεφωνικό κέντρο) ως δια μαγείας βρίσκουν λύσεις για όλα. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος όσες φορές χρειάστηκα κάτι, και μάλιστα για κατ' εξαίρεση αντικαταστάσεις. Επίσης μπορείς να το ασφαλίσεις σε Apple Care+ ευρωπαικής χώρας (εάν έχεις γνωστό/συγγενή σε ευρωπαική χώρα) και με το ασφαλιστήριο εκείνο να έχεις κάλυψη για ΟΛΑ με το ασφαλιστήριο που θα σου δώσουν στο χέρι (συμπεριλαμβάνει και ίδιες ζημίες).
gianniskks Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Κέρδισα κι εγώ ένα iPhone 16 pro (το έδωσα στη γυναίκα) και δε συνοδευόταν από κανένα έγγραφο αν και η συσκευασία ήταν του Κωτσόβολου. Λογικά έχουμε ένα έτος εγγύηση από την ενεργοποίηση της συσκευής και μετά τίποτα.
ramarg Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gianniskks είπε Κέρδισα κι εγώ ένα iPhone 16 pro (το έδωσα στη γυναίκα) και δε συνοδευόταν από κανένα έγγραφο αν και η συσκευασία ήταν του Κωτσόβολου. Λογικά έχουμε ένα έτος εγγύηση από την ενεργοποίηση της συσκευής και μετά τίποτα. Από εκεί που το κέρδισες ρώτησες μήπως μπορούν να σου δώσουν απόδειξη αγοράς.?
gianniskks Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, ramarg είπε Από εκεί που το κέρδισες ρώτησες μήπως μπορούν να σου δώσουν απόδειξη αγοράς.? Δεν ρώτησα. Κακώς δε ρώτησα αλλά πέρασαν και κάποιοι μήνες τώρα. Νομίζω Δεκέμβριο το κέρδισα.
ramarg Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, gianniskks είπε Δεν ρώτησα. Κακώς δε ρώτησα αλλά πέρασαν και κάποιοι μήνες τώρα. Νομίζω Δεκέμβριο το κέρδισα. Μπορείς να ρωτήσεις ακόμα και τώρα. Οι εταιρίες που τα δίνουν διατηρούν αρχείο. Εάν κόπηκε τιμολόγιο ειδικά σίγουρα θα το έχουν (αλλά σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα