Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το ρολόι του σπιτιού που μένω ήταν στον όνομα της μάνας μου. Πριν 3 χρόνια το πήγα στο όνομα μου. Τώρα μου ήρθε ένα χαρτί από την ΔΕΗ ότι χρωστά 190€. Δεν θυμάμαι να χρωστάω πριν φύγω από την ΔΕΗ αλλά ακόμα και αν χρωστάω το χρέος είναι στο όνομα της μανας μου που έχει πεθάνει. Χρειάζεται να το πληρώσω; Μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος, δεν χρωστάει κανένα "'ονομα" , αλλά ο αριθμός ρολογιού. Για εμένα, κάνε μια επίσκεψη από το κοντινότερο κατάστημα να δεις τι ακριβώς γίνεται. Αν δεν βγάλεις άκρη, μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικά και να το διακανονίσεις σε δόσεις. Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Θεωρητικά, μπορούν να κόψουν την παροχή του ρολογιού που οφείλει κάποιο ποσό, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουν για αυτό το ποσό. 

Μίλησε μαζί τους, και δες τις προθέσεις τους.

Επεξ/σία από UncleKim
Δημοσ.

εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ήρθε τώρα το χαρτί. Αν έχεις απλήρωτο ένα λογαριασμό, ο νέος που θα εκδοθεί δε θα έχει και το απλήρωτο υπόλοιπο μέσα;

Δηλαδή σου ερχόταν κανονικά λογαριασμοί, τους πλήρωνες και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας λογαριασμός 190€; Από που; Τόσο καιρό γιατί δε φαίνοταν το ποσό;

Δημοσ.
21 minutes ago, UncleKim said:

Αν δεν κάνω λάθος, δεν χρωστάει κανένα "'ονομα" , αλλά ο αριθμός ρολογιού. Για εμένα, κάνε μια επίσκεψη από το κοντινότερο κατάστημα να δεις τι ακριβώς γίνεται. Αν δεν βγάλεις άκρη, μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικά και να το διακανονίσεις σε δόσεις. Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Θεωρητικά, μπορούν να κόψουν την παροχή του ρολογιού που οφείλει κάποιο ποσό, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουν για αυτό το ποσό. 

Μίλησε μαζί τους, και δες τις προθέσεις τους.

Τα ΑΦΜ χρωστάνε και μόνο.

• Like 3
Δημοσ.
41 minutes ago, tsikd0 said:

Καλησπέρα, το ρολόι του σπιτιού που μένω ήταν στον όνομα της μάνας μου. Πριν 3 χρόνια το πήγα στο όνομα μου. Τώρα μου ήρθε ένα χαρτί από την ΔΕΗ ότι χρωστά 190€. Δεν θυμάμαι να χρωστάω πριν φύγω από την ΔΕΗ αλλά ακόμα και αν χρωστάω το χρέος είναι στο όνομα της μανας μου που έχει πεθάνει. Χρειάζεται να το πληρώσω; Μπορούν να μου κόψουν το ρεύμα;

Αν έχεις κάνει αποποίηση κληρονομιάς λογικά δεν θα έχεις θέμα

Δημοσ.

Στα συμβόλαια ΔΕΗ, υπογράφεις ότι δέχεσαι να περαστούν σε εσένα όλα τα χρέη της παροχής, άσχετα με το ΑΦΜ στο οποίο προέκυψαν. Εάν δεις την αρχική σύμβαση που υπέγραψες, το έχει μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, ekechagi said:

Στα συμβόλαια ΔΕΗ, υπογράφεις ότι δέχεσαι να περαστούν σε εσένα όλα τα χρέη της παροχής, άσχετα με το ΑΦΜ στο οποίο προέκυψαν. Εάν δεις την αρχική σύμβαση που υπέγραψες, το έχει μέσα.

Για να το λες θα ισχυει, απλα γελαω με αυτους τους ανθρωπους.

Εννοειται οταν πας να υπογραψεις σου ζητανε απλα να βαλεις υπογραφη για τα τυπικα και αμα τους πεις θελω να το διαβασω θα σε κοιτανε σαν περιεργο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsikd0 είπε

να πειράξω λίγο την ερώτηση...

Αν αντί για χρέος ήταν κάποια επιστροφή. Όχι από τη ΔΕΗ, από οπουδήποτε, δεν έχει σημασία. Θα έλεγες πάλι τα ίδια;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...