johnyb98 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλησπέρα. Ο λογιστής μου, έφτιαξε μία τροποποιητική δήλωση Ε2 για το 2024, την εκτύπωσε, και την έχω σε χαρτί. Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω στο taxis για να τη βρω σε ηλεκτρονική μορφή (κάνω login με τους κωδικούς μου), αλλά τίποτα. Να υποθέσω πως την έχει φτιάξει με δικό του λογιστικό πρόγραμμα, ή μπορώ με κάποιο τρόπο (διαδρομή στο taxis?) να τη βρω τελικά; Διότι, αυτή που βρίσκω εγώ, είναι πριν την τροποποιητική. Ευχαριστώ!
SB_1957 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 hours ago, johnyb98 said: Καλησπέρα. Ο λογιστής μου, έφτιαξε μία τροποποιητική δήλωση Ε2 για το 2024, την εκτύπωσε, και την έχω σε χαρτί. Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω στο taxis για να τη βρω σε ηλεκτρονική μορφή (κάνω login με τους κωδικούς μου), αλλά τίποτα. Να υποθέσω πως την έχει φτιάξει με δικό του λογιστικό πρόγραμμα, ή μπορώ με κάποιο τρόπο (διαδρομή στο taxis?) να τη βρω τελικά; Διότι, αυτή που βρίσκω εγώ, είναι πριν την τροποποιητική. Ευχαριστώ! Μήπως την ετοίμασε αλλά δεν την υπέβαλε; 1
GREGORYMO Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 5 ώρες πριν, johnyb98 είπε Καλησπέρα. Ο λογιστής μου, έφτιαξε μία τροποποιητική δήλωση Ε2 για το 2024, την εκτύπωσε, και την έχω σε χαρτί. Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω στο taxis για να τη βρω σε ηλεκτρονική μορφή (κάνω login με τους κωδικούς μου), αλλά τίποτα. Να υποθέσω πως την έχει φτιάξει με δικό του λογιστικό πρόγραμμα, ή μπορώ με κάποιο τρόπο (διαδρομή στο taxis?) να τη βρω τελικά; Διότι, αυτή που βρίσκω εγώ, είναι πριν την τροποποιητική. Ευχαριστώ! Το τηλέφωνό του το έχεις?
johnyb98 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου Oooops sorry guys!! Το ε9 τροποποίησε. Το ε2 θα το τροποποιήσει το 2026 για το 2025. Εγώ έκανα λάθος. Το τροποποιητικό ε9 το βρίσκω. Όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα